Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla, ablacımmmmmmm
Senin yaşın ne canım, merak ettim bak şimdi![]()
hu bıcırıklar ablanızım ben sizin![]()
e anılın sembolü var..onuda mı yazabilecekler???acun işleri hep böyle yaaa sonradan nasıl istiyosa öyle kural koyuyo..
Söyle bir sey 4 kisi finale gidecek. Dokunulmazligi kazanan birini korucak. Finalde eger hasan kazanirsa cevheri korur . Anil ve nihat sms cikar.
Eger nihat kazanirsa hasan ve cevher cikacak sms .
Cok heyencanli olacak.
Haftaya insallah nihat dokunulmazligi kazanir hayimi korur .Begüm ve cevher smste.
Hasan kazanirsa hayim ve begüm smste.
Cok ilginc olacak haftaya
Söyle bir sey 4 kisi finale gidecek. Dokunulmazligi kazanan birini korucak. Finalde eger hasan kazanirsa cevheri korur . Anil ve nihat sms cikar.
Cok heyencanli olacak.
Haftaya insallah nihat dokunulmazligi kazanir hayimi korur .Begüm ve cevher smste.
Kızlar Allah seni ne yapmasın.. Tam yutkunuyordum, okudum neredeyse kendi tükürüğümde boğulacaktım bee![]()
Cok heyencanli olacak.
86 lıyım canım,çok da büyük değilim be![]()
anlamadimki dediki dominikteki son oylamada kimsenin dokunulmazligi olmayacak :26:
Biz seninle aynı adamları tutuyoruz.Korkuyorum her tuttuğumuz elimizde kalıyor Hasan ve Nihatıda bir tutsakmı ki acep?
anil ve nihat 2 hafta yazilmayacak sekeriiim![]()
ben bisey anlamadim![]()
Ya ne çikin gülüyo bu böyle yaratık gibi![]()
![]()
![]()