Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

oy oy oy yaglarım erıdı .. ohhhhhh işte eden bulur ıhsan efendı !! inşallah okursun bu yazılanları
sızın gb sınsı ıten pazarlıklı bencıl ınsanlar kendı yaptıklarını bulur işte boyle nasıl oldu sen elemıs oldun başakı :)) hehehe

hakana yaptıklarınız gızemı hıc ugruna yollamanız hele seda ıle merveyı bırbırınne çarpıştırmanız karsılıksızmı kalıcaktı ?? terbıyesız adam bırde nefret beslıyormus mrveye .. nefret edılcek ınsan sensın
sen ve o sınsı sevgılın başak ..

utanmaz bıde demezmı arkadasım soylemıstı merveye dıkkat et dıe .. 5 dk once merve benım ıcın cok onemlı dıyordun neoldu .. hahaha cok gusel oldu oyle arkana baka baka gıdersın ..

ıhsan sana da oh olsun daha beter ol .. inşallah aydınla ertan satar senıde bızde arkandan gulerız :))
dur bakalım o ggunlerde gelce . aydınla ertan cıkarlrı ıcın babalarını bıle satar
sevıyesız deger yargıları olmayan ınsnlar ..

oğuzhan bigün ohlarken nefesi kesilir mi acep
aldığı nefes çıkamaz boğazına tükürük kaçar falan
öksürür kurtuluruz oh lamasından
adamdan nefret ettim
baktıkça ıygk diyorum yaa
evet ya ne tuhaf bu oğuzhan bende gıcık oluyorum

aynen chess aynen
deli oluyorum her ohlayışında
en hayını çıyanı bile hakeder bu yarışmayı ama bu adam son 5 i haketmedi

ihsan ın en hasas olduğu kişi başak mış bak sennnn
hani sevgililer olamazdı orda orası yarışmaydı

Ben de ihsanı destekliyorum.İhsana gelinceye dek o kadar sinsi varki başta ertan.İhsan solda sıfır kalır.Birde mervenin ihsana dönerek şimdi göreceksin demesi çok itici geldi.

valla merve elensede o sinsilere iyibir kazık atarak diğerlerinin intikamını aldı bu bile yetti haftalardır yapmadıkları kalmamıştı ohhh

siz asıl olayı fark etmediniz başakla ihsan sahilde konuşurken, başak ihsana verdi gazı verdi gazı, sen beni hep korudun kolladın, kahramanım modunda

ihsanında koltukları kabardı ben ne erkekmişim be oldu

ondan başak konusunda hasas
:asigim:

aynen canım merve sinsiliğin kitabını yazdı oguzhan diyecek diye bekliyordu herkes ihsan dedi yalancılığıda sedasından öğrenmiş ihsan yazmıycam diye dediğini izledik tv de öyle bişi demedim demez mi:umursamaz: iHSAN kesinlikle doru dürüst adam gibi adam kimi istemediyse belli etti ve gönderdi sinsilik mervenin yaptığıdır başağa sinsi diye kızıp merveyi tutuyorum demiştim ama yok üzüldüm başağa sempatiksalakcinni mervenin sinsilik ötesi oldu yani İHSAN ye onu çiğ çiğ hak etti aptal aklı sıra intikam aldı ama bitti farkında değil bu arada oguzhan merve gibiler olduğu sürece hohlaya hohlaya son iki yede kalırsırnaşık şey

Oğuzhan elenince çok sevineceğim.Galiba oğuzhan çok aktivite göstermeyerek enerjisini finale saklıyor.delikafadulden

Ben de ihsanı destekliyorum.İhsana gelinceye dek o kadar sinsi varki başta ertan.İhsan solda sıfır kalır.Birde mervenin ihsana dönerek şimdi göreceksin demesi çok itici geldi.

evett bakmalar ağız göz eğmeler sırıtmalar imalı imalı tripler ayyy tv den kolum uzansa sıkardım boğazını

kızlar bu oyun da ikili ilişkilerde önemli bir yer tutuyor
çünkü hiç kimse tüm oyunları kazanamaz
böyle bir durumda arkanı kollayacak bir grubun olması önemli kılınmış bu oyunda

ertanla oğuzhan hakikatten hiç varlık gösteremediler ama hala oyun kuralları dahilinde oyundalar
yapacak bişey yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…