• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

mustafa topaloğlu adının yazılmasına şaşırdı galiba:1:

insAllah cevher gitmez. Mustafa topaloglununda ne yaptigi belirsiz ne kadar sacma zihniyeti var. Su ana kadar orda kalmasida buyuk bir sans zaten :31:
Alp nihatin arkasindna konusuyodu simdide beni uzdu bana ceza kesmen diyo nihata :19:
Unluler gercekten cok sinsi :31:

insAllah cevher gitmez. Mustafa topaloglununda ne yaptigi belirsiz ne kadar sacma zihniyeti var. Su ana kadar orda kalmasida buyuk bir sans zaten :31:
Alp nihatin arkasindna konusuyodu simdide beni uzdu bana ceza kesmen diyo nihata :19:

alp tutuyor yanında,sonuna kadar zayıf biriyle olmak istiyor ama halk bu defa topaloğlunu gönderir inşallah:ssz:

ne kadar ünlüleri tutsamda en başından beri mustafa topaloğlu 9 hafta boyunca orda kalmayı haketmedi. hem hiç bişey yapmıyor hemde yönetmeye çalışıyor. cevher karşısında mustafa gitmeli.

bence garip cevher gitmemeli saygılı çocuk,mustafa topaloğlunun hayranları göndermez gibi geliyorkii:26::26:inşallah söylediklerim bu sefer tutmaz ve cevher kalır:33::33:haftayada alpi göndeririz :27:neyse ben kaçıyorum by yarın aksam görüşürüz:9:

Son düzenleme:
kızlar işlerim vardı o ara izleyemedim kim dokunulmazlık aldı..kim kimi yazdı noldu :26::26::26::26::26:
nihat dokunulmazlıkaldı almedayı korudu.. gönüllüler mustafayı yazdı,nihat alpi yazdı. almede mustafayı yazdı. alp anıl mustafa üçlüüsüde cevheri yazdı.
sonuç cevher ve mustafa oylamada

alp tutuyor yanında,sonuna kadar zayıf biriyle olmak istiyor ama halk bu defa topaloğlunu gönderir inşallah:ssz:

Bence mustafa emmi gidecek zaten hic bir ise yaramadigi ortada zaten gonulluler cok dogru hareket ediyo bence o bizi yazdi bizde onu yazalim diye dusunmuyor unluler gibi. Hakeden kazansin. Nihatin almedayi secmasi sacmalik zaten onu kimse yazmazdi bir kere :31:

ne kadar ünlüleri tutsamda en başından beri mustafa topaloğlu 9 hafta boyunca orda kalmayı haketmedi. hem hiç bişey yapmıyor hemde yönetmeye çalışıyor. cevher karşısında mustafa gitmeli.

Yani bi ise yarasa da kalsa bide cevhere ben ciktim sms e sende cik diyo allahim yarabbim :1:

kızlar işlerim vardı o ara izleyemedim kim dokunulmazlık aldı..kim kimi yazdı noldu :26::26::26::26::26:

dokunulmazligi nihat aldi almedayi korumaya aldi. Mustafayla cevher sms e cikti

Bide adamlar ac, unluler kazaninca nasil seviniyolar. Insan acir yarismada olsa aclik ne zor bisey biz bile bazen dayanamiyoruz evde oldugumuz halde kaldiki onlar :31:
InsAllah gonullulerden biri kazanir. Gonlum nihattan yanaydi alpi yazmakla iyi yapti ama almedayi secmesi cok garipti bence begumu secebilirdi yada cevheri :31:

Son düzenleme:
begüm çok güzel yarışıyor ve kazanıyor,kaybettiklerinide başabaş götürüp son anda kaybetti:50:

Mustafa topaloğlu kesinlikle gitmeli artık, hiç yarışmıyor bir de almedaya o kız da çok başarısız diyor bir kendisine baksa keşke. Şu üçlü de bozulur bu şekilde hem entrikacı Alp de elenir.

ya su Alp herkesin arkasindan is çeviriyor... herkesin arasini bozuyor... birde geçen ödülü kazandiklarinda, adaya donunce sunu yedik bunu yedik diyooo gonullulere zavallilar zaten açlar

hiç acimiyoda.....:20:

Nihat keske Anil'i seçseydi Almeda yerine....! :57:

Back
X