• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

burdayim yahu eve bi sinek girmis agiz burun dalacam sinege canimizdan bezdirdi tek basina :27::27:

O halde ne bekliyorsun dalmak icin
Agzini burnunu kir onun :60:
Kiz bende ne heveslerle cicek yapmistim balkona gece disarda kalmisti kargami artik neyse sen gel bi guzel ye yapraklarini. Ana avrat duz gittim hangisi yaptiysa :60:

O halde ne bekliyorsun dalmak icin
Agzini burnunu kir onun :60:
Kiz bende ne heveslerle cicek yapmistim balkona gece disarda kalmisti kargami artik neyse sen gel bi guzel ye yapraklarini. Ana avrat duz gittim hangisi yaptiysa :60:

kiz karga ot yermi ki :26::26:yakalayamadikki bi ucuyor uyuz:27:

kiz karga ot yermi ki :26::26:yakalayamadikki bi ucuyor uyuz:27:

bilmiyorumki sabaha karsida olmus olabilir bu olay gagasinin izleri mevcut bi hayli :1:
Guvercingillerden biri yapmis olmali :31:
tutarsam kediye vericem :60:
cami ac elinede bi bez al onu sallayarak sinegi o ortamdan uzaklastir canimcim :1: ben oyle yaparim.
kiz marketlerde yapiskanli seritler satiliyo al ondan as orta yere ustune konsun ayaklari yapissin ona sonra orda hakkin rahmetine kavusr kendiliginden :60:

bilmiyorumki sabaha karsida olmus olabilir bu olay gagasinin izleri mevcut bi hayli :1:
Guvercingillerden biri yapmis olmali :31:
tutarsam kediye vericem :60:
cami ac elinede bi bez al onu sallayarak sinegi o ortamdan uzaklastir canimcim :1: ben oyle yaparim.
kiz marketlerde yapiskanli seritler satiliyo al ondan as orta yere ustune konsun ayaklari yapissin ona sonra orda hakkin rahmetine kavusr kendiliginden :60:

bi sinek icin bu kadar eziyet cekemem yarina geberir o :27::27:

bi sinek icin bu kadar eziyet cekemem yarina geberir o :27::27:
Evlendigimizin ilk gecesi yatarken sineklerden uyuyamamistim.. Sonra esim karanlikta sinek ilaci skyordu agzima doldurdu ilacin yarisini gece gece :60:
sinekleri yakalar posete doldururdum bende kuckken ne kadar acimasizmisim :37:

Evlendigimizin ilk gecesi yatarken sineklerden uyuyamamistim.. Sonra esim karanlikta sinek ilaci skyordu agzima doldurdu ilacin yarisini gece gece :60:
sinekleri yakalar posete doldururdum bende kuckken ne kadar acimasizmisim :37:

bizde oyle yapardik simdide acayip tiksinirim elime deyse elimi yikiyorum :27::27:

birlesme oldu, herkes kendi icin yarisacak denildi ama hala ünlüler ünlülerle
gönüllüler gönüllülerle yarisiyor, cok SIKICI bi hal almaya basladi, bence bu sefer ki survivor tarihin en SIKICI survivoru,
lokomotif hic kimse yok, herkes o kadar ic bayiltici ki.
2 haftaya kadar heycanla izliyordum, ama nedense 2 haftadir iyiden iyiye gicik olmaya basladim
sizdede var mi bi soguma?

