siz asıl olayı fark etmediniz başakla ihsan sahilde konuşurken, başak ihsana verdi gazı verdi gazı, sen beni hep korudun kolladın, kahramanım modunda
ihsanında koltukları kabardı ben ne erkekmişim be oldu
ondan başak konusunda hasas:asigim:
kızlar bu oyun da ikili ilişkilerde önemli bir yer tutuyor
çünkü hiç kimse tüm oyunları kazanamaz
böyle bir durumda arkanı kollayacak bir grubun olması önemli kılınmış bu oyunda
ertanla oğuzhan hakikatten hiç varlık gösteremediler ama hala oyun kuralları dahilinde oyundalar
yapacak bişey yok(
Merve işin özü itibari ile şunu yaptı..
Elime ne yaptınız ki yüzünüze onu süreyim!!!...Seda gittiğinde, Gizem gittiğinde, Hakan gittiğinde Merve'ye "acı var mı? gibi bakanlar şimdi neden böyle davranıyor anlamış değilim..
Oysa ki daha geçen hafta İhsan Merve'yi yazarken Seda'nın yazılacağını bile bile dedi ki; ikinizden biri gitsin bende en azından bir rakibi elemiş olurum..şimdi Merve'nin yaptığı neden ters geldi İhsan?:))
Merve işin özü itibari ile şunu yaptı..
Elime ne yaptınız ki yüzünüze onu süreyim!!!...Seda gittiğinde, Gizem gittiğinde, Hakan gittiğinde Merve'ye "acı var mı? gibi bakanlar şimdi neden böyle davranıyor anlamış değilim..
Oysa ki daha geçen hafta İhsan Merve'yi yazarken Seda'nın yazılacağını bile bile dedi ki; ikinizden biri gitsin bende en azından bir rakibi elemiş olurum..şimdi Merve'nin yaptığı neden ters geldi?:))
Birde artık kimin hangi oyunlarda daha başarılı olduğu anlaşıldı.Merve hep bu şekilde dayanıklılık oyunlarında başarılı.Zeka gerektiren yada hızla ilgili oyunlarda başarısız.Ve hep ne hikmetse dokunulmazlık ve düello oyunlarında hep mervenin başarılı olduğu oyunlar seçiliyor.Seda ile olan düelloda da aynı şekilde.Bence zeka ve dayanıklılığın yeraldığı oyunlara daha fazla ağırlık verilmeli.Belkide kasıtlı olarak yapılıyor.
artık adada hiç bi kızın kahramanı değilde ondansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Mervenin bir dahaki haftaya gideceğini hiç sanmıyorum.
İhsan bile olsa düello dakafa kafaya gider oyun.
Haftaya da Aydın gidersempatiksalakcinni
benim kahramanım oguzhan hohlaya hohlaya son ikide sırnaşık şeysırnaşık şey
kesinlikle acun bilerek yapıyor bazı şeyleri mervenin tek bir oyun tipi konusunda kazandığı bir tek şey yok sanki çok güçlüymüş havalarında ama acun istediğini aldı hırs yaptırdı birbirlerine merve bitti işin sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?