• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

mustafa elendi adanın ne tazı kalır ne tuzu yaaa.arkadan alp anılıda sutlarlarr hayde survivor hak getiree:10:

Ben pizza hazırlıyorum 5 dakikaya kadar pişer:1:
Kocam ortalarda yok kaçta gelir bilmiyorum valla

Bugün sütçüye yetiştim nihayet ve 3 kavanoz yoğurt yaptım kızıma yarısınıda dolaba kaldırdım geceleri ve sabahları içsin diye.Dün lahana sardım, karnıbaharda var,ıspanakta azar azar birde fırında tavuk patates yaptım.Lahana bitti diğerlerinide bugün yarın yer bitiririz sanırsam... Aaaa bugün pazar vardı yahu nasıl unuttum sebze alırdım yarında sebze pişirirdim tüh :26:

afiyet olsun sizlere bende en iyi bir menemen yapayimmm :56::56:

pizzaya ne oldu tarifini versene bende denerim yarin oburgun:56::56:
Dur vereyim bacım çk basit zaten
Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt bir kahve fincanı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz aldığı kadar un
Bunları yoğru bacım.10 dakika hamuru dinlendir.Sonra ketçap sık bi kaseye içine bir diş sarımsak 1 çay kaşığı kekik
Biraz kırmızı biber koy.hamuru yoğurdun ya tepsiye yerleştir onu.ince olacak çokta kalın olmayacak ha
Sonra sosunuda fırçayla sür hamurun üstüne.evde ne malzeme varsa dilediğin gibi üstüne yerleştir
Ben genelde sucuk domates yeşil biber mantar ve mısırı tercih ediyorum.afiyet olsyn:56:

$img_6947_10879547414f63475ddbebf.webp

Serhat ne kadar zayıflamış öyle:53:

Kısa sürede eski haline döner bence
Hazır zayıflamışken devamını getirse fena olmaz aslında
Serhatcım buraya denk gelirsen,bu mesajı okursan diyete devam lütfen:1:

Bence saldırmıştır yiyeceklere Türkiye'ye dönünce
Eee dile kolay kaç hafta aç kaldılar
Ancak ziyaretçi olarak okuyabilir:1:

Bu hafta almeda gitmeli...Alp i finalde görmek istiyorum...Herkesin sinsice içten yaptığı planları alp millete göstere göstere yapıyor bu da itici görünmesine neden oluyor halbuki adam her şeyi açıktan yapıyor.Merve gibi sinsi taktik yapıp arkadaşlarını oyuna getirmiyor.Nihat gibi de yanıma kime çekerim hesabını yapmıyor inceden inceye.Güya efendi geçiniyor işte... Bunca zaman Anıl ı göndermeye çalışan iki kızın sözüyle üstüne yürüyen o değilmiş gibi birden bire rotasını anıla çevirdi.Hasanlara yakın duruyo falan.Fazla tutarsız geliyor bana.İtici mitici adam bildiğinden şaşmıyor herşeyini açık açık söylüyor yapıyor bir oraya bir buraya kıvırmıyor diğerleri gibi... Aslanım Alp inş. finalde olursun ....

açık açık yapmıyor işte, açık yapsaydı neden nihata gidip gönüllüler yalan söylüyor ben öyle birşey yapmadım diyor?

Back
X