Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

2haftası gitti son haftası bu gıcık bide diyoya oguzhan benim liderimdir diye acayip sinir oldum bu hafta ya yazık haftaya hakana daha çok yükleniyolar aglıyodu bi yerde sanırım metin bile bagırıp çagırıyodu hakana

furkanın gitmesi çok kötü oldu, oğuzhana gıcık oluyorum hem ben yaşlıyım diyo hem benim gücüm yetmiyo diyo ama rakip gördüklerini eleyip gencecik kızları yenip 500 000ini alabileceğini düşünüyo salak ohh hakanda iyi yaptı ödül yarışında yarışmayıp onlara güzel bi ceza verdi ama yinede anlamadılar niye kızıyorlarki hakana eliceklerdi onu elediklerini düşünsünler işte....

bide habire kızlara fırça çekmesi cabası, terbiyesiz adam ya, kızlardan yaşça büyük olması onları azarlayabileceği anlamına gelmiyo, orda herkes eşit:mymeka:

sonuçta bir yarışma olduğuna göre herkes güçlü olanı elemeye çalışacak çook normal değil mi bu.tamam bende oğuzhanı hiç sevmiyorum ama hakanda az değil çok güzel acındırdı kendini.ben baygınken arkadaşlarım üstüne basa basa söylüyor "benim tuttuğum balığı yediler".olsun ben yine tutarım onlara falan filn bu ne ya.ada konseynde kendini bi güzl acındrdı ki kız arkadaşı onu korumaya aldırsn diye.zaten açık açık diyor kızlar beni korumaya alırsa kalırım bende onlarla bir olup erkekleri elerim diye.sonuçta oda kulis yaptı ama ters tepti son anda aydın ikili oynayınca.bu arada aydın da az çakal değilmiş.ben erkeklerde ihsanı tutuyorum valla ama ilk fırsatta doğal olarak onuda elemeye çalışcaklar ucunda 500bin var arkadaşlar.
ama kızlar gerçekten çok iyi niyetliler.özellikle başak çok tatlı bi kız.sarı sedayada bayılıyorum zaten.gözüne sopanın ucu girdiğini anlatmaya çalışırkn doktra ne tatlıydı ya gülmekten öldüm.kızlar kazanıcaksa ikisinden biri olsun hem oyunlarda başarılılar hemde ada hayatında:)

metin bile bağırdı ne demek haklıysa bağırır en doğal hakkı değil mi.hakan sırf hırsından ağlıyor ayrıca yalnız kaldı diye değil.okadr şartlanmş ki 500bini kendinin kazanacağına planı ters tepince elenicek diye sinirden ağlıyor bence.laelaelaelaelae

bide yıllardır bütün survivorlarda merak ettiğim bir şey vardı...
kişisel bakım yapıyorlarmı? kızlar adet olunca ne yapıyor ? fisfisfisdiye ...
bu hafta kızlara dikkat ettim pek bir bakımlıydılar maşallah..sanırım bir tek
yiyecek yok yanlarında..diğer herşeyleri temin ediliyor ya da yanlarında getirmelerine
müsade var.

laylaylom katılıyorum canım
tenleri pürüzsüz kıl tüy yok
kaşlar alınmış
aklinialirimsmile

bence hiçbiri bakımlı durmuyo
yakın çekimlerde hepsinin durumu felaket
kıl tüy olayı da ağda yaptırsalar 1 ay belkide daha uzun süre gidiyo
onlarda oraa gideli daha 15 gün falan oldu

bence yemekte veriliyodur ya
çünkü aralarında deniz ürünü yemeyenlerde var, ee hiçbişey yememeleri lazım o zaman onların, ölmüş olmaları lazımdı yani
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla bi de deniz güneş yüzlerine yaramış olabilir, deniz, güneş insanda sivilce falan bırakmıyo mesela

bu hafta aynı seyı ben de esımle konustum ızlerken
regl donemlerınde ped vs temın edebılıyorlar mı?
bu kızlar hıc regl olmuyor mu oluyorsa nasıl denıze gırıyorlar?
tampon genc kızlarda kullanılmıyor dıye bılıyorum ve regl donemlerınde yorgun ve sancılı olan hıc mı yok yanı?
sonra kısısel bakımlarını nasıl yapıyorlar agda kas bıyık gıbı?
ve butun bunlardan sonra en azından kızlara dırekt yemek olmasa bıle yemek malzemesı falan verıyor olabılırler dıye dusundum

valla canım 15 gunde gayette çıkar hepsimi tüysüz bu kızların
bende cıkıyo mesela
gizemın koltukaltlarında hiç tüy yoktu dokunulmazlık yarısmasında dikkat ettimCADIARZU

sedece orada gorundugu gibi olmadıgını düşünüyorum
o şişman metin mesela adam yemek yemese yani o kadar yese çok zayıflaması lazım yada aclıktan ölmesi lazım çunku adam normalde dunyaları yıyor bunyesi kaldırmaz yanı
ki balıkta yemıyo o

yok yaa
metinin hakkını yemeyin kızlar
baya bii süzüldü çocukceğiz
bn kişsel bakımlarını bilmem ama açlıkları her hallerinden belli oluyor

günaydın kızlarr
survivor tekrarı bu akşam kızlar

kişisel bakım olayına gelince oraya bir dünya yarışmacı gitti hepsi de aynı durumdaydı bayanların
bence zaten öyle bi yarışmaya giden insan kıl tüy olayını önceden halletmiştir diye düşünüyorumn

bakımlı derken sadece kıl-tüy olayından bahsetmişdim..kızların düello yarışında hepsi
kollarını kaldırmak zorunda kaldı ve hepsi bakımlıydı...yani 15 gün önce gitseler bile
ancak lazer felan yaptırmaları lazım çıkmamaları için belkide yaptırdılar orasını bilemeyiz...
diğer yönden tabiki bakımlı gözükmüyorlar ..saçları felan..

bu hafta kim elencek acaba, oğuzhan gıcığı kendini öyle bi sağlama aldı ki, hiç eleneceğini sanmam, yarışmayı bile kazanabilir palyanço burunsempatiksalakcinni

kızlar survivorın tekrarını izlediniz mi bilmiyorum ama
burdaki kıl tüy muhabbetinden sonra dikkat ettim
berkenin koltuk altlarında belli olmaya başlamışlar

ayyy şu erkeklerin hepsi gıcık olmaya başladı hele o oğuzhan yok mu ortalığı karıştıran hep o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…