Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok neyse vazgeçtim ya değiştirmeyeceğim
Çünkü arkideşlerim tanıyamaz beni üzülürüm sonra
Ben senin eski nickini biliyorum neden değiştirdinki:26:
Yok kız aman amann benden uzakk olsunlar
Ya Kayınbabamı çok seviyorumda kayınvalidem için aynı leyi söyleyemeyeceğim
Bunu kendisi yaptı malesef yoksa onuda seviyordum başta çok saftım![]()
Ay yokk izleme izlemee bende çok korkarım korku filmlerinden hiç izlemem:18::18:
geceleri Evde tek başıma kalıyorum o yüzden hiçç hiçç izlemem
Hımm doğum günün yaklaşıyor deseneHa burada bende 22 olacagim 26 gun sonra
Az konusan,cok konusan kadini birakin da.. Kari gibi konusan erkegi ne yapicaz![]()
Ha burada bende 22 olacagim 26 gun sonra
Az konusan,cok konusan kadini birakin da.. Kari gibi konusan erkegi ne yapicaz![]()
Bende izleyemem zaten hemen değiştirdim.Geriliyorum.Zaten panik atak var birde korku filmi izlersem sabaha kadar uyuyamam.
Benim gözlerim kapanıyor iyi geceler öptüm sizi öğlen girerim burada olanlar olursa görüşürüz.
Panik atağın mı var canım geçmiş olsun
Onun ilaçla felan tedavisi mümkün mü?:26:
İlaçla tedavisi mümkün ama bebek istediğimiz için ilaç kullanmak istemedim.Düzenli psikoloğa gitmem gerekli ama ben yarım bıraktım.Yani yakalandığım yerde bakırköylüğüm aslındaŞka bir yana artık kendimi daha iyi hissediyorum ve psikologla aynı şeyleri konuşmak yüzleşmek zor geldiğinden bıraktım.Ben artık yeni başlangıçlar yapmak istiyorum.Saç bakımına ve spora başladım bebek düşünmüyorum artık her ay ağlayıp üzülmekten yoruldum çünkü böyle daha iyiyim yavaş yavaş toparlıycam daha iyi olucam inşalah.
Evet biraz maleseffHımm doğum günün yaklaşıyor desene
Amaaan amaann sorma onu valla ne yapsan nafile ona
Yoksa Seninde kayınbaban mı öyle![]()
aynen nefret ederimmOna çözüm yok malesef hiiç çekilmez.
Uyy Allah yardımcın olsun canımEvet biraz maleseff
aynen nefret ederimm![]()
Uyy Allah yardımcın olsun canım
İşin zor valla
Allahtanki burda degiller..
Kaynanam cocukla bozdu kafayi zaten oda bi dert yoksa severdim keratayi sinir etti beni bu gelisinde![]()
Onlar Türkiyedemi peki
Ayy inanmıyorummm aynısı benim başımda canım bu çocuk konusu yüzünden
Bana neler diyi neler valla anlatsamm
Sana laf mı çakıyo anlat kız hele![]()
benim kaynanam melek ya cocuk icin laf etmiyor hic![]()
Kiz ne guzel benimkide melek gibi valla inanirmisin ama cocuk konusunda konustuklari gercekten sinir bozucu. Niye olmuyo ki acaba istahsizmisiniz da olmuyo bilmem ne diyo banakac gundur katlancak camasir var kim katlicak yaaaa![]()
kac gundur katlancak camasir var kim katlicak yaaaa![]()