Survivor bitti sohbete devam

yaa umutsuz falan olma tatlım benim bi arkadaşımdada polikistik over sendromu vardı aniden hamile kaldı,hiç belli olmaz

Evet orasida oyle canim stres cok etkiliyomus zaten hormonlari.Bu arada hormonlarada baktirdim bisey cikmadi ultrasonda baktirdim yumurtaliklara doktor bisey yok gebe kalmana engel bisi gorunmuyo dedi esimde de problem cikmadi cok sukur bakalim bekliyoruz

:53: Nasip olunca isterse 100 kilo olsun insan yine oluyor canim iste hayirlisi olsun bakalim

Evet genciz guzeliz ama bazen geliyorlar iste bana :5:

hiç düşünme bunları canım streste hamileliği engelliyo biliyosun kafana takma rahat ol,her ay bekleme acabamı diye,düşünme allahın işi hiç belli olmaz,mutlaka bir bilgiği vardır canım

gelmesinler kuzum evrene pozitif enerji gönder...

:1: Sagolun ya cok sekersiniz iyiki varsiniz :48:

hiç düşünme bunları canım streste hamileliği engelliyo biliyosun kafana takma rahat ol,her ay bekleme acabamı diye,düşünme allahın işi hiç belli olmaz,mutlaka bir bilgiği vardır canım

Kafaya takmadigin zaman oluyo genelde hep :1: Ne zamandir takmiyodum bugun yine takildi neyse aman yaw gelir birgun bebegim elbet hayirlisi olsun..

Evet orasida oyle canim stres cok etkiliyomus zaten hormonlari.Bu arada hormonlarada baktirdim bisey cikmadi ultrasonda baktirdim yumurtaliklara doktor bisey yok gebe kalmana engel bisi gorunmuyo dedi esimde de problem cikmadi cok sukur bakalim bekliyoruz

günlerini takip et,ovülasyon zamanını falan,adetten sonra kontrole git yumurta çatlamışsa söyler doktor...engel bi durum yoksa olur niye üzülüyosun,stresi unut bi kere...

Kafaya takmadigin zaman oluyo genelde hep :1: Ne zamandir takmiyodum bugun yine takildi neyse aman yaw gelir birgun bebegim elbet hayirlisi olsun..

sende çok şekersin canım....
Demek ondan sen gözükmüyon dünden beri...:48::48:
Sende iyiki varsın tatlışım..:48:

maviş gözlü tiwi nerde kaldı acep...:122::122:

günlerini takip et,ovülasyon zamanını falan,adetten sonra kontrole git yumurta çatlamışsa söyler doktor...engel bi durum yoksa olur niye üzülüyosun,stresi unut bi kere...

tskler canim Ovulasyon gunlerimde agrim oluyo yanlarda ama bilmiyorum catliyomu catlamiyomu ben su anda tedavi surecindeyim ztn takibe absliycaz galiba..
sende çok şekersin canım....
Demek ondan sen gözükmüyon dünden beri...:48::48:
Sende iyiki varsın tatlışım..:48:

Tskler canim saol dun arkadasima gitmistim ordan da erken geldim insanin kendi evi gibisi yok be :1: bide kayboldum sormayin :17:
gelir hayatım gelir sen içini ferah tut yeter takma kafanada bu kadar tatlım

Tsk ederim canim saol sende insAllah..

Sizleri seviyorum :119::119:

tskler canim ovulasyon gunlerimde agrim oluyo yanlarda ama bilmiyorum catliyomu catlamiyomu ben su anda tedavi surecindeyim ztn takibe absliycaz galiba..

Tskler canim saol dun arkadasima gitmistim ordan da erken geldim insanin kendi evi gibisi yok be :1: Bide kayboldum sormayin :17:

Tsk ederim canim saol sende insallah..

Sizleri seviyorum :119::119:

bizde seni seviyoruz....:69:

Hadi yaa nerde kaybuldun sonra nasıl buldun yolunu...:52:

Bebiş geldiği zaman ahh ahh böyle rahatça ayaklarımı uzatıp dinlenmek deliksiz uyumak istiyorum diyeceksin...Tadını çıkar o gelene kadar rahatlığının :16::16::16:

Bebiş geldiği zaman ahh ahh böyle rahatça ayaklarımı uzatıp dinlenmek deliksiz uyumak istiyorum diyeceksin...Tadını çıkar o gelene kadar rahatlığının :16::16::16:

Keske olsada oturmasam 5 dakka.. :1: kiz oluncada bikarmiyim acepki bilemiyorum. Boyle 2-3 tane olsunlar beni kizdirsinlar ben onlara durun yapmayinn etmeyin yeterinn diye bagiriyim :60:

bizde seni seviyoruz....:69:

Hadi yaa nerde kaybuldun sonra nasıl buldun yolunu...:52:

Arkadasima gitmistim ilk kez gittigim bi yerdi yolu sasirdim yanlis yola gitmisim diomki bizim geldigimiz yollara hic benzemiyo gide gide cikmaz sokaga gittim :60: sonra oturdum bi kenara telefondan haritayi actim yol tarifi aldim oyle gittim :60:

Keske olsada oturmasam 5 dakka.. :1: kiz oluncada bikarmiyim acepki bilemiyorum. Boyle 2-3 tane olsunlar beni kizdirsinlar ben onlara durun yapmayinn etmeyin yeterinn diye bagiriyim :60:

İnşallah bak böyle güzel şeyler düşün olur mu...:16::16::16:

Arkadasima gitmistim ilk kez gittigim bi yerdi yolu sasirdim yanlis yola gitmisim diomki bizim geldigimiz yollara hic benzemiyo gide gide cikmaz sokaga gittim :60: sonra oturdum bi kenara telefondan haritayi actim yol tarifi aldim oyle gittim :60:

Allah navigasyonu çıkarandan razı olsun :16::16::16:

bıkmazsın dünyanın en güzel varlığı onlar:16::16:ama yorulursun o kesin onun için arkadaşında dediği gibi o gelene kadar bugünlerin keyfini çıkar yalnız uyumanın keyfini çıkar,ayaklarını uzatıp kahveni içmenin keyfini çıkar:1:allahın izniyle bebişin geldiği zaman bi 5 dk oturıyım dersin:9:

Back
X