Survivor bitti sohbete devam

unutmam:38:
bende çok korktum sinsi bir kızz eğer kalsaydı ben izlemicektim artık...:1:
artık o kızla evlenen olurmu acaba huyunu herkes biliyo..:9::9:

aa sen evlimiydin ki..

avliyim tabi ne çabuk unuttun hatta senle aynı yıl evlenmiştik sen temmuz ben haziran ..iyi düşün bakalım..

o kızlar ajda pekkan yakar gecerim yılın şarkısı seçilmiş.gecen yazdan beri söylüyorum.yılın şarkısı secilcek diye ve öylede oldu bildim bildim.:52::52::52:

avliyim tabi ne çabuk unuttun hatta senle aynı yıl evlenmiştik sen temmuz ben haziran ..iyi düşün bakalım..

o kızlar ajda pekkan yakar gecerim yılın şarkısı seçilmiş.gecen yazdan beri söylüyorum.yılın şarkısı secilcek diye ve öylede oldu bildim bildim.:52::52::52:

birini unuturum diğerini unutmam...:9::9:
bayılıyorum o şarkıya bendee:52:

sen neden dertlisin eltilerinlee..:37:

birini unuturum diğerini unutmam...:9::9:
bayılıyorum o şarkıya bendee:52:

:60: en son konuştugumuzu hatırladın sen

sen neden dertlisin eltilerinlee..:37:

anam bir varki fena ve tehlikeli bıd bıd hangi birini anlatayım anacım..bana uzak olan bin yıl yaşasın aman aman eksk olsun,sevmiyorum:32:

anam bir varki fena ve tehlikeli bıd bıd hangi birini anlatayım anacım..bana uzak olan bin yıl yaşasın aman aman eksk olsun,sevmiyorum:32:

Allah korusun bizi öyle insanlardan...:30::30::30:
senden uzak olsun huzurunu bozmasında ...:20:

Allah korusun bizi öyle insanlardan...:30::30::30:
senden uzak olsun huzurunu bozmasında ...:20:

bozmaya çalışıyor işte ama başarılı olamıyor:36:

ben mesafeliyim zaten her zaman,mesafeli olmamıda kaldıramıyor:19:

herkes herkesi sevmek zorunda değil ki,:72: bunu anlamayan insanlar var.seni görmeyeni sen hiç görme dimi:1:

bozmaya çalışıyor işte ama başarılı olamıyor:36:

ben mesafeliyim zaten her zaman,mesafeli olmamıda kaldıramıyor:19:

herkes herkesi sevmek zorunda değil ki,:72: bunu anlamayan insanlar var.seni görmeyeni sen hiç görme dimi:1:

kesinlikle bana mesafeli olan birine ben yakın asla davranamam...
ama sevdiğim insana canımı veririm..
acaba benim eltim nasıl olcak çok merak ediyorum...
birde kayınvalidem benden çom severse ben kıskanırım..
zaten diyorum sakın benden çok sevme eşit sev diyee...:1:
gülüyor senin yerini dolduramaz kimse dedi bakalım gelsinde görcez.....:38:

kesinlikle bana mesafeli olan birine ben yakın asla davranamam...
ama sevdiğim insana canımı veririm..
acaba benim eltim nasıl olcak çok merak ediyorum...
birde kayınvalidem benden çom severse ben kıskanırım..
zaten diyorum sakın benden çok sevme eşit sev diyee...:1:
gülüyor senin yerini dolduramaz kimse dedi bakalım gelsinde görcez.....:38:

dikkatli ol ..:)

aman ne geliyorsa şu kıskançlıklardan geliyor zaten.banane kimi severse sever .ben hiç takmam öyle şeyleri.uğraşmamda ben kocama bakarım:40:

dikkatli ol ..:)

aman ne geliyorsa şu kıskançlıklardan geliyor zaten.banane kimi severse sever .ben hiç takmam öyle şeyleri.uğraşmamda ben kocama bakarım:40:

öyle deme süperim beni çok şımarttılar bunlar kızları yok yaa ilgim kesilirse kıskanırım...:27::27:
şaka bir yana iyi olsunda canımı vereyim....

ben sevdiğim insanları çok sahipleniyorum yaa öyle bir özelliğim var benim...:37:

öyle deme süperim beni çok şımarttılar bunlar kızları yok yaa ilgim kesilirse kıskanırım...:27::27:
şaka bir yana iyi olsunda canımı vereyim....

ben sevdiğim insanları çok sahipleniyorum yaa öyle bir özelliğim var benim...:37:

iyi demem kıskanç hatunum :60:

bende hiç sinsi değilimdir,ktü birşeyde olsa direk yüzlere söylerim,içim dışım birdir.:34:

iyi demem kıskanç hatunum :60:

bende hiç sinsi değilimdir,ktü birşeyde olsa direk yüzlere söylerim,içim dışım birdir.:34:

biz burda beraber elti olaydık iyi olurdu...:9:
hiç husumetimiz olmazdı...:16:

yok canım bende şimdi sizden gördüm,:1:

ondan bir gün öncede konuşmuştuk tiwiyle ben hiç banlanmadım nasıl bişey felan dedim gülerek ona sordum sen hiç oldunmu diye bir baktım ertesi günü yok nedense içimde suçluluk duygusu var...:5:

Back
X