Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen tatlım ailemizin kıymetini bilmeliyizne ask ne ıs ne arkadas, suan annem yanımda yatıyor ve onun kokusu, tenı, sesı ve varlıgı kadar huzur veren daha bırsey tanımıyorum ben![]()
aynen tatlım ailemizin kıymetini bilmeliyiz![]()
evet canım her anın keyfine bak ailenle bolca vakit geçirmeye bak öncelik ailemiz olmalıgercekten öyle, onsuz kalmaktan öyle cok korkuyorum kı ımkan olsan gögsünden basımı hıc kaldırmam..dızının dıbınden gıtmem..
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarkimseler kadır kıymet bılmıyor annemm, senın gıbı hıc kımse sevmıyor annem![]()
aynen tatlım annelerimizin yerini hiç bişi dolduramazhahah play back yapar gerısı degılmı
sen nasılsın ne var ne yokbu arada editör musun gercekten
![]()
Yarami destinnne ask ne ıs ne arkadas, suan annem yanımda yatıyor ve onun kokusu, tenı, sesı ve varlıgı kadar huzur veren daha bırsey tanımıyorum ben![]()
zengin kalkışı yaptınhadi güle güle
ahh canım benimmm canım arkadaşımm seni en iyi ben anlarımmkız yoksa sen hamile olmayasın
hamilelik duygusallığı sarsın her bir yanını inşallah gönlünce olsun tez zamanda inşallah canım benim ben çok dua ediyorumm hepimizin acısını iyi bilirim
![]()
aynen tatlım annelerimizin yerini hiç bişi dolduramaz![]()
ben bikaç gündür rahatsızdım ama iyiye gidiyorum inşallah bende pazartesi buradaki kadın doğum dr na gidicem bebeğimin durumunu merak ediyorum![]()
evet tatlım örgü bölümünde editörüm![]()
canım benim Yüce Rabbim bizlere isyan etmeden sabrederek dualar ederek özleyerek isteyerek beklememizi ve sonunda mutlu sona ereceğimizi hissettirniş ki gerçek olacak inan bana hemde hiç ummadığın bir anda inşallah tez zamanda hayırlı-sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alacağız bu yol zorlu yol ama beklediğimize değecek bu güzel yolun mutlu sonu var inşallah dualarımız kabul olacak hepimizin bebeği vakti-saati ayrı ayrı işte sırayla özlemlerimiz son bulacakYarami destinn
Yok canim yeni bittim reglim... Allah hayirlisini versin ne diyim en guzeli odur muhakkak... Saol canim dualarin icin Allah kimseyi evlatsiz koymasin
Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun tatlım hamileyim ilk gebeliğimen son kırmızılar fln dıyordun, hamıle mısın??? sanırım cocuk cok ıstıyordun? gercı cocugun varmı yokmu onuda bılmıyorum ya![]()
Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun tatlım hamileyim ilk gebeliğimaz önce yazdım 70 ay özlemle bekledim bu inatçı bebeğimi
Rabbim hepimizin gönlünce versin inşallah
![]()
çok teşekkür ederim canım benim evet ALLAH anne-baba olmaya layık olan kullarına nasip etsin inşallah bu en güzel en özel duyguyu , sorumluluğu inşallahallahımm hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah, bebegın cok sanslı onu gercekten ısteyen bır annenın evladı olacak, kıymet bılen bır annesı olacak, üstüne tıtreyen..
hoş geldin benimde uykum fena geldiBen geldim yine yazdıklarınızın hepsini okudum ama![]()
çok sağol Mervişim biraz daha iyiyim düne göreŞifam geçmiş olsun balım şimdi nasılsın iyi misin doktoruna ne zaman gideceksin?
çok teşekkür ederim canım benim evet ALLAH anne-baba olmaya layık olan kullarına nasip etsin inşallah bu en güzel en özel duyguyu , sorumluluğu inşallah![]()
olsun 5-10 dk dan bişi çıkmazYok şifam yok canım uykun geldiyse git yat lütfen bebeğimize bir şey olmasın amman dikkat