ya sanki furkanla berkenin arası çokda iyi değil gibi, çok mu yeni çıkmaya başlamışlardı ne:hulya:
kızda gram yağ yok yanlızsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
evet chess kanımca adaya geldikden sonra başladılar furkanla berke...
tabi hakanla furkan çok yakın arkadaşlar ee biri çift olurda diğeri olmaz mı..
heralde çift olarak sona kalmayı amaçlıyorlardıboshayallersmile
oğuzhanı tip ve hareketlerini süper mario oyun karakterine benzetiyorum gamyoncuiremsu
ama onun gibi süper değil malesef ...
bir de aydın ne kadar ikili oynuyormuş..hiç de anlamadı kimse hakanlara ayrı
oğuzhana ayrı konuşuyor bu adam..
dün izledimde
bn suçu hakanda da buldum
bnce oynanamamsında ki tek sebep furkanın yollanması ve bakın bn oynamazsam bn olmazsam siz bi halt edemezsinzdi bana göre
kendisi bi oyunda emin yanlış anldı ouyunu bıraktı die takımı sattın dedi
bnce aynısı bu sefer o yaptı
tamm bn oğuzhanı aydının yaptıklarınıda doğru bulmuyorum ama hakan da pek masum değil
ada konseyinde bn orda baygındım siz bnm tuttuğum balığı yiyordunuz dedi bn yine size tutuacam dedi
karşı taraf ne kadar stratejikse hakan da bi o kadar bnce
bn zaten hep şunu savunmuşumdur erkekler kadınlara göre daha dedikoducu ve onların dedikoduları daha kötü die
hep birlktede görüyoruz izliyoruz zaten
bn orda en çok metine üzlüyorum
ve onun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum
kızlardan bnce önce berke gitmeliydi ama kısmet ezgiyeymiş
ama ödül süperdi bayıldım walla
valla ben şuan için yarışmayı sarı seda kazansın istiyorum, dangıl dungul gibi saf gibi görünüyo ama öyle değil, herhalde tarzı öyle, ama bana en samimi olan oymuş gibi geliyo şimdilik,:hulya:
aydın şu çimadam gibi olan mı, kafası sarı sakalı beyaz olan
bence o adamda aşağılık komplexi var ya
bende hakan kadar yakışıklıyım bende hakan kadar güçlüyüm bende yarışmayı kazanabilirim diyo, ezik yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
metini degiştirdiler oguzhan milleti nasıl karıştırmış baksanıza yok adalar birleşince onlar dörtlü olup sizi eliycek demiş herkese digerleride oyüzden hakanlara ters gitmeye başlamış kemal diyoya sadece bir kiş ortalıgı karıştırdı diye boşuna degil yani kemale katılıyorum bende oguzhanla aydın onlarıda oyuna getirip adadan göndersinde akılları başlarına gelsin ihsanın ertanın ve metinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?