Rüzgar gülü zavallım isyanları oynuyo yazık yaa
derdinide tam anlatmiyorki esiyle sorunlari var sanirsam oda benim gibi alisamadi avrupaya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüzgar gülü zavallım isyanları oynuyo yazık yaa
selammm iyiyiz sen nasilsinnn
ya kizlar bu arada o nem kokan seyleri disari serdim gunlensin diye bigun gunlense yeter dimi sabunda koyayim icine cunku yarin isler var bavulum hazir degil daha bide onlarla ugrasmiyim![]()
1 Gün yeter canım iyice güneşe koysaydın şimdide kokulu el sabununu 2'ye 3' böl serpiştir hurca işteselammm iyiyiz sen nasilsinnn
ya kizlar bu arada o nem kokan seyleri disari serdim gunlensin diye bigun gunlense yeter dimi sabunda koyayim icine cunku yarin isler var bavulum hazir degil daha bide onlarla ugrasmiyim![]()
Mazaretim varr asabiyim ben öbür topiğe baktınmı![]()
Hoşgeldin cnaım biz iyiyiz sen nasılsın?![]()
derdinide tam anlatmiyorki esiyle sorunlari var sanirsam oda benim gibi alisamadi avrupaya![]()
yok gunesteler arada bi golge iniyo hava bulutlu aksama kadar dursunlar alayim iceri:44:
ben turkiyeye donuyorum esim uzerime kuma getirdi daha fazla duramam burda![]()
1 Gün yeter canım iyice güneşe koysaydın şimdide kokulu el sabununu 2'ye 3' böl serpiştir hurca işte
bende iyiyim canım...
kız ben anlamadım ne olii.gül nereye gitti sen nereye gidiyon..:26:
iyiyim canım bende kara kara düşünüyorum ...
akşama pratik kolay hızlı bir şekilde ne yapabilirim çayın yanına..![]()
Evet tam anlatmıyo anlatsa içi açılır belki biz yardımcı olmaya çalışırız
Alışamamıştır belki ama 2 sene olmuş evleneli bide isteyerek evlenmiş
Gurbetlik zor valla güya bizde tr'deyiz ama işte uzak olunca her yer uzak be canım
iyiyim canım bende kara kara düşünüyorum ...
akşama pratik kolay hızlı bir şekilde ne yapabilirim çayın yanına..![]()
burda dil sorunuda varya bide komsuluklar filan turkiyedeki gibi degil yani ben 2 senedir evde tikiliyim alistim iyi kotu,
oda alisir INSALLAH![]()
ya sorma ben su ic camasirlari posette kalmis kuflenmis ona akil veriodum kendimden haberim yok artik arada bi gunlendirirm boyle oyle ALLAH tan dosek yorgan filan yok 2 hurc esya iste nem kokmuslar yikamadim ya kurumazlar diye sadece gunlendirdim olur iNSALLAH bi hurclari yikadim :26:Bende açtım bazanın altını bütün dolapların kapaklarını açtım bugün hava alsın içerisiler
Yarında yatakalrı günlendireyim diyorum baharda yapmıştım ya belli olmaz valla
Geçen bi baktım susam bile kurtlanmış yuh dedim yanii![]()
üzerine kuma gelmiş halinmi bu...
durduğun kabahat..
atla gel..![]()
Marketten yufka al iş çıkışı hemen bi börek sar
Bide yanına kek çırp bide rus salatsı yap al sana menü![]()
Ayy tövbe tövbeeben turkiyeye donuyorum esim uzerime kuma getirdi daha fazla duramam burda![]()
ya sorma ben su ic camasirlari posette kalmis kuflenmis ona akil veriodum kendimden haberim yok artik arada bi gunlendirirm boyle oyle ALLAH tan dosek yorgan filan yok 2 hurc esya iste nem kokmuslar yikamadim ya kurumazlar diye sadece gunlendirdim olur iNSALLAH bi hurclari yikadim :26:
yemedin mi tühhhizine gidiyorum canim
![]()