gönüllüler gönüllülerle yarisiyor, cok SIKICI bi hal almaya basladi, bence bu sefer ki survivor tarihin en SIKICI survivoru,
2 haftaya kadar heycanla izliyordum, ama nedense 2 haftadir iyiden iyiye gicik olmaya basladim

aynen bende izlemedim bile dun ve pazar gunu.. Artik zevkli degil. Herkes birbirinin arkasindan konusuyor ikiyuzluluk yapiyor.. Hasan cok masum bence :16:

ludacrisin oldugu hafta skciydi biraz ama ben yinede severek izliyorum :32:

aynen bende izlemedim bile dun ve pazar gunu.. Artik zevkli degil. Herkes birbirinin arkasindan konusuyor ikiyuzluluk yapiyor.. Hasan cok masum bence :16:

aynen, alpin bu kadar iki yüzlü olacagin tahmin etmemistim, hep cok smaimi gelmisti bana
nihata karsi kiskirtti hep, bende inandim söylediklerine
ama simdi süphe duymaya basliyorum, nihatta gayette efendi bi insan, alp cok icten pazarlikli
bence mustfa topalogluna bu kdr yakin durmasida sirf onun oylarindan faydalanmak düsüncesiydi
cünkü cok zeki biri, mustafa topaloglunun sevilecegini ve asla elenmeyecegini düsündü
ama maalesef türk halkinin adalet duygusunu unuttu bu hesaplari yaparken..

aynen, alpin bu kadar iki yüzlü olacagin tahmin etmemistim, hep cok smaimi gelmisti bana
nihata karsi kiskirtti hep, bende inandim söylediklerine
ama simdi süphe duymaya basliyorum, nihatta gayette efendi bi insan, alp cok icten pazarlikli
bence mustfa topalogluna bu kdr yakin durmasida sirf onun oylarindan faydalanmak düsüncesiydi
cünkü cok zeki biri, mustafa topaloglunun sevilecegini ve asla elenmeyecegini düsündü
ama maalesef türk halkinin adalet duygusunu unuttu bu hesaplari yaparken..

Ben alpi hic samimi bulmadim yuz ifadesinden belli hain oldugu,aldemada nereye ceksen oraya gidiyor masallah :1:
Nihatta efendi biri ona yapilani kaldiramayip alpi yazdi iyi yapti ama almedayi secmesine sasirdim,mustafayi yazmasi karsiliginda onu secmis olabilir belki..
Dogus kalsaydi alp gitseydi keske :31: en azindan dogus arkasindan konusmazdi kimsenin yani..
Mustafa topaloglu gec bile kaldi. Sacma sapan konusup durdu hep..
Cevherin kalmasina sevindim ya nihat yada hasan kazansin yarisi :16:

Ben alpi hic samimi bulmadim yuz ifadesinden belli hain oldugu,aldemada nereye ceksen oraya gidiyor masallah :1:
Nihatta efendi biri ona yapilani kaldiramayip alpi yazdi iyi yapti ama almedayi secmesine sasirdim,mustafayi yazmasi karsiliginda onu secmis olabilir belki..
Dogus kalsaydi alp gitseydi keske :31: en azindan dogus arkasindan konusmazdi kimsenin yani..
Mustafa topaloglu gec bile kaldi. Sacma sapan konusup durdu hep..
Cevherin kalmasina sevindim ya nihat yada hasan kazansin yarisi :16:

ben begümün kazanmasini istiyorum, kiz resmen bi erkek gücüyle, süper bi azimle yarisiyor, cok takdir ediyorum.
kaybettigi oyunlari hep son anda kaybediyor, asla erken pes etmiyor
bi bayan olarak helal olsun diyorum, ordaki nihata ve hasana bile kafa tutabiliyor...

ben begümün kazanmasini istiyorum, kiz resmen bi erkek gücüyle, süper bi azimle yarisiyor, cok takdir ediyorum.
kaybettigi oyunlari hep son anda kaybediyor, asla erken pes etmiyor
bi bayan olarak helal olsun diyorum, ordaki nihata ve hasana bile kafa tutabiliyor...

Evet cok cevik bi kiz begum. Hirsli bide.

