• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

ya insallah şu alp gider ya ne kadar sinsi bı ınsN ilk başlarda o var dıe izlıyodum sonradan favorım hasan oldu ya adam nasıl saygılı ya cvp ble vermıyo kımseye agır başlı en basta,ayrıca alp te hain planlar yapıp durmuyormuydu sankı oh iyi oldu şimdide anılla kaldı sms e,insallah o gder anıl kalır,ama hasan sen bnm favorımsin :))) he bide hayim e cok gülüyorum ya annesı masallah taş gbi hatun du....

Ohh bu akşamda survıvor var:21::21:
Eşimi işe yolladım yalnızım:31:

Ateşli bir gece valla:27:
Çok heyecanlı olacak
Alp amma triplere girmiş gene:)
Anıl bebesi kaygılı yavrum benim:9:
Çok heyecanlı olacak çoookk:32:

Anıl Alp'in yönlendirmeleriyle yaktı kendini
Hiç üzülmesin şimdi,bi yandan da onu korudu Alple Mustafa efendi diğerlerine karşı nasıl restini çeksin diyorum ama
Alp'in oyununa gelmemeliydi,Alp'e hakvermediği aslında çok açık ama o da mırın kırın ediyo malesef
Alp yukarda Allah var demiyo mu ay sen çok temizdin:1:

Ateşli bir gece valla:27:
Çok heyecanlı olacak
Alp amma triplere girmiş gene:)
Anıl bebesi kaygılı yavrum benim:9:
Çok heyecanlı olacak çoookk:32:

Hiç üzülmesin şimdi,bi yandan da onu korudu Alple Mustafa efendi diğerlerine karşı nasıl restini çeksin diyorum ama
Alp'in oyununa gelmemeliydi,Alp'e hakvermediği aslında çok açık ama o da mırın kırın ediyo malesef

Anıl da biraz pişman gibi ama iş işten geçti artık ikisinden biri yolun sonuna geldi malesef
Mustafa Topaloğlu gitti dengeler bozuldu valla
Yinede işe yarıdyodu adada:)
Anıl çok üzgün ama yazık yaa

Back
X