• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Bugun pek kimse gelmemis. Alpin gidecegi belliydi zaten. O olmasaydi baskasi olacakti sonucta. Hakeden kazansin diyoruz :46:
Bu arada 3 aylarda basladi Rabbim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul etsin insAllah. Yuvalarimiz huzur,sofralarimizi bereketle dolsun. Evlat sahibi olmak isteyenlere rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin.Ici surede bana.Aminn:nazar:

Amin İnşallah Allah herkese nasip eylesin o güzel duyguyu
En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm isteyenlere
Banadaaaaa:49::49:Hemde üçüz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1:

slm kızlar..dün akşam eşim pc.ye el koyunca sevincimi paylaşamadım..
alp mortıngenşıtrayzır owww yeeeah :33::33::33:
bu arada alp günahımı alıoysunuz biz plan yapmıyoduk demişti .bu sabah mustafa topaloğlu itiraf etti ''yaa istişare ediyuk kim gitse iyi olur diye''..yani alp boşuna yırtınıyo herşey oratada:20::20::20:

ay hepten delirdim resmen namus meselesi yaptım hahahaha

ya plan yapmayan mi yok herkez kalmak istiyor. Bazilari göstererek bazilari da sinsi sinsi . Siz hangisini kabulederdiniz? Acikca belirteyim bir insanin plan yaptigini bilmem , bilmeyip sirtandan vurulmaktan daha iyi .

Ya Tamam Hasan güçlüsün iyisin duygusalsın ammavelakin
Ne kadarda dedikoducusun yahuu
Nihatıda alıyor yanına çekiştir babam çekiştir
Sinir oldum heee ona Hey Allah'ımm:20:

ya plan yapmayan mi yok herkez kalmak istiyor. Bazilari göstererek bazilari da sinsi sinsi . Siz hangisini kabulederdiniz? Acikca belirteyim bir insanin plan yaptigini bilmem , bilmeyip sirtandan vurulmaktan daha iyi .

Ya açıkçası bende inanmıyorum Hasan ve tayfasının iyi niyetli temzi kalpli olduğuna
Ordaki herkes sinsi herkes plancı herkes menfaatçi!!

Alp’in gidişine üzgün olmadığını söyleyen Almeda; soğukkanlılığıyla şaşırtıyor “ya Anıl gitse ya Alp gitse benim için bir şey fark etmeyecekti. Anıl’ın ismini yazdım ama ikisinin yaptığı oyunlar benim hoşuma gitmediği için onlardan biri gitse zaten mutlu olacaktım o yüzden hiç fark etmezdi.

ya bu kız ne sinir yeri geldi merve mustafa topalogluna ne saygısızlıklar yaptı anıla doverim seni diye cemkirdi onlarasesini cıkarmadı gelmis sonra boyle konusuyor cok itici ya

Haklisin. kadinlarin adi cikmis dedi kodu da. Ama asil onlar DEDIKODUCU :))

Aynen valla bizim mahalledede var çekirdek çitleyip dedikodu yapan kadınlar Baykuş gibi etrafı izleyenler
Ha aynen onlara benziyor iştee:19:

Meyveli ağacı taslarlar ya nihat hem guclu hem efendi oyunla moyunla isi yok Ada konseyinde bile herkesle ilgili düşüncesini soyluyo yazılmaktan korkmuyor iki yuzluluk yapmiyo helal ya öyle adamı tabi kimse istemez. Neyseki halkımız doğruyu yanlısı görüp oy gönderip elenmekten kurtarıyor da digerlerine de iyi bi kapak oluyo ohhhh

Kızlar profillerdeki değişiklik ne öyle
Ben çözemedim :44:

Karisik olmus biraz orayi bende pek anlamadim. Yazdigimiz cevaplar var arkadaslarimizin yazdigi cevaplarida gorebiliyoruz bide baska ne ise yariyo cozemedim.
Forum takipte degismis ben sevmedim ama :31:
Eskisinden bakiyorum o daha guzel :16:

face gibi kk da dedikoducu olmuş,kim nerde ne yazıyor görüyoruz:9::9:

bende begenmedım degsıklıklerıı :19:

Ben de hiç beğenmedim. Profil gereksiz yere kalabalık görünüyo. Sırf görüntü kirliliği. Eski hali çok daha güzel ve kendine hastı bence. Sanki Facebook'a girmişim gibi hissediyorum şu an. Sevmedim.

kimsecikler yokmu
kızlar hadi eski harekteli günlere döndelim Merve ve Alp gittikten sonra burada sakinleşti :43::52:

Back
X