- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim kızlar... Bende kavurga istiyorum![]()
gunaydin canim gonderiyim ben sanaBen geldim kızlar... Bende kavurga istiyorum![]()
kızz onlar yemek yiyolarmı...:18::18:
o degil konunun basligi demin baskaydi bir anda degisti noliyi la![]()
o degil konunun basligi demin baskaydi bir anda degisti noliyi la![]()
kızz onlar yemek yiyolarmı...:18::18:
gunaydin canim gonderiyim ben sana
yemek yemiyorlarmis ya kokuyla besleniyorlarmis kemik kokusu kemik artiklari filan :18::18:
sigara kokusuna bayilirlarmis bu bana biraz atmasyon gibi geldi insanlar sigarayi biraksin diye atmis olabilirler bunlari okudum bir yerde,
ordaki arkadas pirinc yediklerini soyledi:18::18::18:
n'oldu kıss gördünmü değişti isim...![]()
madamiks online o degismistir ilk demin baktigimda isim sana yazdigimdi birden degisince tirstim![]()
:119:hoşgeldin canım sen rejimdesin olmaz![]()
gunaydin canim gonderiyim ben sana
yemek yemiyorlarmis ya kokuyla besleniyorlarmis kemik kokusu kemik artiklari filan :18::18:
sigara kokusuna bayilirlarmis bu bana biraz atmasyon gibi geldi insanlar sigarayi biraksin diye atmis olabilirler bunlari okudum bir yerde,
ordaki arkadas pirinc yediklerini soyledi:18::18::18:
ben yikarim gece bulasik birakmam lavaboya sicak su dokmeyin derler gece ama ben destur cekip yapiyorum her isimi :44:Yaa benimde hep aklımda şey kalmıştır mutfakta gece bulaşıkları bırakmak iyi değildir derler...:26:
bende bırakmaktan korkarım gece gelirler felan diyee:26:
anlat anlatsize bişi anlatayımmı o konuyla ilgili ama korkmayın gerçek bişey...
ama tiwitinin kocası yok gece anlatmıcam vazcaydım![]()
uyumadimki hic,konu hic bir basliga uymayan yazilarda kavurgayida bir derdim varda okudumda birisi cok yemis su icmis sismis canim cekti yaptimEvet ben diyetteyim birde üstüne 20 lik dişimi çektirdim bugün hiç yiyememSağol tiwiti nerden aklına geldi senin kavurga
Bende görmek istiyorum konuyu nerde bir derdim varda mı...
Tiwiti bugün erkencisin
size bişi anlatayımmı o konuyla ilgili ama korkmayın gerçek bişey...
ama tiwitinin kocası yok gece anlatmıcam vazcaydım![]()
ben yikarim gece bulasik birakmam lavaboya sicak su dokmeyin derler gece ama ben destur cekip yapiyorum her isimi :44:
anlat anlatsabah oldu esim geldi bugunde erken uyuyacam bisey olmaz
uyumadimki hic,konu hic bir basliga uymayan yazilarda kavurgayida bir derdim varda okudumda birisi cok yemis su icmis sismis canim cekti yaptim![]()
pcde siyah bi pencere acilip kapaniyor datei kopieren filan diyor ne diyor acaba :26::26:
detaay kopyalaniyor gibi biseydir ama ne alaka durup dururken :26::26:Türkçesi ne oluyor onun![]()
evet öyle derler ama bende senin gibi canım destur deyip yapıyorum hepsini...:26:
ya eminmisiniz bak korkmayın sonra...son kararınızmı...![]()