Survivor bitti sohbete devam

Yok neyse vazgeçtim ya değiştirmeyeceğim
Çünkü arkideşlerim tanıyamaz beni üzülürüm sonra
Ben senin eski nickini biliyorum neden değiştirdinki:26:

bilmem bende öyle herkes değiştiriyordu bir esti öyle değiştirdim.:40:Ama dediğin gibi sonradan arkadaşlar tanıyamayabiliyor.Herkese tek tek mesaj atman gerekebilir.

Yok kız aman amann benden uzakk olsunlar
Ya Kayınbabamı çok seviyorumda kayınvalidem için aynı leyi söyleyemeyeceğim
Bunu kendisi yaptı malesef yoksa onuda seviyordum başta çok saftım:27:

Ha burada bende 22 olacagim 26 gun sonra :ssz:

Az konusan,cok konusan kadini birakin da.. Kari gibi konusan erkegi ne yapicaz :1:

Ay yokk izleme izlemee bende çok korkarım korku filmlerinden hiç izlemem:18::18:
geceleri Evde tek başıma kalıyorum o yüzden hiçç hiçç izlemem

Bende izleyemem zaten hemen değiştirdim.Geriliyorum.Zaten panik atak var birde korku filmi izlersem sabaha kadar uyuyamam.

Ha burada bende 22 olacagim 26 gun sonra :ssz:

Az konusan,cok konusan kadini birakin da.. Kari gibi konusan erkegi ne yapicaz :1:
Hımm doğum günün yaklaşıyor desene
Amaaan amaann sorma onu valla ne yapsan nafile ona
Yoksa Seninde kayınbaban mı öyle:1:

Panik atağın mı var canım geçmiş olsun
Onun ilaçla felan tedavisi mümkün mü?:26:

İlaçla tedavisi mümkün ama bebek istediğimiz için ilaç kullanmak istemedim.Düzenli psikoloğa gitmem gerekli ama ben yarım bıraktım.Yani yakalandığım yerde bakırköylüğüm aslında:27:Şka bir yana artık kendimi daha iyi hissediyorum ve psikologla aynı şeyleri konuşmak yüzleşmek zor geldiğinden bıraktım.Ben artık yeni başlangıçlar yapmak istiyorum.Saç bakımına ve spora başladım bebek düşünmüyorum artık her ay ağlayıp üzülmekten yoruldum çünkü böyle daha iyiyim yavaş yavaş toparlıycam daha iyi olucam inşalah.

İlaçla tedavisi mümkün ama bebek istediğimiz için ilaç kullanmak istemedim.Düzenli psikoloğa gitmem gerekli ama ben yarım bıraktım.Yani yakalandığım yerde bakırköylüğüm aslında:27:Şka bir yana artık kendimi daha iyi hissediyorum ve psikologla aynı şeyleri konuşmak yüzleşmek zor geldiğinden bıraktım.Ben artık yeni başlangıçlar yapmak istiyorum.Saç bakımına ve spora başladım bebek düşünmüyorum artık her ay ağlayıp üzülmekten yoruldum çünkü böyle daha iyiyim yavaş yavaş toparlıycam daha iyi olucam inşalah.

Ahh canım benim ya sende narin yapılı bir insana benziyorsun belli
Çok nazik ve kibarsın
Ben bir iki şey soracaktımda bu konuyla ilgili neyse sonra konuşuruz
İnşallah dahada iyi olursun bu dediklerini başarırsınki ben öyle olacağına inanıyorum

Allahtanki burda degiller..
Kaynanam cocukla bozdu kafayi zaten oda bi dert yoksa severdim keratayi sinir etti beni bu gelisinde :37:

Onlar Türkiyedemi peki
Ayy inanmıyorummm aynısı benim başımda canım bu çocuk konusu yüzünden
Bana neler diyi neler valla anlatsamm
Sana laf mı çakıyo anlat kız hele:27:

Onlar Türkiyedemi peki
Ayy inanmıyorummm aynısı benim başımda canım bu çocuk konusu yüzünden
Bana neler diyi neler valla anlatsamm
Sana laf mı çakıyo anlat kız hele:27:

Kiz yok laf cakmiyo dua eder hayirlisini iste vardir bi vakti der bazende sunun karisi 2.ciye hamile,sunun cocugu evlenecek oldu siz hala bekleyin der :44:
Esimin yaninda hep cocuk konusu acti moralini bozdu. Oda bi muddet ne yedi ne icti zayifladi iyice uzuntusunden.
Esim kendi testlerinin sonucunu bile annesine soylemedi simdi basimin etini yer diye.
O gelince esimle aramiz biraz acildi ne kadar iyi olursa olsun kaynana ayni evde olmuyormus onu anladim.
Ya biliyorum yanlis ama esim uyurken ustune bendne once battaniye fln ortmesini bile kiskandim ben :44: Elimde olmadan napyim :26:

benim kaynanam melek ya cocuk icin laf etmiyor hic :16:

kac gundur katlancak camasir var kim katlicak yaaaa :ssz:
Kiz ne guzel benimkide melek gibi valla inanirmisin ama cocuk konusunda konustuklari gercekten sinir bozucu. Niye olmuyo ki acaba istahsizmisiniz da olmuyo bilmem ne diyo bana:52:
Bi ara esimle aramiz acikti onun yaninda bana diyoki istahsizsinizda ondan olmuyo cocugnuz :26:
Ben de senin yanindami kiristiralim dedim

Back
X