Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar
Napiyosunuz ?
Aman yaw hergun yemek yapmaktan biktim evliligi seviyorumda mutfagi sevmiyorum![]()
selaaammmm iyiyiz bende evi temizledim banyo kaldi,yemek yapmicam esim gelsin disari gidelim diecem bakalim ne diyecek yok derse tosta talimiz![]()
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzz![]()
mustafa topaloğlunun niye adada kalamk istediği anlaşıldı
Acun'dan aldığı para ortaya çıktı
Survivor'a veda eden Topaloğlu haftalık Acun'dan bakın ne kadar alıyor...
Güncelleme:15 Mayıs 2012 18:04
Acun medya Survivor'a katılan ünlülere işlerinden alı konulduğu için yarışmacının şöhretine göre hatırı sayılır bir ödeme yapıyordu... İddialara göre Nez diğer yarışmacılara verilen ücreti kendisinden fazla olduğunu öğrenince yarışmaya başlamadan veda etmişti...
İddialar ortadayken ünlülerin aldığı ücret bir sır gibi saklandı. İddialara göre Mustafa Topaloğlu adada geçirdiği her hafta için 40 bin TL ücret alıyor. 6 haftadır Survivor adasında kalan Topaloğlu şimdiden 240 bin liralık bir ücreti hak etti. Topaloğlu şimdiden büyük ikramiyeye yakın bir ücreti kazandı bile. Önceki gün Survivor'a veda eden Topaloğlu o paranın devamından da mahrum kalmış oldu.
Gidin gidin ben esimle bugun ciktim sozde yolda bi yagmur bastirdi geri eve geldik ne talihsizim vay arkadas
Selam cnm hosgeldin..
mustafa topaloğlunun niye adada kalamk istediği anlaşıldı
Acun'dan aldığı para ortaya çıktı
Survivor'a veda eden Topaloğlu haftalık Acun'dan bakın ne kadar alıyor...
Güncelleme:15 Mayıs 2012 18:04
Acun medya Survivor'a katılan ünlülere işlerinden alı konulduğu için yarışmacının şöhretine göre hatırı sayılır bir ödeme yapıyordu... İddialara göre Nez diğer yarışmacılara verilen ücreti kendisinden fazla olduğunu öğrenince yarışmaya başlamadan veda etmişti...
İddialar ortadayken ünlülerin aldığı ücret bir sır gibi saklandı. İddialara göre Mustafa Topaloğlu adada geçirdiği her hafta için 40 bin TL ücret alıyor. 6 haftadır Survivor adasında kalan Topaloğlu şimdiden 240 bin liralık bir ücreti hak etti. Topaloğlu şimdiden büyük ikramiyeye yakın bir ücreti kazandı bile. Önceki gün Survivor'a veda eden Topaloğlu o paranın devamından da mahrum kalmış oldu.
hoşbulduk canım naslsın ..sende cok talihsizmşsin![]()
Ayyy avatarıma bayılıyorum moralimi düzeltiyor. Boyuna mesaj atıyım küçük kızım oynasım oh be yaaaa
konuyla alakasız ama bende neden benim koyduğum hareketli resimler hareket etmiyor diye merak ediyordum
peki avatarlarınız nasıl böyle hareketli oluyor
bende istiyorum banane![]()
hareketli avatar![]()
ya aşkolsun bende istiyorum banada öğretin![]()
hareketli avatar yaz bakalım inşallah bulursun gönlüne göre![]()
ya kuzum googlden ben bulurum o bişe değilde ben burda avatarıma yükleyince resim gibi donuyor ben onu soruyorum
al bak bu nasıl![]()