Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Ben izleyemedim akşam. Aman sonunda gitti mi Hakanı da yollasınlar arkasından
En çok kaçırdığıma üzüldüğüm görüntü valla merve. Ne yaptı ayılıp bayılmıştır kesin kaydirigubbakcemile3

Birkaç hafta öncesine kadar soluk soluğa izlediğim bir yarışma değildi,izleyecek birşey bulamazsam arasıra bakar geçerdim ama son 1-2 haftadır izleyen biri olarak bu kadar oyunun döndüğü başka bir yarışma daha görmedim.

Ada 2 gruba ayrıldı,iki gruptada yanlışlar var bence,mesela Hakan Kemal'in kankası büyük Metin'i Kemal ağbinin kanadını kırmak için eliyorum demişki bu bir ayıp bence,tamam yarışmadır,elbette yeri gelecek herkes birbirini eleyecek ama orada büyük Metin'den evvel elenecek Ertan,Aydın ve Oğuzhan vardı,doğru dürüst yarışmıyor,pek katkıda bulunmuyorlardı,onlardan birini eleyebilirdi.

Hakan'ın büyük Metin'i elerken söylediği bu sözlere karşılık Kemal'in ıhsan'ın gurubuna katılması gerekmezdi,bireysel yarışabilirdi,tavrını koyardı ama taraf olmazdı,oyunu kafasına göre kullanabilirdi.

Ertan,hemşehrim ama malesef çok içten pazarlıklı,aktif bir yarışmacı olmamasına rağmen sürekli bir ben bilirimcilik edasında.

Aydın,oyunu kılıfına uydurdu,önce güçlü gördüğü Hakan'a yanaşıp adadaki yerini sabitledi,sonrada ıhsan'a yönelip son 10'da yer almayı garantiledi,bu gidişle son 4'e bile kalabilir.

Oğuzhan,hep yaşını bahane etti,oysa ben ilk survivor'u da hatırlıyorum ne yaşça büyük kişiler vardı ama hiç sızlanmadılar.

Hakan,tamam iyi yarışıyor ve stratejileri tutan,güçlü aktif bir yarışmacı ama bazı durumlarda yanlış kararlar alıp kalp kırdı,son 4'e girmesini isterim,lakin Gizem'in bu hafta düelloya kalmak yerine direk adadan ayrılmasına sebep olan oyları kendi verdi bunu unutmamalı,Seda,Merve ve Gizem Emin'i yazdıkları halde o 2 oyunada Oğuzhan'ı yazdı,bu eğer bilinçli bir durum değilse yani mağdur Hakan stratejisi değilse Kemal gibi onunda kanadı kırıldı

Emin,valla onun adı Emin Sefer ne yapacağı belli olmaz:)))

Merve favorim,karakterli ve güçlü bir yarışmacı,şahsen asılırsa Seda ve Başak'ı oyunlarda yenebilecek biri,Gizem'in gidişiyle belki yine kendini göstermeye başlar.

Seda,bu kız gerçekten saf mı yoksa numara mı yapıyor anladıysam arap olayım:roflol: ama diklenmeleri,konuşma şekli hoşuma gidiyor.

Başak,kibar kız hoş kız fakat taraf olmak için erken davrandı gibi geliyor.

ıhsan,arada kızsamda bence en azından survivor'un hakkını veriyor,aktif bir şekilde yarışıyor,son 4'te olması gerekenlerden.

Ben şahsen son 4'te Hakan,ıhsan,Merve ve herşeye rağmen Kemal olsun isterim ama bazı yerlerde okuduğuma göre Aydın,ıhsan,Başak son 4'te deniliyor,4.kişiyi unuttum,lakin Aydın ismini okuyunca delirdim desem yeri

Son düzenleme:
valla dün bende delirdim emin nasıl bi adam ya yanar döner bi o tarafta bi bu tarafta ayrıca başak hani kızlardan kimseyi yazmadı ne oldu gizem kızlardan degilmiydi hakan zaten ayrrı bişey ne diye oguzhanı yazıyosunki emin bide şükrediyo gitmedi diye yazık olan sedaya olacak haftaya onu yollayacaklar sanırım

Emin, bir adam adıyla bu kadar ters bir kişilikte olur , hayatımda olmasın die dua ettiğim nsan tiplerinden

Başak da ne olursa olsun bir kız arkadaşının adını yazmayabilirdi , o yazmasaydı da gizem zaten elenecekti , çok işini bilen menfaatini çıkarını çok iyi kollayan birisi , bence taraf seçmemliydi , o güne kadar kendini ağardan sattı değerini arttırdı biraz daha bekleyebilirdi

gizem , iyi kız hoş kız da çok yavaş konuşuor ya uykumu getiriyor

hakan , yalnız kurt

ihsan , bence adadaki en güçlü kişi o , zeki ve efendi birisi die düşünüyorum

oğuzhan , çok fevri ve çok sinirli birisi , gruplaşmayı da o çıkardı , gerek yoktu o yaşta , yarışmalarda bir gücü yok , bir katkısı yok ,, vır vır vır çene

kemal , dolduruşa geldi

seda , onunda eminden pek bir farkı yok

merve, ne gerek var o kadar yamanmasına , gizem ve hakana , çok gereksiz

aydın , sevmiyorum

ertan , adadaki en açık sözlü kişi

bundan sonra hakan elenir , ilk dokunulmazlığı kaybettiğinde ,
sonra merve ya da seda ,
asıl iş kendilerine geldiğinde başlayacak bence , karşı taraftan elemek kolay , kendi kendilerine kalınca şakkıdı

