- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
len maynak ben sana iphonemi kurban ol dedim![]()
İşte sen anla aradaki farkı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
len maynak ben sana iphonemi kurban ol dedim![]()
neden bayilacam yerine bayilazam yaziyonuz merak ediom valla kactir rastliyorum![]()
Valla gazetede okudum nihat adaya dondu yaziyordu bide bu fragmanla ilgilide anket yapliyordu acunun yayinlamasi dogrumu degilmi diye bence dogru degil ayrica nihatin annesini birakiP adaya donmesinide yadirgadim annesi hayati tehlikeyi atlatmis ama her an hersey olabilir yarisma annesinden onemli degil ya o durumda onlari birakip donmesi hos degil![]()
Aynen katılıyorum.Hadi Allah korusun annesini tekrar yoğun bakıma aldılar bu 2 hafta içinde o zaman ne olacak?Acun bu riski nasıl göze alıyor? Ayrıca nihatta hiçmi vicdan yok annesini hasta yatağında bırakıp çıkıp gelebiliyor.Nerden bileyim ben gittikten sonra annemim başına bir şey gelmeyeceğini 23-24 saatlik yol yetişebilme garantim var mı ? Hem bu kuralların vıcık vıcıklığına hemde bu survıvor a uyuz oldum ben yaa... Nihat ın bu bencilliğine deli oluyorum hem yeni doğmuş bebeni bırak gel olmadı hasta anneni bırak gel.Nasıl bir şeysin sen yaa????
canım bu bi BURHAN ALTINTOP REPLİĞİ ahan da video buldum sağa
BURHAN-AY BAYILAZAM | Video İzle ve Paylaş | Internet TV
Karışık kızartma yanında çay veya şehriye corbası
ya ben kizartmada patatesleri beceremiyorum hamur gibi oluyor neden acaba :26:
bugün dışardan ısmarladıkbiz
![]()
oh ne guzel ne ismarladiniz bakiyimmm iskender deme duser bayilirim![]()
yok canım iskender değil pide yaptırdıksalata felan
![]()
ohhhh afiyet olsunnnn yarasin hehee![]()
slm kızlar survivor başlıyor
dün izleyememiştik bugün yemeğimizi yedik rahat rahat izliycez
10.000 tl alışveriş çeki vercekmiş acun abisüperr ya