• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

kızz onlar yemek yiyolarmı...:18::18:

Ben geldim kızlar... Bende kavurga istiyorum :14::14::14:
gunaydin canim gonderiyim ben sana :27:
kızz onlar yemek yiyolarmı...:18::18:

yemek yemiyorlarmis ya kokuyla besleniyorlarmis kemik kokusu kemik artiklari filan :18::18:
sigara kokusuna bayilirlarmis bu bana biraz atmasyon gibi geldi insanlar sigarayi biraksin diye atmis olabilirler bunlari okudum bir yerde,
ordaki arkadas pirinc yediklerini soyledi:18::18::18:

yemek yemiyorlarmis ya kokuyla besleniyorlarmis kemik kokusu kemik artiklari filan :18::18:
sigara kokusuna bayilirlarmis bu bana biraz atmasyon gibi geldi insanlar sigarayi biraksin diye atmis olabilirler bunlari okudum bir yerde,

Yaa benimde hep aklımda şey kalmıştır mutfakta gece bulaşıkları bırakmak iyi değildir derler...:26:
bende bırakmaktan korkarım gece gelirler felan diyee:26:

size bişi anlatayımmı o konuyla ilgili ama korkmayın gerçek bişey...:53:

ama tiwitinin kocası yok gece anlatmıcam vazcaydım:9:

Son düzenleme:
:119:hoşgeldin canım sen rejimdesin olmaz:1:

Evet ben diyetteyim birde üstüne 20 lik dişimi çektirdim bugün hiç yiyemem :14::14::14: Sağol tiwiti nerden aklına geldi senin kavurga :16::16::16:

Bende görmek istiyorum konuyu nerde bir derdim varda mı...

Tiwiti bugün erkencisin

Yaa benimde hep aklımda şey kalmıştır mutfakta gece bulaşıkları bırakmak iyi değildir derler...:26:
bende bırakmaktan korkarım gece gelirler felan diyee:26:
ben yikarim gece bulasik birakmam lavaboya sicak su dokmeyin derler gece ama ben destur cekip yapiyorum her isimi :44:
size bişi anlatayımmı o konuyla ilgili ama korkmayın gerçek bişey...:53:

ama tiwitinin kocası yok gece anlatmıcam vazcaydım:9:
anlat anlat :46::46::46:sabah oldu esim geldi bugunde erken uyuyacam bisey olmaz:27::27:

Evet ben diyetteyim birde üstüne 20 lik dişimi çektirdim bugün hiç yiyemem :14::14::14: Sağol tiwiti nerden aklına geldi senin kavurga :16::16::16:

Bende görmek istiyorum konuyu nerde bir derdim varda mı...

Tiwiti bugün erkencisin
uyumadimki hic,konu hic bir basliga uymayan yazilarda kavurgayida bir derdim varda okudumda birisi cok yemis su icmis sismis canim cekti yaptim:27:

pcde siyah bi pencere acilip kapaniyor datei kopieren filan diyor ne diyor acaba :26::26:

ben yikarim gece bulasik birakmam lavaboya sicak su dokmeyin derler gece ama ben destur cekip yapiyorum her isimi :44:

anlat anlat :46::46::46:sabah oldu esim geldi bugunde erken uyuyacam bisey olmaz:27::27:

uyumadimki hic,konu hic bir basliga uymayan yazilarda kavurgayida bir derdim varda okudumda birisi cok yemis su icmis sismis canim cekti yaptim:27:

evet öyle derler ama bende senin gibi canım destur deyip yapıyorum hepsini...:26:

ya eminmisiniz bak korkmayın sonra...son kararınızmı...:37:

Günaydın kızlar nasılsınız?Dünden beri havalar bir garip çok karanlık basık bir hava var.Hiç dışarı çıkasım yok zaten ütü yapcam elektrik süpürgesini açıcam yemek yapcam iş çok yani hepsi beni bekliyor.......Bu arada dün bir şeymi oldu burda? Geriye doğru sayfaları okudum ama pek bir şey anlamadım.Survıvor ın fragmanlarına bakan oldu mu? Kurallar değişmiş acun aynı adada iki takım olmalarını söylüyor herkes arkadaş seçicek kendi takımına diyor.3 lü ler belli zaten begümle hayimide paylaşırlar iki takım olur biter bence...

Back
X