• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

anıl bi sefer attı galiba eger arada kacırmadıysam sonucta pekde bişi değişmedi yani bence cevhere yazık oldu

yok ya canım Anıl 2-3 defa attı sanki emin değilim ama :44:

hayimi görmeliydin adam bi sefer bile düşmedi o engebeli yerden hepsinde attı hemde en iyisiydi

Hayim gerçekten çok iyiydi gaza geldi herhalde annesini görünce:1:

hayimi görmeliydin adam bi sefer bile düşmedi o engebeli yerden hepsinde attı hemde en iyisiydi

Bizim beceriksiz hayim dimek oyle yapti :60: izleyemedim ay ev isleriyle ugrasiom yine aksam aksam :14: Anneside botoxlarindan aglayamadi hayimin o kadar gerdirmis ki yanaklari kipirdamadan agladi :60:

bugün itibariyle gitmesini istediğim kişi begüm.. inş. ünlüler onu yazar.

Bence de belkide begumu yazarlar. Bence cevher begumu yazsin yazik cevhere annesini goremedi :31:

Keske nihatin da esiyle bebegi gelebilseydi :14: Yazik kiz..
Kizlar haberde gordunuzmu adam cocugunu camasir makinasina atti kapaginida kapatti guya saka yapacakti makinada otomatik calisti kapak kapaninca ay cocuga acidim kiz :14:

kızlar oğluş uyudu ancak geldim yarış bitmiş:46:ama cevhere üzüldüm kalmış öbür takımda ya:50:çok moral bozucu,cevherin yerinde olmak istemezdim:50:

ne bayanlığı ne başarısı umrumda şahsen.. sinsi lanet bişey. yüz karası bence

öyle gerçi,ama almedayla karşılaştırınca daha makul.ya boşver her şekilde ikisi de alamaz bu yarışmayı :1:

Bizim beceriksiz hayim dimek oyle yapti :60: izleyemedim ay ev isleriyle ugrasiom yine aksam aksam :14: Anneside botoxlarindan aglayamadi hayimin o kadar gerdirmis ki yanaklari kipirdamadan agladi :60:

Bence de belkide begumu yazarlar. Bence cevher begumu yazsin yazik cevhere annesini goremedi :31:

evet ya o kadının yüzü baya estetikli duruyordu.
bence sırf bunun için yazmaz,Alpi yazar Cevher.

öyle gerçi,ama almedayla karşılaştırınca daha makul.ya boşver her şekilde ikisi de alamaz bu yarışmayı :1:

evet ya o kadının yüzü baya estetikli duruyordu.
bence sırf bunun için yazmaz,Alpi yazar Cevher.

Belkide ama birini yazmak zorunda belki almedayi yazar belli olmaz. Bakalim dokunulmazligi kim alacak :31:
Hasana yariycak bu 1 gun :1:

nihatın eşi neden gelmemiş onu anlamadım sanki 1 aylık bebek kocaman olmuştur ya 3 buçuk aylık falan olmuştur sonuçta. kesin kaynana yokmu kaynana nihatın anası o göndermemiştir kızı.

Back
X