• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

günaydın nasılsınız kızlar...?
alp gitti üzüldüm galiba anıl'ın kalmasını istiyordum ama mustafa abi anıl ve alp güzel ve eğlenceli üçlüydü bana göre ...
bakalım şimdi neler olacak ..
inşallah haftayada almeda gider...
birde bana begümle hayimin arasında birşeyler var gibi geliyor...:9::9:

Son düzenleme:
Günaydınlarrrr :3::3: seyredemedim bu hafta alp gitmiş demekki hasan favorim benim nşhatta çok güçlü gerçi ikisi arasında çekişmeolur bence finalde :15::15:

slm kızlar..dün akşam eşim pc.ye el koyunca sevincimi paylaşamadım..
alp mortıngenşıtrayzır owww yeeeah :33::33::33:
bu arada alp günahımı alıoysunuz biz plan yapmıyoduk demişti .bu sabah mustafa topaloğlu itiraf etti ''yaa istişare ediyuk kim gitse iyi olur diye''..yani alp boşuna yırtınıyo herşey oratada:20::20::20:

ay hepten delirdim resmen namus meselesi yaptım hahahaha

Son düzenleme:
hasan rakibinin konsantrasyonunu bilerek bozuyor gibime geldi.
dünde begüm rahatsız olmuş bakışlarından.
alpcik gitti bakalım anıl daha başarılı olur.
hayime nasıl yenildi şaşırdım.
nihat ve hasan iyi anlaşıyor. bakalım kim kazanacak?

Ben de Burcu Esmersoya taktım.
ne dandirik geliyor programa ya.Acun bile ondan özenli.
ne bir makyaj ne bir fön.fosmuş yani.
hele fruttare reklamındaki hali :53::53:

Reklamlardan kırdığı paraları merak etmekteyim şahsen
Bi insan her reklamdan mı fırlar
Soğudum artık kadını görmekten,yüzünü daha ne kadar eskitecek acaba
O sıcağa ne makyajı yapsın zavallı akar gider

Reklamlardan kırdığı paraları merak etmekteyim şahsen
Bi insan her reklamdan mı fırlar
Soğudum artık kadını görmekten,yüzünü daha ne kadar eskitecek acaba
O sıcağa ne makyajı yapsın zavallı akar gider

canım hani ev reklamı yapıyor ya,35.cadde fln orda bile makyaj yok şortla t-shirtle ekranda,fazla bir salmışlık var :1:
yoksa adada dediğin gibi o sıcakta durmaz yüzünde makyaj.

Bugun pek kimse gelmemis. Alpin gidecegi belliydi zaten. O olmasaydi baskasi olacakti sonucta. Hakeden kazansin diyoruz :46:
Bu arada 3 aylarda basladi Rabbim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul etsin insAllah. Yuvalarimiz huzur,sofralarimizi bereketle dolsun. Evlat sahibi olmak isteyenlere rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin.Ici surede bana.Aminn:nazar:

benim için ALP gidince survivorunda tadı tuzu kalmadı
aslında strateji yapan hasan ve tayfası fakat alp yapıyormuş gibi yansıtmaları hiç adilce olmadı

aynı şeyi bende düşünnmedim değil :)))
çok düşükte olsa bir ihtimal :))
alp seni seviyorumm:)

haftaya elenecek olan ısım begüm :D ıcıme dogdu :D begüm ıle almeda kalacak bence smse :D cevherde kalabılır :27:

Begüm sms cikarsa elenir zaten. Kim fikir yürütüp konusuyorsa , elenmesi yakin oluyor. Mustafa gitti, alp gitti simdi sira begümde diye düsünüyorum. Cevherle smse cikabilir. Anil kesin cevheri yazacaktir. Bu hafta kim kimi korursa artik . Begüm almeda, cevher üslüsünden ikisi smse cikar.

Back
X