• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Söyle bir sey 4 kisi finale gidecek. Dokunulmazligi kazanan birini korucak. Finalde eger hasan kazanirsa cevheri korur . Anil ve nihat sms cikar.

Eger nihat kazanirsa hasan ve cevher cikacak sms .

Cok heyencanli olacak.

Haftaya insallah nihat dokunulmazligi kazanir hayimi korur .Begüm ve cevher smste.
Hasan kazanirsa hayim ve begüm smste.
Cok ilginc olacak haftaya

Anıl ve Nihat dokunulmazlık oyunu oynamıyorlar şekerim.. Zaten dokunulmaz oldukları için oynatmıyorlar onları.. :8:

Söyle bir sey 4 kisi finale gidecek. Dokunulmazligi kazanan birini korucak. Finalde eger hasan kazanirsa cevheri korur . Anil ve nihat sms cikar.

Cok heyencanli olacak.

Haftaya insallah nihat dokunulmazligi kazanir hayimi korur .Begüm ve cevher smste.

hayır haftaya dokunulmazlığı kazanan kimseyi koruyamayacak..sadece kendinde olucak dokunulmazlık...

Kızlar Allah seni ne yapmasın.. Tam yutkunuyordum, okudum neredeyse kendi tükürüğümde boğulacaktım bee :52:

helal helal..kendi tükrüğün gibi helal:)

Son düzenleme:
kıbrısa gitmeden önceki oylama diye anladım ben :37:
kıbrısa haç kişi gidicek :53:

Cok heyencanli olacak.

anil ve nihat 2 hafta yazilmayacak sekeriiim:27:

Back
X