• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Ah benim canım memleketim vah vahh gidemedim baya uzun zamandır :5:
Selam söle benden oralara :1:
alışverişemi gitcen?

Oldu başüstüne:1: Birşeyler almıştımda
Pardesü aldım geri kap yaptırcam onu bide bol geliyo
Belden pens attıracağım inşallah yaparlar yaa

Begümü bulamamışsınız doğal olarak tanımak o kadar güç ki ben bildiğim halde emin olamıyorum :52:
Şezlongta 15sn. falan gösteriliyo zaten. Sizin için foto ekliyorum belki bulursunuz :27: Kolay gelsin şimdiden videoda arayanlara :1:
Eki Görüntüle 442314
ben tahmin ettiydim bu oldugunu tessekurler canimm :16::16:
merve02 beni tanıdın mı canım? :26:
Tweety nasılsın canım görüşmeyeli?
MakaraKukara sen nasılsın bakim nasıl gidiyor hamilelik?
Bakıyorumda hepiniz burdasınız, gece kuşları sizi :51:

ben iyiyimm sen nasilsin yoksun artik msnde arada giriooom denk gelmioz ne yaptin hallettinmi ev esyalarini bakionmu daha :12:
oglusun napiooo:16:

Ya hevuk sence kap yaptırayımmı acaba modeli görüntüsü bozulurmu yaa:26:

ben tahmin ettiydim bu oldugunu tessekurler canimm :16::16:

ben iyiyimm sen nasilsin yoksun artik msnde arada giriooom denk gelmioz ne yaptin hallettinmi ev esyalarini bakionmu daha :12:
oglusun napiooo:16:

Rica ederim ni demek :54:
ayrıca beyaz eşya aldık şimdide koltuk takımı falan bakıyorum şuan araştırma aşamasındayım 1-2 ay kaldı almamıza. Ve ben hala karar veremiyorum kafam karışık hele de renk konusunda :18:

Oğluşumda napsın teyzesi uyuyor mışıl mışıl :16: Bende fırsat bu fırsat keyif yapıyorum :1:

Rica ederim ni demek :54:
ayrıca beyaz eşya aldık şimdide koltuk takımı falan bakıyorum şuan araştırma aşamasındayım 1-2 ay kaldı almamıza. Ve ben hala karar veremiyorum kafam karışık hele de renk konusunda :18:

Oğluşumda napsın teyzesi uyuyor mışıl mışıl :16: Bende fırsat bu fırsat keyif yapıyorum :1:

kiz hala begenemedinmi koltuk ALLAH IYILIGINI VERSIN:1::1:

uyusun valla kim bilir kacinci ruyadadir biz burda dolanioz daha :27:

Fikir almak ve tecrübelerden yararlanmak için koltuk takımı hakkında konu açtım herkes farklı bişey söyledi daha da kafam karıştı :27:

kiz hala begenemedinmi koltuk ALLAH IYILIGINI VERSIN:1::1:

uyusun valla kim bilir kacinci ruyadadir biz burda dolanioz daha :27:

ya aslında bi model beğendim ama renk konusunda kafam karıştı. Kumaşa karar verdim tay tüyü olucak. Renkte açık kahve tonlarını, ahşap renklerini sevmiyorum pek siyahta çok koyu çok toz belli eder dedi çoğu kişi. Çikolata kahveside hoş ama oda koyu. Açık rengede çocuk var diye cesaret edemiyorum nolucak bilmiyorum kafam allak bullak. Daha zaman var zaten inşallah mağazada görünce karar veririm :1:

Back
X