• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Birgün neyi farkettim biliyormusun gülüm
Bakıyorum hayatıma her şeyim güzel evim var dayalı döşeli istediğim gibi
Çok şükür yediğim önümde yemediğim arkamda
Eşimin işi var.İkimizde sağlıklıyız.Kaynanamgil her ne kadar kötüde olsalar bizden uzaktalar
Eşimin kötü alışkanlıkları yok bir iki ufak hoşuma gitmeyen huyu var ama kimse mükemmel değil nihayetinde
Kendi kendime çok kızdım sonra
BANA BU KADAR Nimeti veren Allah'a şükretmeyip birde nankörlük yaptığım için
Bana bir evlat vermediği için ona isyan edemezdim etmemeliydim
Çünkü Elbet Onun bir bildiği var

Son düzenleme:
Birgün neyi farkettim biliyormusun gülüm
Bakıyorum hayatıma her şeyim güzel evim var dayalı döşeli istediğim gibi
Çok şükür yediğim önümde yemediğim arkamda
Eşimin işi var.İkimizde sağlıklıyız.Kaynanamgil her ne kadar kötüde olsalar bizden uzaktalar
Eşimin kötü alışkanlıkları yok bir iki ufak hoşuma gitmeyen huyu var ama kimse mükemmel değil nihayetinde
Kendi kendime çok kızdım sonra
SANA BU KADAR Nimeti veren Allah'a şükretmeyip birde nankörlük yaptığım için
Bana bir evlat vermediği için ona isyan edemezdim etmemeliydim
Çünkü Elbet Onun bir bildiği var

Ne guzel anlattin canim,aynen bende onu dusunuyorum bazen...
Cocugun vakti simdi degil ki bize bir sebep verdi...
Misal bende pco..
Zamanini bekletmek icin...
Herseyin iyisini O bilir,bizede eslerimize de sabirlar versin Rabbim..
Olucak elbet ama ne zaman... Inanmak basarmanin yarisidir..
Da benim sorunum esimin surat asmasindan kaynakli..
Sabah regl oldugumu duyunca nesesinden eser kalmadi.. Bende negatif enerji aliyorum...

Ben geldim :)
Ruzgargulu esine cok kiziyorum. Senin de ne kadat istedigini gormuyor mu? Onun cocugu olmadiysa senin de olmadi. Ustelik seneler gecmemis.. Konustun mu esinle.. Ben zaten uzgunum sen boyle yapinca ben daha cok uzuluyorum fln dedin mi, ruh halini anlattin mi.. Bak gor bebek olunca gece agladiginda odayi degistirir gider baska biyerde uyur. Bu erkeklerin hepsi sopalik!

Ben geldim :)
Ruzgargulu esine cok kiziyorum. Senin de ne kadat istedigini gormuyor mu? Onun cocugu olmadiysa senin de olmadi. Ustelik seneler gecmemis.. Konustun mu esinle.. Ben zaten uzgunum sen boyle yapinca ben daha cok uzuluyorum fln dedin mi, ruh halini anlattin mi.. Bak gor bebek olunca gece agladiginda odayi degistirir gider baska biyerde uyur. Bu erkeklerin hepsi sopalik!

Hosgeldin canim.. Bizim topik est mort :1::1:
Ya aslinda uzulmesinin sebebini anliyorum olmuyo die ama bende uzuluyorum ona belli etmiyorum onda bu caba yok,1 sene olcak isteyeli sanki yillar olmus gibi yuzume umudum yok diyo bende ona kiziyorum... Konustum olcak oluncada bikarsin diyorum ama elini salliyo bos laflar bunlar dermis gibi

Hosgeldin canim.. Bizim topik est mort :1::1:
Ya aslinda uzulmesinin sebebini anliyorum olmuyo die ama bende uzuluyorum ona belli etmiyorum onda bu caba yok,1 sene olcak isteyeli sanki yillar olmus gibi yuzume umudum yok diyo bende ona kiziyorum... Konustum olcak oluncada bikarsin diyorum ama elini salliyo bos laflar bunlar dermis gibi

O salladigi elini var yaaa! Gicik nolcak. Bosuna hem kendini hrm seni uzuyo.
sana arkadasimin bir bucuk sene olmadi falan demicem.. Bir problem yokken uzun sure tutmayan o kadar cok ornek var ki.. Benim de 10. Ay tuttu.. ilk iliskide hamile kalmak anca dizilerde olur :ssz:

Gül de gelmedi bu akşam pardon gece diyeyim en iyisi
Yağmurum da kitap okuyordur belki:1:

Back
X