Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arda adadan bugün anılın ayrılmasını daha çok isterdim. nede olsa zamanında oda hoş olmayan kişilerle hoş olmayan işlere kalkıştı evet genç temizx çocuk olabilir ama yanındakilere uyacak kadar da akılsız davrandı. şuan hakettiği için finallere kalmadı başkasının sayesinde (alp) koruma alarak finale gitti. adil değildi bu.. ne demişler başkasının ...iyle gerdeğe girme..
anıl dokunulmazlık almasaydı bile oylamada yine kalırdı diye dusunuyorum en son kimle kalırsa kalsın finale halk oylamasında anıl goturur tum oyları acayip fanı olusmus cocugun:26:
bu arda adadan bugün anılın ayrılmasını daha çok isterdim. nede olsa zamanında oda hoş olmayan kişilerle hoş olmayan işlere kalkıştı evet genç temizx çocuk olabilir ama yanındakilere uyacak kadar da akılsız davrandı. şuan hakettiği için finallere kalmadı başkasının sayesinde (alp) koruma alarak finale gitti. adil değildi bu.. ne demişler başkasının ...iyle gerdeğe girme..
e nihatta almeda sayesinde kaldi finallere![]()
almeda olmasa nihat finale kalamazmıydı. kesinlikle kalırdı..
anila laf yokkkkk![]()