kızlar geçende yazdım ama kimse cevap vermemiş.daha adalar birleşmemişken burda bi arkadaş geçenlerde başağı başka bi günde aydını gördüm demişti.o zamanlar yarışma tahminimce devam ediyordu.eğer doğruysa bugün aydınn yolcu..
Kızlar Merve twitter'ına salı günü benim için herkes izlesin programı demiş ama sonra silmiş.
Sanırsam dokunulmazlığı yine o alıyor.... innnşalllaahhh....
Kızlar Merve twitter'ına salı günü benim için herkes izlesin programı demiş ama sonra silmiş.
Sanırsam dokunulmazlığı yine o alıyor.... innnşalllaahhh....
ertan yalakası ile oğuzhoh abisini götürdü:umursamaz:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
klava: klava:
bugidişlen oğuzhan ilk 3 te delikafadulden
aydın canla başla düelloda kazanmaya çalışcakmış:roflol: oyy mervem sen gitsende gam yememm başakla ihsanı karşı karşıya getirdin yha başak sinsisi gittiya bak gidince ihsanın yüzüde ortaya çıkdı ne mantık demi kızlar en güçlü rakipleri ihsanı ilk 4 de taşıyorlar sonra 1. olmayı düşünüyolar:roflol: merveye katılıyorm bu sözünde he
Acaba parayı aralarında bölüşecekler mi diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
ihsanla ertan dün konuşuolardı ya yok biz gönderdiklerimize hep seni göndericez dedik şunu yaptık bunu yaptık die. yarışmanın kuralı mı bu göndercen kişiyi uyarmak "haberin ola kuzu bu hafta yolcusun" die.. yok böle bi mantık ya. nie bunlar hala rakip olduklarının farkında deiller? yarın bi gün hepsi birbirinin adını yazıcak. ihsan da boş boş konuşmuo mu deli oluorum neymiş efem merve başak'ı sırtından bıçaklamış. sanki başak'ı yazan merve.. yaw grup dediğiniz ne idüğü belirsiz topluluk yazmadımı bu kızın adını? merve nie başak'a ihanet etmiş olsun. yok ihsan efendi gizemi yazmayalım onlar sevgili burda beraber olsunlar demiş ama grup kararına uymak zorunda kalmış. allahım şunlar grup dedikçe ben deli oluorm. başak hanım da adalar birleştiktn sora grup ruhuna kaptırdı kendini ama noldu gruptaki abileri ruhuna fatiha okudular..
ihsanla ertan dün konuşuolardı ya yok biz gönderdiklerimize hep seni göndericez dedik şunu yaptık bunu yaptık die. yarışmanın kuralı mı bu göndercen kişiyi uyarmak "haberin ola kuzu bu hafta yolcusun" die.. yok böle bi mantık ya. nie bunlar hala rakip olduklarının farkında deiller? yarın bi gün hepsi birbirinin adını yazıcak. ihsan da boş boş konuşmuo mu deli oluorum neymiş efem merve başak'ı sırtından bıçaklamış. sanki başak'ı yazan merve.. yaw grup dediğiniz ne idüğü belirsiz topluluk yazmadımı bu kızın adını? merve nie başak'a ihanet etmiş olsun. yok ihsan efendi gizemi yazmayalım onlar sevgili burda beraber olsunlar demiş ama grup kararına uymak zorunda kalmış. allahım şunlar grup dedikçe ben deli oluorm. başak hanım da adalar birleştiktn sora grup ruhuna kaptırdı kendini ama noldu gruptaki abileri ruhuna fatiha okudular..
aynen katılıyorum sana adamlıktan bahsedenler bi dönüp baksınlar kendilerine yarışmaydı bu hani noldu kuyruklarına basılınca bağırmaya başladılar valla ben merve ve sedanın babası olsam dışarda 2 elim yakasında olurdu bunların topunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?