Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

yarışmanın finali türkyede olcak diye duymuştum
izlediğimiz bölümler çoktan çekildi diye söylentiler var benimde kafa karıştı walla

evet yarışma mayıs başı gibi bitmiş.Biz aylardır izliyoruz ama çekimler 45-50 gün sürmüş.Acun bizzat söylemiş bunu.Acunmedya da bu tip sorulara cevap vermiş.Kazanan belli değil diyor.Final eylülde yapılacakmış.Hatta orada en çok merak edilen yarışmacıların su ihtiyacını nasıl giderdiği.Acun bu soruya yarışmacılara damacana ile su verildiğini söylemiş.

nasılda kızın üstüne gidiyorlar,sank başağı merve yazdı

herkesin düşünce yapısı farklıdır dedim zaten başta laelaelaelaelaesinsilik yaptı başakla arkadaş göründü milleti ikna etti başak yazdırdı bu sinsilik değil sinsiliğin kralı baştan sona izleyince gayet te net yani olaylar inşallahh bu hafta defolup gider ihsan diyorum ben sonuna kadar:lepi:

arkadaşlar tartışmadan fikir paylaşalıma.s

yok canım ne tartışıcaz :lepi:millet para kazanacak bizene kaydirigubbakcemile3sadece eğlence benim için yalnız ihsancı olarak yalnız kaldım yahu yiycek merveciler beni:roflol: huu ihsancılar nerdesinizzzzzsırnaşık şey

inşallahh bu hafta defolup gider ihsan diyorum ben sonuna kadar

inşallah canım,inşallahkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:yooo merve gidicek inşallahh ama benim bir favorim daha var oguzhan:roflol:hep diyorum millet birbirini yerken :roflolğuzhan hohlaya hohlaya kazanırsa görürüz merveyide ihsanıdasırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:yooo merve gidicek inşallahh ama benim bir favorim daha var oguzhan:roflol:hep diyorum millet birbirini yerken :roflolğuzhan hohlaya hohlaya kazanırsa görürüz merveyide ihsanıdasırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5

inanamıyorum ya, ertana bak dün merveye nefret kusuyodu, bugun ödülü görünce kanka oldu merveyle:roflol::roflol::roflol:

helal kız sana mervekaydirigubbakcemile5

ihsan alı al, moru mor oldu vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ertanın kızlara yaptığı kurlara, bi de oğuzhanın oynamasına koptum ya:roflol::roflol::roflol:

bravo gerçekten merveye çok rahat zorlanmadan kazandı ödülü ihsan renkten renge girdi bu kız süper umarım finale kadar çıkar..

merve diyoki, 3 kişi bir olmuşlar en güçlü rakiplerini(ihsan) resmen 500 bine taşıyorlar.
sonrada 500 bini kazancaklarını umuyolar
oyunun kuralı, mantıken güçlüyü elemek
çok doğru, sanırısın ki ihsan 500 bini ertan, aydın, oğuzhanla kırışcak
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aslanım merve ya umarım dokunulmazlığıda alırsın birde tavır yapıcaz konuşmuycaz ama ödülü görünce hepsi kanka olacaktı ama varya bu merve oolayı sayesinde oğuzhan son dörde kalacak herhaldesempatiksalakcinni

bence merve kaybetcek sanki yarın..çünkü ihsan aydına sen merveyle düolloya çıksan yersin merveyi falan diodu,merve kaybetcek aydını düelloya çıkarcaklar karşısına yerini yapıolar sanki:hulya:

of Merve yine müthişti ..yarınıda atlatırsa tamamdır..yarın kazanamazsa Aydın'la düelloya kalcak galiba İhsan Aydın'a öyle söylüyordu çünkü ..

ihsan gayet efendi görünümlü belkide gercekten karakter olarak öyledir bilemicem ama sonucta ucunda büyük bir ödül olunca herkesi bastan yönlendirdi güya hakanla furkanı sevgilileri var ve iki kişi oldukları için adaletsiz olucak diye elemek istediler şimdi ihsanla başağın durumu malumdu onlarda iki kişiydiler hatta basak bi kez ben gidiyim ama ihsan gitmesin diyerek tutumunu net sekilde sergiledi cok sevindim başagın gitmesine mervenin durumunada ayrıca cok sevindim özelliklede gecen haftaki şok gelişmeyle şimdiye kadar haksız rekabetle bencee eledikleri herkesin öcünü almıs oldu merve bunun baska bi açıklaması yok ( ay amma dertliymişim bak nası döküldüm )

bu yarışma insanların ne kadar iki yüzlü ne kadar kıskanç ne kadar menfaatçi olabileceğini çok güzel gösteriyor......

helal olsun merveye,hepsiyle baş ediyor,hem lafta hem icraatta......

ihsana çok güldüm nasılda oturdu k..nın üstüne:roflol:

yürü be merveeee:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…