Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

kimse daha önceki yarışmaları izlememiş anlaşılan.daha öncede adalarda yapılan yarışma bittikten sonra sona kalan kişilerle final türkiyede yapıldı.adalarda yapılan bittiği çin hepsi türkiyede.adalardaki son çekimden sonra türkiyede yapılacak

kol altı bacak kaş alma gibi şeyler karşılanıyormuş(temizlik amaçlı olduğu için), ama saç sakal kesmeye lüzum yok ya onlar karşılanmıyormuş:ecrin_bebek:

şey bide , erkekler öle kıl yumağı gibi olunca , sanki daha gerçekçi , daha böle robnson cruse havası oluor ondan heralde :)

kol altı bacak kaş alma gibi şeyler karşılanıyormuş(temizlik amaçlı olduğu için), ama saç sakal kesmeye lüzum yok ya onlar karşılanmıyormuş:ecrin_bebek:

böyle bir şey oldugu belliydi
kızlar kaçlar tüyer alınmış oluyor hep.

ayy bu oğuzhan ay.sı, sedayı dövecek nerdeyse, acun olmasa vuracak gibi bi hali vardı adamın, ıııığğ bi elemediler şu gıcık herifi gitti

arkadaşlar bu acun hep kandırıyo bizi, 2 hafta önce sonuna kadar izledim, elenmeyi bir sonraki haftaya bırakmıştı, nasıl sinir olmuştum..Adam işi biliyor, tam reyting adamı..
Şimdi de bence izlenme oranı arttığı için hafta içine de kaydırdı.. e Pazar günü dünya kupası final maçı vardı, kim izlicek ki programı yani..

kızler yarışmanın çekimleri bitmiş diye bi duyum aldım varmı kulanıza gelen bişi kimin 1. olduğu hakkında. ertanı göndersinler önce sonra oğuzhan sonra aydın emin he bide kızları satan başakta var :)

kızlar yarışmamın çekimleri tamamlanmış sanırsam kulağınıza gelen bişi varmı kimin 1. olduğu hakkında. ya önce şu ertanı yollasalar sonra aydın oğuzhan he bide kızları satan başak var tabiki bunlar gitse süper olcak:)))

Canım yarışma çekimleri çoktan bitti, zaten toplamda 2 ay sürüyormuş onlar yarışmak için bir hafta değil g1 gün bekleyip yarışıyorlar, acunda saolsun bölük pörçük yayınlıyo 1 bölüm oluya 2-3 bölüm(
Şu an çekimler bitti, yalnız yarı final ve fina için bekliyorlar o canlı yapılacak...

yaaaaaa ozmn 1. yi görmek için daha çok eziyet çekcez ihsan 1. olabilir çocuk taktikçi hakanı elemek avantaj onun için başka rakibi yokki

Bence kızları satan asla Başak değil,, zira diğer kızlarda Hakan ile bir olup gayet güzel kendilerini bir gruba adayabiliyor.. E Başak'ınki gayet normal diye düşünüyorum.. Aksine Gizem en baştan beri sinsice, mıymıylayarak bir sürü planın içine alıyorlar Hakan'la birlikte diğer kızlar.. E herkes bir grup seçtiği gibi Başak'da seçecek tabi ki de..
Ben Başak ve İhsan taraftarıyım..

basaga gıcık oldum ya eledi gizemi ordaki erkeklerin hicbirini sevmiyorum hakeden hakan o kazansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…