valla oguzhan ozamanda bişey bulur kemali zaten anlamıyorum nasıl bir anda onlara katıldı ya ertenı sevmiyolar gitsin istiyolar bence ogruptan ilk o gider ihsan zaten benim liderim oguzhan demiyomuydu onu göndermez başak abilerim diye diye tarafını zaten seçmişti sedayı yazarlar diyodum gizem gitti gene bide aydında tutursız konuşuyo hem sevgilileri ayırmamız lazım diyo sonra yok sevenleri ayırmamak lazım diyo konseye gelince ayırıyo nasıl çelişki anlamadım ben onu

emin bide diyor ya hakan bana yumruk atıcaktı diye....
haftaya ki bölümü gösterirken de emin hakan a diyor yumruk mu atıcaksın bana diyor
zorla dövdürücek kendisini...
seda ya iftiracı diyorlar ama emin daha çok iftira atıyor insanlara... acayip iki yüzlü

Gizem2in gitmesine sevindim.En azından Hakan ve Gizem aşkı yerine yarışma izlemeye başlarız.
Adalar birleştikten sonra sürekli Hakan ve Gizem izlemekten bıkmıştım.

ozde01 katılıyorum,
denize girmelerini yüyümelerini gösterip durdular

hakan da az çakal değil emini nasıl işliyor sen buu adada ssadece ben kalırsam finale kalabilirrsin falanD bizim grupta 3 kız var onları zaten yenersn sen diyorda hakanı nasl yenicek en güçlü rakip o olduğuna göre hakanın elenmesi lazım adadan.emin ben istediğime oy veririm diyincede sem bizi sattın şimdi senin yüzünden ben elenicem kızlar elenicek diyorda bundan emine veya diğerlerine ne, çok umru sanki en güçlü rakibinin elenmesi.sırf kendinden yana değil diye oyu hemn onun adını yazmışlar bide.hakan oğuzhan yazmasaydı da gizem gidecekti zaten.gizem, hakan oy atmaya giderken istediğini yaz dedi.
başakta bi taraf seçmek zorundaydı sonuçta ve kendine yakın gördüğü tarafı seçti.eğer ortada kalsaydı oda elenebilirrdi bir sonraki yarışlarda.kızlara güvenim kalmadı demişti zaten geçen haftalarda.bir gruptaysa çoğunlukk kime oy veriyorsa onu yazmak zorunda .
favorim hala ihsan umarım 1. de olucak..

yarışmayı ihsan kazanıomuş beeee..

ay aman allah korusun, gıcık şahsiyet. Acundan açıklama gelmiş bu arada

ACUN MEDYA'DAN AÇIKLAMA

Posta Gazetesi Köşe Yazarı Mesut Yar'ın iddiası üzerine Acun Medya'dan yapılan açıklamada, final bölümlerinin henüz çekilmediği ve kazanan ismin belli olmadığı belirtildi.

ışte o açıklama:

"Acun Medya tarafından hazırlanmakta ve Show Tv tarafından yayınlanmakta olan Survivor isimli televizyon programımız ile ilgili dün bir köşe yazarının köşesinde çeşitli iddialar yer almıştır. Programımızın finalinin çekilmiş ve kazananın belli olduğu gibi enteresan bir fikirden hareket eden yazıda bir de kazanan isim zikredilmiştir. Bu bilgi tamamen yanlıştır. Programın çekimlerine başlarken yarı final ve finalin canlı yayınlanacağını anons etmiş olmamıza karşın bu tarz yanlış yönlendirmeler hem projemize zarar vermekte hem de basın etik anlayışı ile uymamaktadır. Kamuoyunu ve programımızın değerli izleyenlerini doğru bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı yapmayı yararlı bulduk. Survivor Kızlar-Erkekler programının yarı final ve final bölümleri henüz çekilmemiş olup, kazananı da henüz belli değildir. Survivor heyecanı son bölüme kadar tüm hızıyla devam edecektir." (milliyet)

Acun geç de olsa bir açıklama yapmış nihayet...kazananın belli olmamasına sevindim...
hoş artık adada desteklediğim kimse yok ama genede yarışma canlı olursa izlemek hoş olur finali...

Dün Kemali gördüm bende bi cafede.Devam ediyosa yarışma bu kadar kişi nasıl dışarda dolanabiliyoki ne saçmaa:umursamaz:

gazetede okudum ben de ,
hakan , gizem , emin ve kemal'i ist. de görmüşler ,
kızların ada da o kadar bakımlı olması , erkeklerin saç sakal karşmış olması da dile getirilmiş , ben de düşündüm ,
bu kızların kaşları hep alınık , bacakları kolları ? acaba onlara izin veriolarmı o şeyler için ?

Aynı şeyleri düşündüm ben de erkeklerin saçlar kesliyor nasıl oluyorsa, sakallar uzuyor..
Bu arda daha geçen cumartesi Aydın'ı yine gördüm. Sakalı olduğu gibi duruyordu. Bunlar arada İstanbul'a geliyorlar herhalde..Ama öyleyse bizi kandırıyorlarsa bir daha izlemem.. kafamçokkarıştı
Film çevirsinler, dizi yapsınlar bilelim izleyelim ama herşey bir oyunken bize yarışma demeleri hiç hoş olmaz..

kızlar yarışmanın adalardaki etabı bitmiş son iki bölümü çekilecekmiş
onu da çekilen bölümler bittikten sonra istanbulda çekeceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…