- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
Berre sen evli miydin canım :26::26: bana hayıt otunu sen önermiştin dimi sen de yoksun bayadır
canım ben evliyim evet 2 yıl olucak bu 18inde inşallah ama ben hayıt otunu bilmem tatlım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berre sen evli miydin canım :26::26: bana hayıt otunu sen önermiştin dimi sen de yoksun bayadır
o kişi kimdi yahh :26::26: gerçi içtiğim de yok
benden kıdemlisin canım az kalmış![]()
Evet tartismistik ozur diledi geri benden iste,dunde yildonumumuzdu ortaliktaki pasta muhabbetide onun icin iste
Iyiz bu aralar sorunumuz yok ama bende biseyler var,ben onceden onsuz hic yapamazdim simdi hic yanina bile gidesim yok sogudum![]()
merve olabilir![]()
yaşın kaç canım ben 24 yaşındayım...![]()
o kişi kimdi yahh :26::26: gerçi içtiğim de yok
benden kıdemlisin canım az kalmış![]()
evde bi sinek kendini duvarlara vuruyor neden acaba :26::26::26:
senden ötürü seni görmeye dayanamıyordur![]()
basbasa kutladik,kolye almis sonrada yemek yedik pastayida ustune yedikyaa yazik buda sarki soyleyen kargaymis dun bi topikte gordumde
yok gorunuyor yazdiklarin
kiz ne oldu yine kutladimi yildonumunu ne hediye almis supriz yapmadimi:26:
zaten hiç birşey yokmuş gibi davranamazsın ki gülüm...
kırıldın incildin...
bu hale geldiysen onun yüzünden ..ama zamana bırak canım herşeyi zaman her şeyin ilacı...
sık sık gel buraya kafa dağıtırsın:26:
ben senin ablanım tiwi...
ona göre ayağını denk al...
hava sıcaksa ne yapsın zavallı hayvan intihar etmeye çalışıyordur..
benim senden nikah büyüklüğüm var o zaman hee...![]()
benim yasim 22![]()
onu da biliyomo demedi.neyse boşverek
26yım ben de :)
basbasa kutladik,kolye almis sonrada yemek yedik pastayida ustune yedik
Ama bende biseyler var iste bezginlik var hasretlik var... surekli kafamin icinde biseyler var surekli farkli farkli seyler dusunuyorum
Canim iste buralardada kimsem yok,yalnizliktan kafayi yemek uzereyim ben valla billa.. Hayattan bikmisvaziyetteyim zevk alamiyorum hicbiseyden
benim senden nikah büyüklüğüm var o zaman hee...![]()
cinnet getirdimi,geçirdimi hangisi...![]()
Cigerleri iflasin esigindeyse,o yuzden can cekisiyordur kendini duvardan duvara vura vura![]()