Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

ayy o emin ne ya öle bi telefonda ailesiyle konuşması bide dün gizeme dedikleri öldürdü benigizemle hakana sinir oluyorum ya hele o gizemin konuşması yok mu ne kadar itici.favorim ertan çok seviyorum

ayyyy biri gizem mi dediiii
uyuz oluyorum ona uyuzzzz
ne biçim konuşuyorrr yaaaa
klava:

valla bende oguzhana gıcık oluyorum eminin dedigi gibi oyunda yok ama kavgada fesatlıkta en önde

ayyy oğushan,ertan da ayrıı tabiiii bunlardaaaaaa çoookkk gıcıkkkk klava:

Oğuzhan ve ERtan çok fenalar ya :1ninca:
Onlar baya kalırlar yarışmada diye tahmin ediyorum ben eyvahedigeldismile

oguzhan ve ertan, düsmanima vermesin :))
encok aydina gülüyorum...
hakana taktilar kafayi.. bu haftada cok heyecanli...
catlak seda arada kaliyor-tatlicadiarzu-

ıhsan ,ertan ve oguzhan uclusunun sedaya kızma sebeplerıne bakarmısınız ya seda onların dedıklerını yazmamıs ve bu durumda seda yalancı oldu...aynı olayı aydın hakan a yapınca dogru yolu buldu kahraman oldu aydın onlar ıcın ve hakan ın tepkı vermesıne kızdılar.bu ne perhız bu ne lahana tursusu ıhsan ertan oguzhan bu uclu cok fena ya akannehir

bence emın kazanacak dokunulmazlık oyununu ve o zaman karsı taraftan ertan gıdebılır kı umarım o gıder..tabı tersı bır durumda da seda gıdecek gıbı

ayy bu yarışmadaki herkes gıcık olmaya başladı
ihsan a da çok sinir olmaya başladım
ertan ve oğuzhan ı söylemiyorum bile onlar baş gıcık

ve Gizem gitti....

Güle güle Gizem seni hiç özlemeyeceğiz inan. Sevgilin de enkısa zamanda yanına gelecek. İnşallah...

gizemi fazla sevmiyorum ama gitmesine üzüldüm kötü oldum izlerken
hakan icin oyun bitti gercekten.. ne kadar cok konusursa konussun ben onlari tutuyordum.
diger taraf cok acimasiz sürekli dedikodu pesinde cnkü..

bu saatten sonra adadan kim ayrılsa çok üzülecekti sonuçta gizeme özel bi durum değil.bu yarışmanın sonuna kadar gizemle hakan kalıcaksa zaten diğerleri neden geldi adaya.

dün akşam izlerken uyuyakalmışımohaoldumsmile tam da eleme zamanı...
gözümü açdım kim gitti diyorum...gizem gitmiş...ohhh iyi olmuş..
fazla şımaranların başındaydı...gerçi artık hepsi gıcıklaşdı...
hiçbirini desteklemiyorum:umursamaz:

gizem güle güle canım. arkandan hakanı fazla beklemezsin umarım.hemen sana kavuştururlarsempatiksalakcinni

oğuzhan: ömrümde böyle bir kişilik görmedim ve sevmedim Allah vermesin..
emin: dengesizlik ve yanardönerlik örneği, nerde olduğu belli değil.. tarafsızım de öyle davran o da yok yazık yani!
ihsan: hepsini parmağında oynatıyor, çok profesyonel bu konuda..
ertan: ihsanın ağzının içine bakıyor ıyyygh..
aydın: o da başka bir gariplik..
kemal: kızlar adaya gelmeden önce erkek adasında onu beğeniyordum, şimdi o da ihsanın kuklası oldu...
hakan: bir insanın üzerine ordu gibi gelinirse ben de okişiyi sevmesem de tutarım kimse kusura bakmasın.. (eleneceğini biliyorum o ayrı ama tüm oyunlarda hakanı destekliyorum.. diğerlerine inat..)
gizem: iyi bir kız olabilir ama biraz şımarık konuşmasını düzeltmesi lazım..
seda: ayy bayılıyorum ona... çok üzdüler onu bu hafta.. kazanmasını istediğim ama olmayacağını bildiğim yarışmacı..
merve: çok fazla tanımıyorum ama arkadaşını para için satmaması güzel bir huy..
başak: rengim belli değil değil diye diye en son gayet kıpkırmızı AAAAbilerinden yana olduğunu gördük..
ama güzel bir kız onu beğeniyorum o ayrı...

buarada ben dün akşamdan sonra seda, merve, hakan'ın elenmesini ki çok mümkün artık...
geriye kalanların birbirini yemesini izlemek istiyorum alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

bunlar var mısın yok musun da da birbilerine seni çok seviyorum derlerken ne çabuk seviyorlar birbirlerini yaa derdim hatta sıkılmıştım artık o laflardan... şimdi gördük birbirlerini ne ka sevdiklerini... adadan bu 3ü gitsin asıl düşman olacak onlar...

ertan genç olmasına rağmen hiçbir oyunu kazanmayı bırakın ilk aşamayı bile geçemiyor, aklı fikri fesatlıkta, elemede, sürekli bu konuları konuşuyor, sinir oluyorum, o çıkınca tv yi kapatıyorum o derece yani.
hakan ne yaparsa yapsın yarışmalarda harika, helal olsun valla

ihsan ada da hakimiyeti kurdu zaten herkese dediğini yaptırıyor
ödül oyunun da başak ı ve emin i boşuna seçmedi ikisinide doldurdu
başak ta çok garip oldu abilerim diyor ama sırf başak ı çıkarları için kullanıyorlar sayıları fazla olsun diye
ertan ve oğuzhan yarışmalarda hiç gayret göstermiyorlar çünkü hakan ı gönderene kadr kendilerini garantiye aldılar
hakan eğer bu hafta giderse zaten hepsi birbirine düşücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…