• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Valla gazetede okudum nihat adaya dondu yaziyordu bide bu fragmanla ilgilide anket yapliyordu acunun yayinlamasi dogrumu degilmi diye bence dogru degil ayrica nihatin annesini birakiP adaya donmesinide yadirgadim annesi hayati tehlikeyi atlatmis ama her an hersey olabilir yarisma annesinden onemli degil ya o durumda onlari birakip donmesi hos degil:50:

Aynen katılıyorum.Hadi Allah korusun annesini tekrar yoğun bakıma aldılar bu 2 hafta içinde o zaman ne olacak?Acun bu riski nasıl göze alıyor? Ayrıca nihatta hiçmi vicdan yok annesini hasta yatağında bırakıp çıkıp gelebiliyor.Nerden bileyim ben gittikten sonra annemim başına bir şey gelmeyeceğini 23-24 saatlik yol yetişebilme garantim var mı ? Hem bu kuralların vıcık vıcıklığına hemde bu survıvor a uyuz oldum ben yaa... Nihat ın bu bencilliğine deli oluyorum hem yeni doğmuş bebeni bırak gel olmadı hasta anneni bırak gel.Nasıl bir şeysin sen yaa????

Aynen katılıyorum.Hadi Allah korusun annesini tekrar yoğun bakıma aldılar bu 2 hafta içinde o zaman ne olacak?Acun bu riski nasıl göze alıyor? Ayrıca nihatta hiçmi vicdan yok annesini hasta yatağında bırakıp çıkıp gelebiliyor.Nerden bileyim ben gittikten sonra annemim başına bir şey gelmeyeceğini 23-24 saatlik yol yetişebilme garantim var mı ? Hem bu kuralların vıcık vıcıklığına hemde bu survıvor a uyuz oldum ben yaa... Nihat ın bu bencilliğine deli oluyorum hem yeni doğmuş bebeni bırak gel olmadı hasta anneni bırak gel.Nasıl bir şeysin sen yaa????

evet sonuçta bu oyun hani sözleşmeleri felan varsada acun tolerans tanıyabilirdi belki durum acil olmayınca acun da kabul etmemiş olabilir nihatta kabul etmemiş olabilir işin ucunda sonuçta para var (onlara göre)zaten demiyolarmı annemiz öle çıkar oynarız :ssz:zaten açıklaması da böyle olacaktır eminim.

slm kızlar survivor başlıyor:52:
dün izleyememiştik bugün yemeğimizi yedik rahat rahat izliycez:34:

10.000 tl alışveriş çeki vercekmiş acun abi:53::52: süperr ya

slm kızlar survivor başlıyor:52:
dün izleyememiştik bugün yemeğimizi yedik rahat rahat izliycez:34:

10.000 tl alışveriş çeki vercekmiş acun abi:53::52: süperr ya

hemde ne süper onumuzdeki 10 yil alisveris yapmazlar herhalde bundan sonra :52::52:

Back
X