- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha fazla olmamış ki evlenelei kendini üzme inşallah olur bebeğin bak hamile kalmak bile büyük bir şans benim 4 sene oldu
Hamiş bile kalamadım herşeyin vakti zamanı var inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim..
Hayılısıyla olur inşallah,boşver eşinin ailesini sen keyfine bak
Eşinle mutlu musun ona bak![]()
Şuan test ettim onayladım akıyor canım bizde![]()
Saol Merve'm cevap için
Binanında hidraforu bozulmuş resmen yaz günü susuz kaldık
Yarın yaptırcaklarmış hidraforu suya kavuşacağız inşallah
ağlama Merviş ağlama 3 gün kalmış bayramaHaklısın canım şurda gitmesine 3 gün daha kaldı sabredeyim dişimi sıkayım demi ucunda ölüm yok ya![]()
Kız bu hafta nasıl sıcaktı demiiiyandık piştik valla
Ama iki gündrü hava iyi valla hafif bi esinti var
Bu sıcaklardada susuzluk hiç çekilmiyo çabuk yapsınlar valla
ağlama Merviş ağlama 3 gün kalmış bayrama:119::119::119::118::118::118::118::124::124::124::124::129::128::130::92::92::92:
![]()
Aynen,çok sıcaktı resmen evin içinde baygınlık geçiriyodum
Sıcağa hiç gelemiyorum ben,güneş falan hemen çarpar beni
Allah'tan 2 gündür sınavlar falan var havalarda güzel,şuan camları açamıyoruz mesela çok esiyo
Böyle devam eder inşallah![]()
seni anlıyorum tatlımm ama sitres sana zarardan başka bi faydası olmaz kiAğlamak çare olsa keşke ahh![]()
Şaun foxta magazi var onu izliyorum
Ay o kadın Ebru şancı ne giymiş öyle ya altın kelebekte
Gördünüz mü ?
Çok bunaldım şifam çok beni bilirsin neşeli biriyimdir aslında ama işte malesef bu sefer dayanamadımseni anlıyorum tatlımm ama sitres sana zarardan başka bi faydası olmaz kimümkün olduğunca 3 gün sonra bayramım var de dayan yüreğim de
![]()
canım evet malesef hayat 4/4 lük gitmiyor ki hayatımızÇok bunaldım şifam çok beni bilirsin neşeli biriyimdir aslında ama işte malesef bu sefer dayanamadım
Sabredemedim eşime karşı kötü kelimeler çıktı ağzımdan hemde dün gece inşallah evliliğimiz biter dedim
Hayatımda hiç bu kdar sinirlenmemiştim
Ayy gördüm gödüm iğrenç ötesi bide İdoylamı sevgiliymiş nee:120:
Hem fiziği hem kıyafeti berbat![]()
Ya ne bileyim şifam hep onun ailesi hep o daima önemlii hayatımızda ya benn benim ailemmcanım evet malesef hayat 4/4 lük gitmiyor ki hayatımızda irdeleyen dengesizler alt-üst ediyor moralimizi
ALLAH korusun tatlım evliliğin bir ömür boyu cici bebiişlerle mutluca devam etsin inşallah
![]()
Ayy gördüm gödüm iğrenç ötesi bide İdoylamı sevgiliymiş nee:120:
Hem fiziği hem kıyafeti berbat![]()
evet eşitlik şartYa ne bileyim şifam hep onun ailesi hep o daima önemlii hayatımızda ya benn benim ailemm
Ben böyle bi evlilik istemiyorum eşitlik istiyorum erkek diye o benden üstün olamaz
Ya duygularım karmakarışık ne bileyimm
Biraz uzaklaşsam ayrı kalsam iyi olacak gibi
evet eşitlik şartama lafta kalıyorsa faaliyet yoksa koyar tatlım içine cız diye sızı girer
evet aslında anacığına gitsen hemen 3 gün sonra
özleyin birbirinizi iyi gelir
![]()
evet canım ayıp olur eee daha ne anacığın gelecekmiş
Ya ben çok beklenti içine mi giriyorum diye kendimi sorguluyorum hep kimse 4\4 lük değil şifam biliyorum ama işte ne yapayım
bende insanım benimde duygularım var
Annemgil gelecek gerçide şimdi onlara siz gelmeyin ben geleyim diyemem ayıp olur demi![]()