- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
bugunun videosunu izlemedim daha ordaysan yuklesene![]()
Survivor 21. Bölüm Tanıtım | Acunn.com
Ben tvde gördüm az önce,tam izleyemedim
Buyrunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugunun videosunu izlemedim daha ordaysan yuklesene![]()
tweety_yteewt adını doğru yazamıyom kopyalıyom tweetyimmm hoş geldin tatlımm hasret bitti şafak sona erdi hoş geldin sefalar getirdin![]()
Merve banlandı bu arada![]()
evet yaa tivimmmm benim canım benim özetlemek iyi oldumerhabaaaa canimmmm kisaca tivi desende olurcok sukur geldimmm hosbulduk evet mervem gitti bu sefer yarina geliyormus hosbuldukkkk sifaaam
![]()
merhabaaaa canimmmm kisaca tivi desende olurcok sukur geldimmm hosbulduk evet mervem gitti bu sefer yarina geliyormus hosbuldukkkk sifaaam
![]()
hoşgeldin tiwiciğim ne oldu sana:26:
evet boyle daha iyi direk nick cok resmi oluyorevet yaa tivimmmm benim canım benim özetlemek iyi olduevet mervede çabucak gelecek
![]()
Artık bende tivi diyebilirim sanırım :26:
anil nerde yanliz kaldim demis ki :26::26:
ya ben gelmeyeli nekadar sayfa geçmiş nasıl okuycam kızlar hepsni :)))
Biz özet geçeriz,merak ettiğin bi konu varsa![]()
gecenlerde bir konu vardi ya en buyuk pismanligim o konuda konu disi mesaj diyim:26:
yok almeda o yalniz kaldi diye :26:Ben yanlış mı duydum acaba
Mutfaktaydım,salona gelene kadar bi Anıl'ı gördüm,bide yalnız kaldım yazısını
hımm evet okudum o konuyu,ya merak ettim neden oldu diye yazdığın yorumlara baktım ama olumsuz bişey göremedim,demek ondanmış ya bende bugün bir konunun içinde konu dışı 2 3 yorum yaptım banlanmıyım,tek meşgalem burası napcam:26:
valla hiç bişey bilmiyorum ki neler oldu :)) bi özet geçerseniz çok sevinirmm kızlarr :))