Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

kendi istemişse ihsan yine dürüstlüğünü ispatladı işte kimseye yamuk yaptığı falan yok :lepi:daha ne olsun oguzhan gideceğini biliyordu zatensositososito

dimi yani sırnaşık şey

sonuc olarak fınale merve hakkıyla gelecek ama ben anlamadım ya neden hala bu aydın orda kalıoo uyus adam ama sanırım kaybedıoo haftaya nasıl kırze gırmıs bagarıodu sevıımsız yaratık

ya oguzhanı niye bu kadar uzun gösterdiler hiç bir yarışmacıya böyle uzun veda yapmamışlardı bizde burda hohluyoruz bu arada:roflol::roflol::roflol:

sonuc olarak fınale merve hakkıyla gelecek ama ben anlamadım ya neden hala bu aydın orda kalıoo uyus adam ama sanırım kaybedıoo haftaya nasıl kırze gırmıs bagarıodu sevıımsız yaratık

öyle gelecek hafta ki bölümde mi bağırmış bende oguzhan gidince yaptı sandımdı kaçırmışımsırnaşık şeysırnaşık şey

yalnız dokunulmazlık yarışması hiç adaletli degildi erkek ve bayan eşitliği yoktu erkek kuvvetiyle br olamaz tabi merveninki..acun yaptı yapacagını reyting uğruna tabii..

bir daha ki hafta mervenin kazanacağı (ki hep aynı tür yarışmalarda ve tün düeololarda mervenin kazanmasını sağladı zaten) yarışmalardan yapar dengeler acun yoksa hiç bir bayan zaten bu yarışmayı kazanamazdı teknik olarak sempatiksalakcinni

ihsan ne kadar riyarkar bir insan ya merveyle konuşmam diyordu şimdi nasıl da konuşuyor ! para insana neler yaptırıyor kişiliklerinden bile ödün veriyorlar ! ha önceden kişiliği var mıydı o da tartışılır. -tatlicadiarzu-

huu ihsancılar nerdesiniz yaaa ben tek kaldım burda erkeklerin arasında tek başına mücadele eden merve gibi mervecilerin arasında tek başına mücadele eden bir ihsancıyım bendesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ihsan takım arkadaşları yüzünden oyumu kaybediyor

merve daha bi düzgün görünüyor gözüme :))

kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…