Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

başak dedi ya orda ihsan a sonuçta ben senin babanın kızı değilim

çok doğru canım birde elbette strateji yapılacak strateji ile sinsiliği karıştırdılar oyunda işi intikama döndürdüler akannehir

alıntı yapmayı unutmuşum çok doğru derken bu yazılanları kastettimkaydirigubbakcemile3

Merve işin özü itibari ile şunu yaptı..

Elime ne yaptınız ki yüzünüze onu süreyim!!!...Seda gittiğinde, Gizem gittiğinde, Hakan gittiğinde Merve'ye "acı var mı? gibi bakanlar şimdi neden böyle davranıyor anlamış değilim..

Oysa ki daha geçen hafta İhsan Merve'yi yazarken Seda'nın yazılacağını bile bile dedi ki; ikinizden biri gitsin bende en azından bir rakibi elemiş olurum..şimdi Merve'nin yaptığı neden ters geldi?:))

Birde artık kimin hangi oyunlarda daha başarılı olduğu anlaşıldı.Merve hep bu şekilde dayanıklılık oyunlarında başarılı.Zeka gerektiren yada hızla ilgili oyunlarda başarısız.Ve hep ne hikmetse dokunulmazlık ve düello oyunlarında hep mervenin başarılı olduğu oyunlar seçiliyor.Seda ile olan düelloda da aynı şekilde.Bence zeka ve dayanıklılığın yeraldığı oyunlara daha fazla ağırlık verilmeli.Belkide kasıtlı olarak yapılıyor.

artık adada hiç bi kızın kahramanı değilde ondansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

herkes sedayı istemediğini yüzüne söylüyordu hakanada öyle gizemede senin hakan yüzünden göndericez dediler yani hepsi gideceğini biliyordu ama merve ihsanı söyleyeceğini başakla karşı karşıya getireceğini asla belli etmedi sinsi sinsi yaptı aradaki fark bu bence seda nında hakanın da mervenin de gideceinden ve bunun nedenlerinden haberleri vardı ama başak ve ihsanın yoktu :umursamaz:

imzamı atıyorum bu yoruma ..
işte kımın ıyı nıyetlı olmadgı hazımsız oldugu burdan ortay cıkıyor.
aylardır at kosturdu ıhsanın takımı sıraya dızer gb haksızca eledıler herkezı
sımdı onlardan bırı gıdınce çirkefleştiler yazık ..

kesinlikle acun bilerek yapıyor bazı şeyleri mervenin tek bir oyun tipi konusunda kazandığı bir tek şey yok sanki çok güçlüymüş havalarında ama acun istediğini aldı hırs yaptırdı birbirlerine merve bitti işin sositososito

Mervenin bir dahaki haftaya gideceğini hiç sanmıyorum.
İhsan bile olsa düello dakafa kafaya gider oyun.

Haftaya da Aydın gidersempatiksalakcinni

Aynen Merve kalanlarla düelloda çoğunu eler.Bence haftaya Aydın gider.İhsan dokunulmazlık alırsa merveyi söyler ve onu elemede zorlayacak tek kişi Aydın.Ama düelloyu Merve kazanır.Yine gözlerini pörtletir.Diyorya zaten güçlü görünmek zorundayım diye.

Sinsi Başak'ın gidişine çok sevindim.. İntikam soğuk yenen bir yemektir..
Merve'yi zerre kadar suçlamaya hakları yok..!

benim kahramanım oguzhan hohlaya hohlaya son ikide sırnaşık şeysırnaşık şey

:)))) Evettt gerçi bu akşam İhsan onu elemeyi kafaya koymuştu ama bunu bile unutmuş görünüyor Oğuzhan :) gözlerini kin bürüdü kendilerininde dediği gibi 22 yaşında bir kıza yenik düştüler bu hafta :))))

ihsan merveyi elemek istiyorsa haftaya
merve dokunulmazlığı alamazsa onunda bilerek almaması lazım
yoksa dokunulmazlığı alıp mervenin ismini verirse bu kolaycılık olur yakışmaz

Bence de planlı yapılıyor bazı şeyler.Acun Mervenin eline bir koz geçtiğinde bunu intikam için kullanacağını biliyordu.Nitekim öyle oldu.Daha önce olaylar hep aynı şekilde gerçekleşiyordu.Daltonlar kendi grupları dişındaki kişileri teker teker eliyorlardı.Sıradan olmaya başlamıştı.Yine onlardan biri kazansaydı duelloda taraflardan biri yine Merve olacaktı.Ama oyuna hareket katmak için Mervenin kazanması şarşakkıdıttı.

erkekler başağı zaten eleyecekti hatta iki kızı duello ya sokmayı düşünüyorlardı oguzhan elendikten sonra ama kendini çook zeki zanneden merve ne yaptı oguzhan gibi bir insanın kalması sağladı başak ha şimdi gitmiş ha bir sonrakinde zaten gidicekti yani merve ogzuhanı kurtardı süper zekasıyla :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…