Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
survivor bitti hadi dagilin bosaltin topigiii tek sira halinde![]()
nerdeyse herkes dağıldığına görebende çıktım acayip uykum var iyi geceler kızlar cici bakın kendinize
![]()
![]()
bu boş çerçevenin içi hepimizin hayyalleri ,rüyaları , dilekleri olmuş olsun ve dolsun taşsın hepimizinkiler gönlümüzce olsun tez zamanda inşallah![]()
survivor bitti hadi dagilin bosaltin topigiii tek sira halinde![]()
bu kızın lafları benı öldürcek yaagıtmıyoz napcan hadı
![]()
iyi geceler CANIM ALLAH RAHATLIK VERSINnerdeyse herkes dağıldığına görebende çıktım acayip uykum var iyi geceler kızlar cici bakın kendinize
![]()
![]()
bu boş çerçevenin içi hepimizin hayyalleri ,rüyaları , dilekleri olmuş olsun ve dolsun taşsın hepimizinkiler gönlümüzce olsun tez zamanda inşallah![]()
napsin kadin anladi senin aradigini uyumus numarasi yapmistirAnamı aradım aradım açmadı uyudu zağar![]()
Allah allah gitmiyorum lan var mııı![]()
niye kiz
gitmessen bana yardim et topigi temizleyelimm
iyi geceler CANIM ALLAH RAHATLIK VERSINguzel dileklerinede AMINNNN diyorum
napsin kadin anladi senin aradigini uyumus numarasi yapmistir
var ama evde hahahaha![]()
tweety cikk cikkk senınkı kızmıyormu gecelerı hep burdasınbırsey demıyor mu adam yahuu merak ettım
![]()
Evde olan ne kız:26:
Ya Adanın tadı tuzu kalmadı Hayim begüm cevher bana çok çocuksu geliyor ya kızlar![]()
niye kiz
gitmessen bana yardim et topigi temizleyelimm
![]()
bırak yavrum dagınık kalsın ayrıca gece vaktı temızlık ıyı degıldır demıs atalarımız![]()
varmi lan dedin ya espiri yaptim merve iyimisin kiz bugun kitlik var uzerinde okudugunu anlamiyon![]()