Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

merve iyi bi insan değil diyo ihsan, tabii sen melaikesinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayy bütün erkekler ona karşı
şimdi reklamlarda ertan da merveyi göndermek için elimizden geleni yapıcaz dedieyvahedigeldismile

alla alla salak mı ne bu ihsan yaaaa neymiş para umrunda değilmişde hırs ve nefret varmış sadeceee hayret yaaaa..hakan gitti,gizem gitti sedam gittii tabiki saçaklı başakta gidecektiiii.....panama kimseye kalmazzzzzzzz hele ihsana hiç kalmazzzzzzz

merve haftaya da elenmezse
zehirli balık yedirip öldürmeye çalışırlar artık :roflol:

hakkaten bu salak ihsan körmü çok güvendikleri başak yazdı 3 kişi başak yazdı hem niye onlara hesap soramıyor menfaatçinin ta kendisi yılanlar adası oldu çıktı güzelim ada

oğuzhan yine elenmedi yaa bu gidişle o birinci olacak zemuszemus
başak ı seviyodum eskiden ama şimdi gitmesine çok sevindim ohhh olsunn ihsana :))

oğuzhan ertan ihsan aydın dörtlüsü zaten bir gruptu ve başak'ı başka seçenek kalmayana kadar taşıdılar
sonunda dörtlüyü bozmamak için onu yazdılar
ihsan sanırım başak'a karşı bişeyler hissettiği için yazamadı.

ben ihsanı destekliyorum umarım kazanır.
merveyide seviyorum ama hakanın grubundan olduğu için içime sinmiyor

hakkaten bu salak ihsan körmü çok güvendikleri başak yazdı 3 kişi başak yazdı hem niye onlara hesap soramıyor menfaatçinin ta kendisi yılanlar adası oldu çıktı güzelim ada

valla ya, kankaları olan aydınla ertana neden hesap sormuyo:hulya:

ertanda veriyo gazı ihsana haftaya

merve haftaya da elenmezse
zehirli balık yedirip öldürmeye çalışırlar artık :roflol:

valla olur mu olur, napıp etcem, ne pahasına olursa olsun bu yarışmayı merveye kazandırtmıcam diyo, sevgilisi yokmuydu bunun ya, bu başak aşkı nerden çıktıakannehir

oğuzhan bigün ohlarken nefesi kesilir mi acep
aldığı nefes çıkamaz boğazına tükürük kaçar falan
öksürür kurtuluruz oh lamasından
adamdan nefret ettim
baktıkça ıygk diyorum yaa

oğuzhan bigün ohlarken nefesi kesilir mi acep
aldığı nefes çıkamaz boğazına tükürük kaçar falan
öksürür kurtuluruz oh lamasından
adamdan nefret ettim
baktıkça ıygk diyorum yaa

boğazına sinek kaçacısa:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…