• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

pot kırdı sanki... Seren serengil in 5 haftalık hamile olduğunu söyledi dayı olucam falan dedi.Seren bile yeni öğrenmiştir keşke sormadan söylemeseydi.Saba da uyardı kızarmı acaba diye kızmaz falan dedi doğuş ama kendide emin olamadı... Evlenmedi değil mi Seren ?

Seren zaten açıklamış twitter'dan
Midem bulanıyor bir sen bir ben birde bebek diye twitler atıyomuş
Hayır evli değil

Geçen akşam Mustafa T.gidince ilk hallerini gösterdiler.nasıl değişmiş adam.çok zayıflamış ya,saçları da boyalı mıydı neydi ki siyahmış sanki şimdi bembeyaz :53:

bu arada bence de tek değişmeyen isim Almeda aynı durup duruyor kız,ama Cevher de aynı sanki :51:

Geçen akşam Mustafa T.gidince ilk hallerini gösterdiler.nasıl değişmiş adam.çok zayıflamış ya,saçları da boyalı mıydı neydi ki siyahmış sanki şimdi bembeyaz :53:

bu arada bence de tek değişmeyen isim Almeda aynı durup duruyor kız,ama Cevher de aynı sanki :51:

Ya Mustafa emminin kaşlarına ne dersin:9::9:Kaşlarını kazıtmış galiba sonrada kalıcı dövmemi mi yaptırmış ne
Çıktı ya beyaz beyaz kıvırcık:9:

Son düzenleme:
Bu hafta almeda gitmeli...Alp i finalde görmek istiyorum...Herkesin sinsice içten yaptığı planları alp millete göstere göstere yapıyor bu da itici görünmesine neden oluyor halbuki adam her şeyi açıktan yapıyor.Merve gibi sinsi taktik yapıp arkadaşlarını oyuna getirmiyor.Nihat gibi de yanıma kime çekerim hesabını yapmıyor inceden inceye.Güya efendi geçiniyor işte... Bunca zaman Anıl ı göndermeye çalışan iki kızın sözüyle üstüne yürüyen o değilmiş gibi birden bire rotasını anıla çevirdi.Hasanlara yakın duruyo falan.Fazla tutarsız geliyor bana.İtici mitici adam bildiğinden şaşmıyor herşeyini açık açık söylüyor yapıyor bir oraya bir buraya kıvırmıyor diğerleri gibi... Aslanım Alp inş. finalde olursun ....
katiliyorummmm:46::46::46::46::46:
Kız tatildeyse taile gidinsenize sıkılmayacakmısınız 15 gün evde:27:
nereye gidecez anacim oturuyoruz oturdugumuz yerde gece sabaha kadar oturuyoruk sonra aksama kadar uyuyoruk:52::52:
tivitiy yiviti hoşgeldin şeker,doldurdun beğenileri dedim noliyi :1::1::1:

hosgördüüüük :1::1:demissin halla halla ne yazdimda bu kadar begeni tutturdum:27::27:

aksama ne yemek yapacaksiniz yada yaptiniz diyeyim benim icin gun daha yeni basliyorda :9::9:

Ben pizza hazırlıyorum 5 dakikaya kadar pişer:1:
Kocam ortalarda yok kaçta gelir bilmiyorum valla

aksama yemek yokmu yahu :27::27:

Bugün sütçüye yetiştim nihayet ve 3 kavanoz yoğurt yaptım kızıma yarısınıda dolaba kaldırdım geceleri ve sabahları içsin diye.Dün lahana sardım, karnıbaharda var,ıspanakta azar azar birde fırında tavuk patates yaptım.Lahana bitti diğerlerinide bugün yarın yer bitiririz sanırsam... Aaaa bugün pazar vardı yahu nasıl unuttum sebze alırdım yarında sebze pişirirdim tüh :26:

Back
X