• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

bu yarışmadan önce alpi severdim,nedense burada sinir oluyorum:50:

ben bu begüme neden katlanamıyorum yaaa:35::35: iyice çırpı bacak olduğu içinmi acaba :27:

ya görmedinmi begümün ne dediğini ben olsam takım kaptanı karışık seçerdim diyor. bakmayın onların ne olursa olsun bizbirbirimizi satmıyoruz diye kendilerini avuttuklarına özelliklede begümün. bi takım kaptanı olsun nasıl satıo arkadaşlarını.

ozaman kesin acun öbür sefere begümü secer kesin:31:

dokunulmazlığı nihat alacak ve kızlardan birini korumaya alacak yüksek ihtimalle almedayı korur aldı oyunu nihat:16::16::16:

dokunulmazlığı nihat alacak ve kızlardan birini korumaya alacak yüksek ihtimalle almedayı korur aldı oyunu nihat:16::16::16:

anıl alsın istedim ama olmadı cocugun suratından masumluk akıyor ya cok sevdim ben onu ama nihatta cok iyiydi haketti

çok uyanık bu alp,yapıp ediyor,birşey yapmıyorum diyor:1:

Son düzenleme:
ya bu gönüllüler ünlülere .ok atmaktan başka bişey bilmiyorlar ya. bir kere olsun ünlülerin gönüllüler hakkında kötü konuştuğunu foyasını ortaya çıkarmaya çalıştıklarını görmedim.

ya bu gönüllüler ünlülere .ok atmaktan başka bişey bilmiyorlar ya. bir kere olsun ünlülerin gönüllüler hakkında kötü konuştuğunu foyasını ortaya çıkarmaya çalıştıklarını görmedim.

Aynen ya sinir oluyorum özellikle Cevhere Alpi kötülemekten baska bir şey yapmıyorrrrrrrrrrr :41:

Back
X