Survivor bitti sohbete devam

Su an 68 kiloyum canim boyumda 1.75 doktor zayifla diyo :43: daha nereme zayiflicam bilemedim yani gebelik icin moralim bozuluyo bazen umutsuzluga kapiliyorum :43:

kilon normal boyunda uzun bende 63 kiloyla hamile kalmıştım boyum 1.70,şaşırdım valla çok kilon yokki gebelik için zayıflayasın başka bir doktora sorsan..:26:

saçmalama sakın umutsuzluga kapılma canım zayıfmışsın daha ne istiyo du doktor igne iplige dönmüşsün

Her goren diyoki noldu sana niye bu kdr zayifladin cop gibi duruyorum aslinda oldugumdan daha zyif goruntum var ama biraz fazlaligim vardi onlarida verdim. SImdide bekliyorum iste :44:

su an 68 kiloyum canim boyumda 1.75 doktor zayifla diyo :43: Daha nereme zayiflicam bilemedim yani gebelik icin moralim bozuluyo bazen umutsuzluga kapiliyorum :43:

aaa sana hangi doktor dedi bunu kuzum....:26:
Benim boyum 1,63 kilomda 62 sen gayet normalsin bence..
Başka bi doktora git gülüm sen...:47:
Umutsuzluğada kapılma ablamın boyu 1.60 63 kg hamile kaldı..
Sakın canını sıkma...:38:

kilon normal boyunda uzun bende 63 kiloyla hamile kalmıştım boyum 1.70,şaşırdım valla çok kilon yokki gebelik için zayıflayasın başka bir doktora sorsan..:26:

Bende pco varya adetlerim de duzensiz o yuzden onerdi zayiflamami pco da kiloyla cozulebiliyor bazen yoksa vermezdim kilo felan

aaa sana hangi doktor dedi bunu kuzum....:26:
Benim boyum 1,63 kilomda 62 sen gayet normalsin bence..
Başka bi doktora git gülüm sen...:47:
Umutsuzluğada kapılma ablamın boyu 1.60 63 kg hamile kaldı..
Sakın canını sıkma...:38:

hayret doğrusu:26::26:

Canim polikistik overli olmasam umutsuz olmuycamda bazen oluyorum iste :31:

Her goren diyoki noldu sana niye bu kdr zayifladin cop gibi duruyorum aslinda oldugumdan daha zyif goruntum var ama biraz fazlaligim vardi onlarida verdim. SImdide bekliyorum iste :44:
benim boyum bir 55 kilomda 45 ti banada alabildigince kilo aldedi çocugu taşıyamazsın sonra bünyen musait degil dedi bende aldımda aldım tam 20 kilo aldım şimdi cebelleşiyorumvereyim die

:31::31::31: Belli bir diyet varmı uyguladığın yoksa kendin mi dikkat etmeye çalışıyorsun...Bende diyetteyim de :9::9::9:

Dikkat ederek yaptim belli bi listem yoktu az yedim zamaninda yedim simdi bi 3 kilo kaldi onuda veririm zaten 2 hafta sonra felan cikolata cips kola bunlari artik yiyip icmiyorum o yuzden ne zamandir yemedigimden simdi hic canim istemiyo onlari haftada bi kezde kucuk bi kase sutlu tatli yiyorum iste gunde bol bol yesil elma yedim bide 3 litre su

benim boyum bir 55 kilomda 45 ti banada alabildigince kilo aldedi çocugu taşıyamazsın sonra bünyen musait degil dedi bende aldımda aldım tam 20 kilo aldım şimdi cebelleşiyorumvereyim die

:53: Nasip olunca isterse 100 kilo olsun insan yine oluyor canim iste hayirlisi olsun bakalim

tedavisi var canım onun umutsuzluğa kapılacak bir durum yok..
Daha genciz ,güzelizz canımızı sıkmaya değmez...:38::38:

Evet genciz guzeliz ama bazen geliyorlar iste bana :5:

Canim polikistik overli olmasam umutsuz olmuycamda bazen oluyorum iste :31:

Dikkat ederek yaptim belli bi listem yoktu az yedim zamaninda yedim simdi bi 3 kilo kaldi onuda veririm zaten 2 hafta sonra felan cikolata cips kola bunlari artik yiyip icmiyorum o yuzden ne zamandir yemedigimden simdi hic canim istemiyo onlari haftada bi kezde kucuk bi kase sutlu tatli yiyorum iste gunde bol bol yesil elma yedim bide 3 litre su

Umutsuzluğa kapılma :50::50::50: Gönlünü ferah tut ki negatif enerjiyi toplama üzerine...

Az kalmış bak ne güzel azmetmişin bu kadar yol almışın bundan sonra geriye sadece pozitif düşünmek kalmış :16::16::16:

Back
X