• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

yine ünlüler kazandı sinir ya insan anasının karnından şanslı doğuyormuş valla daha yeni yemek yedi bunlar çeşit çeşit bir de gelmiş anlatıyorlar ben üzüldüm ah şu cevherle hayim bugün olmadı maalesef

ama gönüllülerin konuşmaları hoşuma gidiyor çok olgunlar umutlu konuşuyolar birbirlerini teselli ediyorlar öyle köşelerde iki kişi buluşup birbirleri hakkında konuşmuyorlar ne güzel kişilikler maşallah kendime örnek alıyorum ya diğerler seni sevmiyorum ama çıkar için bir arada olmalıyız diyorlar sanki

yine ünlüler kazandı sinir ya insan anasının karnından şanslı doğuyormuş valla daha yeni yemek yedi bunlar çeşit çeşit bir de gelmiş anlatıyorlar ben üzüldüm ah şu cevherle hayim bugün olmadı maalesef

zerre üzülmüyorum gönüllülere. neden anlatim. survivor yeni başladığında bariz belliyde gönüllerin daha güçlü olduğu 2 hafta hep gönüllüler aldı oyunları ve her adalarına döndüüklerinde aaa ünlüler çok zayıf abi biz yeriz onları falan hepsinde bu yorumlar vardı özellikle serhat. hatta bi ara acun bile abi ben ne yaptım ünlüleri gerçekten çok güçsüz seçmişim diye düşünmeye başladı. Ya halk bunları görüyor bu kadar halk ünlüleri tutuyorsa neden. gönüllüler kendilerini bişey sandıklarından.. ohhhh canıma desinn.. iki oyun kazanıp biz güçlüyüz diye bişey sanıosunuz kendinizi..

ama gönüllülerin konuşmaları hoşuma gidiyor çok olgunlar umutlu konuşuyolar birbirlerini teselli ediyorlar öyle köşelerde iki kişi buluşup birbirleri hakkında konuşmuyorlar ne güzel kişilikler maşallah kendime örnek alıyorum ya diğerler seni sevmiyorum ama çıkar için bir arada olmalıyız diyorlar sanki

ya görmedinmi begümün ne dediğini ben olsam takım kaptanı karışık seçerdim diyor. bakmayın onların ne olursa olsun bizbirbirimizi satmıyoruz diye kendilerini avuttuklarına özelliklede begümün. bi takım kaptanı olsun nasıl satıo arkadaşlarını.

kim kazanırsa kazansın. çok rahat izliyorum valla. Nasıl olsa nihatımı kimse gönderemez.. bu arada eşimin yanındada nihatım diyorum yakında ağzıma bitane şaplağı yicem.

Back
X