• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

ne ask ne ıs ne arkadas, suan annem yanımda yatıyor ve onun kokusu, tenı, sesı ve varlıgı kadar huzur veren daha bırsey tanımıyorum ben :16:

gercekten öyle, onsuz kalmaktan öyle cok korkuyorum kı ımkan olsan gögsünden basımı hıc kaldırmam..dızının dıbınden gıtmem..
evet canım her anın keyfine bak ailenle bolca vakit geçirmeye bak öncelik ailemiz olmalı :38:

kimseler kadır kıymet bılmıyor annemm, senın gıbı hıc kımse sevmıyor annem :35:
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar :43:

girlbaby144.gif
0098.gif
girlbaby144.gif
0098.gif

düğün devam ediyor mu Yağmurum :3:

hahah play back yapar gerısı degılmı :23:

sen nasılsın ne var ne yok :31: bu arada editör musun gercekten :35:
aynen tatlım annelerimizin yerini hiç bişi dolduramaz :38:

ben bikaç gündür rahatsızdım ama iyiye gidiyorum inşallah bende pazartesi buradaki kadın doğum dr na gidicem bebeğimin durumunu merak ediyorum :25:

evet tatlım örgü bölümünde editörüm :6::54:

ne ask ne ıs ne arkadas, suan annem yanımda yatıyor ve onun kokusu, tenı, sesı ve varlıgı kadar huzur veren daha bırsey tanımıyorum ben :16:
Yarami destinn :43::43::43:
zengin kalkışı yaptın :23: hadi güle güle :3::54:

ahh canım benimmm canım arkadaşımm seni en iyi ben anlarımm :29::38::38::38::38: kız yoksa sen hamile olmayasın :52::52::49::46::38::38::38::38::nazar: hamilelik duygusallığı sarsın her bir yanını inşallah gönlünce olsun tez zamanda inşallah canım benim ben çok dua ediyorumm hepimizin acısını iyi bilirim :5::38::38::38::38::38:

Yok canim yeni bittim reglim... Allah hayirlisini versin ne diyim en guzeli odur muhakkak... Saol canim dualarin icin Allah kimseyi evlatsiz koymasin

aynen tatlım annelerimizin yerini hiç bişi dolduramaz :38:

ben bikaç gündür rahatsızdım ama iyiye gidiyorum inşallah bende pazartesi buradaki kadın doğum dr na gidicem bebeğimin durumunu merak ediyorum :25:

evet tatlım örgü bölümünde editörüm :6::54:

en son kırmızılar fln dıyordun, hamıle mısın??? sanırım cocuk cok ıstıyordun? gercı cocugun varmı yokmu onuda bılmıyorum ya :55:

Yarami destinn :43::43::43:

Yok canim yeni bittim reglim... Allah hayirlisini versin ne diyim en guzeli odur muhakkak... Saol canim dualarin icin Allah kimseyi evlatsiz koymasin
canım benim Yüce Rabbim bizlere isyan etmeden sabrederek dualar ederek özleyerek isteyerek beklememizi ve sonunda mutlu sona ereceğimizi hissettirniş ki gerçek olacak inan bana hemde hiç ummadığın bir anda inşallah tez zamanda hayırlı-sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alacağız bu yol zorlu yol ama beklediğimize değecek bu güzel yolun mutlu sonu var inşallah dualarımız kabul olacak hepimizin bebeği vakti-saati ayrı ayrı işte sırayla özlemlerimiz son bulacak :49::emir_bebek::nazar: dile kolay tam 70 ay hasretle bekledim ben bebeğimi :43::43::43::43::43: vee 2. tüp bebek tedavimde nasip oldu dilerim sen Merve , Tivi , Meg ve daha bir çok arkadaşlarım tedavilere gerek kalmadan ve bir an önce hayırlısı ile nasip olsun inşallah :46::37::38::38::38:

en son kırmızılar fln dıyordun, hamıle mısın??? sanırım cocuk cok ıstıyordun? gercı cocugun varmı yokmu onuda bılmıyorum ya :55:
Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun tatlım hamileyim ilk gebeliğim :49::nazar::emir_bebek::38: az önce yazdım 70 ay özlemle bekledim bu inatçı bebeğimi :49::31::38: Rabbim hepimizin gönlünce versin inşallah :29::29::29::54:

Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun tatlım hamileyim ilk gebeliğim :49::nazar::emir_bebek::38: az önce yazdım 70 ay özlemle bekledim bu inatçı bebeğimi :49::31::38: Rabbim hepimizin gönlünce versin inşallah :29::29::29::54:

allahımm hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah, bebegın cok sanslı onu gercekten ısteyen bır annenın evladı olacak, kıymet bılen bır annesı olacak, üstüne tıtreyen..

allahımm hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah, bebegın cok sanslı onu gercekten ısteyen bır annenın evladı olacak, kıymet bılen bır annesı olacak, üstüne tıtreyen..

çok teşekkür ederim canım benim evet ALLAH anne-baba olmaya layık olan kullarına nasip etsin inşallah bu en güzel en özel duyguyu , sorumluluğu inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

Şifam geçmiş olsun balım şimdi nasılsın iyi misin doktoruna ne zaman gideceksin?

Yok şifam yok canım uykun geldiyse git yat lütfen bebeğimize bir şey olmasın amman dikkat

Şifam geçmiş olsun balım şimdi nasılsın iyi misin doktoruna ne zaman gideceksin?
çok sağol Mervişim biraz daha iyiyim düne göre :15::29::29::29: canım dr uma önümüzdeki cumartesi gidicem ama ben bikaç gündür atak geçirdiğim için :37: biliyorsun ilçedeyim yol gözüm basmıyor merkeze dr uma gidemiycem :25: bu yüzden burdaki kadın doğum dr una bi muayene olayım diyorum şansıma haftasonu tatili işte:5::2:

çok teşekkür ederim canım benim evet ALLAH anne-baba olmaya layık olan kullarına nasip etsin inşallah bu en güzel en özel duyguyu , sorumluluğu inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

gercekten öyle yaa allah deger veren ve gercekten ısteyenlere versın ınsallah, burda az okumuyoruz cocuktan bıktım kendıme vakıt ayıramıyorum dıyen gencecık annelerı neden cünkü kıymetını bılmıyorlar.. özlemını cekmedıler..

Back
X