Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

dokunulmazlık yarışında ertanla aydını gördünüz mü ya, a.ılar resmenkafamçokkarıştı

hakana sinir oldum , furkana oy vereni namussuz ilan etti , sanane be isteyen istedigine verir herkez kendini düşünüyor sonuçta ,,adanın kralı mısın be adam .. cık cık çok ayıp

dokunulmazlık yarışında ertanla aydını gördünüz mü ya, a.ılar resmenkafamçokkarıştı

resmen intikam alır gibi attılar çuvalları
hele gizem e karşı daha serttiler hakanın intikamını alıyorlardı sanki
bu yarış biraz adaletsiz gibi geldi bana erkekler daha kuvvetli sonuçta kızlar zayıflar üflesen uçucaklar​

ayy ya tavırları, gülmeleri, dalga geçmeleri falan, onlardan başkada böyle maymunlaşan yoktu yanikafamçokkarıştı
kim gitti kızlar sonunu izleyemedim
bilmiyorumkismile

esmer seda gitti cnm...
dün akşam hakan ve gizeme fena halde sinir oldum,gerçekten bayağ bayağ strateji yapıp gelmişler adaya..
o kızların da biraz akılları varsa gizemi elerler,kız kendini oranın hanım ağası zannedio,herşeyin başında o. dier kızlara istediklerini yaptırıyo, kızları gönderme konusunda herşey ondan soruluo,o şişmiş yanaklarıyla ağzını yaya yaya konuşması yokmu çok yapmacık geliyo bana.
hakanda onun kadar itici.
iyi yapmışlarda furkanı göndermişler,bi yarışma sonuçta onlara soruptamı eleme yapıcak insanlar,herkesin kişisel tercihi...heh bide berke var tam mıymıntı,afrika açlarrına benzemiş dün akşam ölü balık gibi bakıodu etrafa :=)
inş başak yada merve kazanır yarışmayı,onlar hakedio kesinlikle.

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3

bence berke yi elemleri gerekirdi hep mızmız hayattan bıkmış bi kız hiç yarışmıyorda bi işe yaramıyor

bence berke yi elemleri gerekirdi hep mızmız hayattan bıkmış bi kız hiç yarışmıyorda bi işe yaramıyor

işte burdan anlayınki adada ne oyunlar dönüyor.hiç bir işe yaramayıp deli gibi ağlayıp hastalandığı halde o kızı yazmamalarından belli.ben başından beri bu hakanı yapmacık buluyorum planları ttutmadığı oyun onun istediği gibi gitmediği için milleti kulis yapmakla suçluyor.ama asıl kulisi adaya gelmeden önce yaptığı nasılda ortaya çıktı.olabilir tabiki herkes konuşmuştur illaki samimi olduğu insanla.ama sanki kendi hiç kulis yapmamış gibi milleti suçlaması, 4lü grup olacaklar lafına bu kadr şaşırıp tepki göstermesi çok gülünç.tabi oyunu erken ortaya çıktı ondan krize girdi çock..ben ihsanı tutuyorum erkeklerden ama yeri gelicek belki onun içinde bi kulis yapıp eliycekler.çok doğal bu sonuçta 500bin var oraya tatile güneşlenmeye gelmediler.kemal bile geri adım attı.hakanın arkasından neler söylediğini duydunuz.ağzını açıpta hayır diyebildi mi.anca kendini acındırır mıy mıyy.balık tutttum yediler meselesinde de acun eksik söyledi o cümlesini.aynen şöyleydi.ben baygın yatarken arkadaşlarım benm tuttuğum balığı afiyetle yediler.kızlar haala uyuyor.berkeyi yada gizemi elemek varken gidip sedayı yazıyorlar.bu arada yanlış anlamadıysam gizemle berke birbirlerinin adını yazdılar.ama emin değilim orayı tam izleyemedm eğer öyleyse buda bir oyun değil mi.

berkeye sevgilisi bile güvenmiyo, furkan son gün ben berkenin finale kalcağını sanmıyorum demişti
berkeyi niye elesinlerki canım, çemberin zayıf halkası, sedayı daha güçlü gördüler demekki
sonuçta onlarda kendi aralarında rakip
ama en azından çirkinleşmiyolar erkekler gibi, erkeklere baksan sanki adayı onlara vereceklermiş gibi deli hırsı var
:hulya:

önceden aydına kızmıştım furkanı eledi diye ama baksana adamlar planlarını yapmışlar bunun doğrultusunda kemali bile harcadılarr,aydın kaypaklık yaptı onlara karşı ama öle insanlara iyi bile yaptı,
aydının tek hatası onlara laf taşımak oldu,bide sahtekarlığını çok belli ediyo..

gizeminde hakanında yarışamaya nasıl bakltıkları ortada belli bi amaç için gelmişler herkeside acımadan harcarlar e ozaman dierlerinin harektelrine neden bozuluyolar,çnkü planları tutmadı işlerine gelmedi.
oğuzhanda uyuz yaşlıyım deyip duruyo ozaman neden gitit oraya kimse onu kayırmak zorunda deil.oda işe yarasın..
en kıl da ertan,kişiliği olmayan yayık bi tip,başağın suratına nası vurdu kum torbasını yuh dedim kırdı kızın çenesini insaf yaa..
üstelik hiç bi oyunda başarılı olamadı bütün günde malak gibi yatıo :=) hakan hakkında atıp tutuyo..
erkeklerden kemal abi ve ihsan kazanır inş,,
kızlardada en ii merve ve başak.
gizem onlarıda harcardıda mervede başakta koruma altında,olmasaydı da zaten göndermezdi onlar oyunlarda başarılı oluyo,onlara ihtiyacı var şimdilik piyon olarak kullanıyo..

varmısın yokmusunda bu insanların samimiyetine dostluklarına hiç inanmamıştım ben yapmacık geliyodu üzüntüleri sevinçleri.. nitekim bu yarışamada gösterdi herkes gerçek karakterini=)

eleme öncesi gizem ile merve ada da konuşuyordu berke yi yazalım felan diye konuşuyorlardı

eleme öncesi gizem ile merve ada da konuşuyordu berke yi yazalım felan diye konuşuyorlardı

canım parça parça izledim ben
oğuzhanın paranoyası yalanmış demekki bunların 4 lü yapmaya falan niyeti yokmuş, gizem berkeyi elemeyi düşündüğüne göre, bende inanmamıştım zaten bu 4 lü yapcaklar hikayesine

adaletsiz bir yarışma oldu bence...dokunulmazlık oyununda erkeklerin kazanacağı belliydi..
onların çuval atışıyla kızların ki bir olurmu akıl var mantık var...
hakana da gıcık oluyorum artık.ertan ayrı bir sinir..diğer erkeklerde onlardan geri
kalmıyor:umursamaz:
kızlardan biri kazansın başak veya sarı seda..

gizeme var mısın yok musundan beri sinir oluyodum..
bide berke çıkdı şimdi..ne kadar itici bir tip..
furkana şaşıyorum...

haklısın chess...bunların dörtlü dedikleri şey sadece oyalama politikasıymış..
strateji...gizem ve hakanı hırs bürümüş..

gizem bilerek düştü bence hakanı elemesinler diye ,, dokunmadan attı kendini yere , bi de oğuzhan takımına demediklerini bırakmıyorlar bir de kendi yaptıkları entrikalara bak,, esmer seda güçlü oldugu için elendi kızlar hiçbir yarış kazanamaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…