Ben Begüm'ü sevmiyorum ama Yukarıda Allah var hakikaten hırslı
Bi almedaya bakın bide ona
Almeda başlarda daha hırslıydı sanki
oyunlarda daha çok kazanıyordu

selaaammmm iyiyiz bende evi temizledim banyo kaldi,yemek yapmicam esim gelsin disari gidelim diecem bakalim ne diyecek yok derse tosta talimiz :27::27:
kıs senin kociş gece çalışmıyo mu :27::27::27:
ne vakit gelcekte dışarda yiceksiniz:33::33::33:
burdayim yahu eve bi sinek girmis agiz burun dalacam sinege canimizdan bezdirdi tek basina :27::27:

yine mi sinek:27::27::27::27::27::60::60::60::60::60:

kıs bu sinekler sana fena takmış söyliiiiim:33::33::33::27::27:

canım tüm konularda hem fikiriz benim gibi görüp algılamışsın

orda ağlama sebebimustafyı yazdı ya mustafada gidince milletin nefretini kazanmamak
ağlıyori insanlar ay yazık bak almede ne tamiz kalpli duygusal diycek bol bol sms atacaklar

:52::52: evet ya cevheri teselli etti
carrie dikkat ettinmi hasana gidip sordu ya beni neden yazdın diye oda bacağın sakat diye dedi mustafanın hasana bir bakışı kafa sallayışı vardı sanki sen görürsün gününü
sana göstereceğim gibiydi ne kadar emindi gitmeyeceğinden

evet :9: dikkat ettim bendee
göstericemmmm gününüzüüü der gibi :9: :9: :9:

evet çok ilginç bende farkettim bacakları kalın baya
bide kızlar almeda dünya güzeliymiş çok şaşırdım
tamam güzel bir kız ama dünya güzeli seçilecek kadarda güzel değil
demekki 2008de yarışmaya katılacak çok güzel kız bulamamışlar keşke bana deseydiler ben katılırdım almeda ile güzellikle yarışabilirim :37::52::52:

dünya güzelimiymiş
bencede haketmiyor, yani hoş kız ama böyle ahım şahım birşey değil :ssz:

bu arada ben nihatın karısı olsaydım alırdım nihatın ifadesini
ne bu böyle, almeda almeda bi uzaklaş bakim yoksa parçalarım :9: :9: :9:

mustafa topaloğlunun niye adada kalamk istediği anlaşıldı:33:

Acun'dan aldığı para ortaya çıktı
Survivor'a veda eden Topaloğlu haftalık Acun'dan bakın ne kadar alıyor...

Güncelleme:15 Mayıs 2012 18:04

Acun medya Survivor'a katılan ünlülere işlerinden alı konulduğu için yarışmacının şöhretine göre hatırı sayılır bir ödeme yapıyordu... İddialara göre Nez diğer yarışmacılara verilen ücreti kendisinden fazla olduğunu öğrenince yarışmaya başlamadan veda etmişti...

İddialar ortadayken ünlülerin aldığı ücret bir sır gibi saklandı. İddialara göre Mustafa Topaloğlu adada geçirdiği her hafta için 40 bin TL ücret alıyor. 6 haftadır Survivor adasında kalan Topaloğlu şimdiden 240 bin liralık bir ücreti hak etti. Topaloğlu şimdiden büyük ikramiyeye yakın bir ücreti kazandı bile. Önceki gün Survivor'a veda eden Topaloğlu o paranın devamından da mahrum kalmış oldu.

vaaaaaaaaaaaaaaaaaay beeeeeeeeeeee vayyyyyy vayyyyyy vayyyyyyyyy :ssz: :ssz: :ssz:

peki gönüllüler ne kadar alıyor acaba

mustafa topaloğlu neden gitti ben biliyorum karısı pek kızıyor birazda kıskanıyordu eve gelsin diye devamlı cevhere sms atmıştır diye düşünüyorum.
yani cevherin oylar topaloğlu ailesinden

nesini kıskanacak allah aşkına, babası yaşında adam zaten.
orda nihat gibileri varken mustafa t. ye kim bakar :27:

Back
X