• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Canım daha fazla olmamış ki evlenelei kendini üzme inşallah olur bebeğin bak hamile kalmak bile büyük bir şans benim 4 sene oldu
Hamiş bile kalamadım herşeyin vakti zamanı var inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim..

Ya ben üzülmyorumki artık bebeğimin olmamasına insanların afedersn her b*ka burunlarını sokmalarına sinir oluyorum
AMin canım aminnnn:16:

Saol Merve'm cevap için
Binanında hidraforu bozulmuş resmen yaz günü susuz kaldık :1:
Yarın yaptırcaklarmış hidraforu suya kavuşacağız inşallah

Kız bu hafta nasıl sıcaktı demiii:50:yandık piştik valla
Ama iki gündrü hava iyi valla hafif bi esinti var
Bu sıcaklardada susuzluk hiç çekilmiyo çabuk yapsınlar valla

Haklısın canım şurda gitmesine 3 gün daha kaldı sabredeyim dişimi sıkayım demi ucunda ölüm yok ya:54:
ağlama Merviş ağlama 3 gün kalmış bayrama :64::64::64::64::66::66::66::66::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124::124::129::128::130::92::92::92::62::62::62::62:

Kız bu hafta nasıl sıcaktı demiii:50:yandık piştik valla
Ama iki gündrü hava iyi valla hafif bi esinti var
Bu sıcaklardada susuzluk hiç çekilmiyo çabuk yapsınlar valla

Aynen,çok sıcaktı resmen evin içinde baygınlık geçiriyodum
Sıcağa hiç gelemiyorum ben,güneş falan hemen çarpar beni
Allah'tan 2 gündür sınavlar falan var havalarda güzel,şuan camları açamıyoruz mesela çok esiyo
Böyle devam eder inşallah :nazar:

Aynen,çok sıcaktı resmen evin içinde baygınlık geçiriyodum
Sıcağa hiç gelemiyorum ben,güneş falan hemen çarpar beni
Allah'tan 2 gündür sınavlar falan var havalarda güzel,şuan camları açamıyoruz mesela çok esiyo
Böyle devam eder inşallah :nazar:

Hıı belkide sınavların sebebine Allah size yardım etmiştir bak görüyomusn:1:
İki gündür çok güzel havalr acaba yarın nasıl olacak ya çarşıya çıkacaz kayınvalidemle yarın:37:

Şaun foxta magazi var onu izliyorum
Ay o kadın Ebru şancı ne giymiş öyle ya altın kelebekte:53:
Gördünüz mü ?

seni anlıyorum tatlımm ama sitres sana zarardan başka bi faydası olmaz ki :5::5::5::5: mümkün olduğunca 3 gün sonra bayramım var de dayan yüreğim de :15::16::16::16::16::16::16:
Çok bunaldım şifam çok beni bilirsin neşeli biriyimdir aslında ama işte malesef bu sefer dayanamadım
Sabredemedim eşime karşı kötü kelimeler çıktı ağzımdan hemde dün gece inşallah evliliğimiz biter dedim:50:
Hayatımda hiç bu kdar sinirlenmemiştim

Çok bunaldım şifam çok beni bilirsin neşeli biriyimdir aslında ama işte malesef bu sefer dayanamadım
Sabredemedim eşime karşı kötü kelimeler çıktı ağzımdan hemde dün gece inşallah evliliğimiz biter dedim:50:
Hayatımda hiç bu kdar sinirlenmemiştim
canım evet malesef hayat 4/4 lük gitmiyor ki hayatımız :50: da irdeleyen dengesizler alt-üst ediyor moralimizi :5::5::5::5: ALLAH korusun tatlım evliliğin bir ömür boyu cici bebiişlerle mutluca devam etsin inşallah :31::29::16:

Ayy gördüm gödüm iğrenç ötesi bide İdoylamı sevgiliymiş nee:120:
Hem fiziği hem kıyafeti berbat:25:

Ay o hatunun elden geçirmediği erkek kaldı mı :1:
Musleraylada yazımışlardı,Musleracan yalanlamıştı
Muslera Urugay'ın apaçisi demiş zavallı şey :37:

canım evet malesef hayat 4/4 lük gitmiyor ki hayatımız :50: da irdeleyen dengesizler alt-üst ediyor moralimizi :5::5::5::5: ALLAH korusun tatlım evliliğin bir ömür boyu cici bebiişlerle mutluca devam etsin inşallah :31::29::16:
Ya ne bileyim şifam hep onun ailesi hep o daima önemlii hayatımızda ya benn benim ailemm
Ben böyle bi evlilik istemiyorum eşitlik istiyorum erkek diye o benden üstün olamaz
Ya duygularım karmakarışık ne bileyimm
Biraz uzaklaşsam ayrı kalsam iyi olacak gibi

Ya ne bileyim şifam hep onun ailesi hep o daima önemlii hayatımızda ya benn benim ailemm
Ben böyle bi evlilik istemiyorum eşitlik istiyorum erkek diye o benden üstün olamaz
Ya duygularım karmakarışık ne bileyimm
Biraz uzaklaşsam ayrı kalsam iyi olacak gibi
evet eşitlik şart :42: ama lafta kalıyorsa faaliyet yoksa koyar tatlım içine cız diye sızı girer :43: evet aslında anacığına gitsen hemen 3 gün sonra :3: özleyin birbirinizi iyi gelir :46:

evet eşitlik şart :42: ama lafta kalıyorsa faaliyet yoksa koyar tatlım içine cız diye sızı girer :43: evet aslında anacığına gitsen hemen 3 gün sonra :3: özleyin birbirinizi iyi gelir :46:

Ya ben çok beklenti içine mi giriyorum diye kendimi sorguluyorum hep kimse 4\4 lük değil şifam biliyorum ama işte ne yapayım
bende insanım benimde duygularım var
Annemgil gelecek gerçide şimdi onlara siz gelmeyin ben geleyim diyemem ayıp olur demi:1:

Ya ben çok beklenti içine mi giriyorum diye kendimi sorguluyorum hep kimse 4\4 lük değil şifam biliyorum ama işte ne yapayım
bende insanım benimde duygularım var
Annemgil gelecek gerçide şimdi onlara siz gelmeyin ben geleyim diyemem ayıp olur demi:1:
evet canım ayıp olur eee daha ne anacığın gelecekmiş :52::52::52: ohh sefan olsun tatlım annen için dayan tüm gücünü bak işe yarayacak zaman daha çabuk geçecek :15::32::16:

çıkıyorum ben kızlar iyi geceler hoş sohbetler hepinize :54::10:

Back
X