• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

selammm iyiyiz sen nasilsinnn :27::27:

ya kizlar bu arada o nem kokan seyleri disari serdim gunlensin diye bigun gunlense yeter dimi sabunda koyayim icine cunku yarin isler var bavulum hazir degil daha bide onlarla ugrasmiyim :27:

bende iyiyim canım...:37:

kız ben anlamadım ne olii.gül nereye gitti sen nereye gidiyon..:26:

selammm iyiyiz sen nasilsinnn :27::27:

ya kizlar bu arada o nem kokan seyleri disari serdim gunlensin diye bigun gunlense yeter dimi sabunda koyayim icine cunku yarin isler var bavulum hazir degil daha bide onlarla ugrasmiyim :27:
1 Gün yeter canım iyice güneşe koysaydın şimdide kokulu el sabununu 2'ye 3' böl serpiştir hurca işte

derdinide tam anlatmiyorki esiyle sorunlari var sanirsam oda benim gibi alisamadi avrupaya :31:

Evet tam anlatmıyo anlatsa içi açılır belki biz yardımcı olmaya çalışırız
Alışamamıştır belki ama 2 sene olmuş evleneli bide isteyerek evlenmiş
Gurbetlik zor valla güya bizde tr'deyiz ama işte uzak olunca her yer uzak be canım

yok gunesteler arada bi golge iniyo hava bulutlu aksama kadar dursunlar alayim iceri:44:

Bende açtım bazanın altını bütün dolapların kapaklarını açtım bugün hava alsın içerisiler
Yarında yatakalrı günlendireyim diyorum baharda yapmıştım ya belli olmaz valla
Geçen bi baktım susam bile kurtlanmış yuh dedim yanii:25:

iyiyim canım bende kara kara düşünüyorum ...
akşama pratik kolay hızlı bir şekilde ne yapabilirim çayın yanına..:5:

Marketten yufka al iş çıkışı hemen bi börek sar
Bide yanına kek çırp bide rus salatsı yap al sana menü:1:

Evet tam anlatmıyo anlatsa içi açılır belki biz yardımcı olmaya çalışırız
Alışamamıştır belki ama 2 sene olmuş evleneli bide isteyerek evlenmiş
Gurbetlik zor valla güya bizde tr'deyiz ama işte uzak olunca her yer uzak be canım

burda dil sorunuda varya bide komsuluklar filan turkiyedeki gibi degil yani ben 2 senedir evde tikiliyim alistim iyi kotu,
oda alisir INSALLAH:16:

burda dil sorunuda varya bide komsuluklar filan turkiyedeki gibi degil yani ben 2 senedir evde tikiliyim alistim iyi kotu,
oda alisir INSALLAH:16:

Bacım burda da aynı valla geçen dayanamadım ben çağırdım komşuları:1:
Annemgilde burdaydı ya bi anda gidince yalnız kaldım valla

Bende açtım bazanın altını bütün dolapların kapaklarını açtım bugün hava alsın içerisiler
Yarında yatakalrı günlendireyim diyorum baharda yapmıştım ya belli olmaz valla
Geçen bi baktım susam bile kurtlanmış yuh dedim yanii:25:
ya sorma ben su ic camasirlari posette kalmis kuflenmis ona akil veriodum kendimden haberim yok artik arada bi gunlendirirm boyle oyle ALLAH tan dosek yorgan filan yok 2 hurc esya iste nem kokmuslar yikamadim ya kurumazlar diye sadece gunlendirdim olur iNSALLAH bi hurclari yikadim :26:
üzerine kuma gelmiş halinmi bu...:27::27:
durduğun kabahat..:37::10:
atla gel..:10:

yemedin mi tühhh:27::27:izine gidiyorum canim :27:

Marketten yufka al iş çıkışı hemen bi börek sar
Bide yanına kek çırp bide rus salatsı yap al sana menü:1:

aklıma gelmedi değil aslında milföy düşünmüştüm ama yemekten hemen sonra gelicekler yerlermi..:26:
ablamın doğum günü var onları çağırdık..süpriz yapıcam pasta siparişi verdim birde çok kolay bir kurabiye tarifim var onu yapıcam rus salatası yapayım birde yanına iyi olur haklısın..:26:
sağol bebişim..:16:

ya sorma ben su ic camasirlari posette kalmis kuflenmis ona akil veriodum kendimden haberim yok artik arada bi gunlendirirm boyle oyle ALLAH tan dosek yorgan filan yok 2 hurc esya iste nem kokmuslar yikamadim ya kurumazlar diye sadece gunlendirdim olur iNSALLAH bi hurclari yikadim :26:

yemedin mi tühhh:27::27:izine gidiyorum canim :27:

Kimin iç çamaşırı poşette kalmış kız:26:
Hurçları yıkadığın iyi olmuş ama onlarıda tam kurut barii sonradan yine başını ağrıtmasın

Back
X