• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Berre sen evli miydin canım :26::26: bana hayıt otunu sen önermiştin dimi sen de yoksun bayadır

canım ben evliyim evet 2 yıl olucak bu 18inde inşallah ama ben hayıt otunu bilmem tatlım.:1:.. o kişi ben değilim...:50:

Evet tartismistik ozur diledi geri benden iste,dunde yildonumumuzdu ortaliktaki pasta muhabbetide onun icin iste :51:
Iyiz bu aralar sorunumuz yok ama bende biseyler var,ben onceden onsuz hic yapamazdim simdi hic yanina bile gidesim yok sogudum :43:

zaten hiç birşey yokmuş gibi davranamazsın ki gülüm...
kırıldın incildin...
bu hale geldiysen onun yüzünden ..ama zamana bırak canım herşeyi zaman her şeyin ilacı...
sık sık gel buraya kafa dağıtırsın:26:

Son düzenleme:
yaa yazik buda sarki soyleyen kargaymis dun bi topikte gordumde :1::1:

yok gorunuyor yazdiklarin :1:

kiz ne oldu yine kutladimi yildonumunu ne hediye almis supriz yapmadimi:26:
basbasa kutladik,kolye almis sonrada yemek yedik pastayida ustune yedik :56:
Ama bende biseyler var iste bezginlik var hasretlik var... surekli kafamin icinde biseyler var surekli farkli farkli seyler dusunuyorum :31:

zaten hiç birşey yokmuş gibi davranamazsın ki gülüm...
kırıldın incildin...
bu hale geldiysen onun yüzünden ..ama zamana bırak canım herşeyi zaman her şeyin ilacı...
sık sık gel buraya kafa dağıtırsın:26:

Canim iste buralardada kimsem yok,yalnizliktan kafayi yemek uzereyim ben valla billa.. Hayattan bikmisvaziyetteyim zevk alamiyorum hicbiseyden

basbasa kutladik,kolye almis sonrada yemek yedik pastayida ustune yedik :56:
Ama bende biseyler var iste bezginlik var hasretlik var... surekli kafamin icinde biseyler var surekli farkli farkli seyler dusunuyorum :31:

Canim iste buralardada kimsem yok,yalnizliktan kafayi yemek uzereyim ben valla billa.. Hayattan bikmisvaziyetteyim zevk alamiyorum hicbiseyden

ayni ben kafadan at o dusunceleri butun huzursuzlugun bu yuzden :ssz::ssz::ssz::ssz:

Aksama ne yemek yaptiniz :26:
KEndimi mutfaga temizlige evime veremiyorum,evli bi kadin gibi hissedemiyorum kendimi.. sorumluluk almis bir kadin gibi hissedemiyorum,useniyorum bikiyorum sIKILIyorum.. KAfayi yedim ben sanirim

Back
X