Survivor bitti sohbete devam

tweety_yteewt adını doğru yazamıyom kopyalıyom tweetyimmm hoş geldin tatlımm hasret bitti şafak sona erdi hoş geldin sefalar getirdin :29::29::29::52::16:

Merve banlandı bu arada :5:

tweety_yteewt adını doğru yazamıyom kopyalıyom tweetyimmm hoş geldin tatlımm hasret bitti şafak sona erdi hoş geldin sefalar getirdin :29::29::29::52::16:

Merve banlandı bu arada :5:

merhabaaaa canimmmm kisaca tivi desende olur :9:cok sukur geldimmm hosbulduk evet mervem gitti bu sefer yarina geliyormus hosbuldukkkk sifaaam:16:

En büyük pişmanlığımın birilerinin başını yakacağı belliydi
Noldu kapandı mı sonra o konu ?

gecenlerde bir konu vardi ya en buyuk pismanligim o konuda konu disi mesaj diyim:26:

hımm evet okudum o konuyu,ya merak ettim neden oldu diye yazdığın yorumlara baktım ama olumsuz bişey göremedim,demek ondanmış ya bende bugün bir konunun içinde konu dışı 2 3 yorum yaptım banlanmıyım,tek meşgalem burası napcam:26:

Ben yanlış mı duydum acaba
Mutfaktaydım,salona gelene kadar bi Anıl'ı gördüm,bide yalnız kaldım yazısını
yok almeda o yalniz kaldi diye :26:
hımm evet okudum o konuyu,ya merak ettim neden oldu diye yazdığın yorumlara baktım ama olumsuz bişey göremedim,demek ondanmış ya bende bugün bir konunun içinde konu dışı 2 3 yorum yaptım banlanmıyım,tek meşgalem burası napcam:26:

yok yok banlanmassin ben birisi konuya inanmiyorum yazmisti bende ona ne olur inan yazdim ondan yedim bani...:26:

Back
X