Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

benim en çok şey hoşuma gitti ya
hani merve'ye yükleniyorlar ya sen başak'ı yazdırdın bize, senin yüzünden onu eledik diye

merve de: ''evet'' diyor, ''evet aynen öyle yaptım, yarışma bu, akıllı davrandım, mantığımla hareket ettim'' :icecream:

herkes inkar edecek, hayır ben oyun çevirmedim diyecek sanıyordu
merveden öyle bir cevap alınca donup kaldılar benim içimin yağları e-ri-dii ! :dance:

yazmasalarmış,merve silahmı dayamış

başağı madem bu kadar seviyolamış onu yazmasalarmış alla alla

bence de ya, hani gün içinde kamera karşısında tek başına konuşuyorlar ya, günü anlatıyorlar, merve'nin anlattıklarında sonuna kadar hak veriyorum. zaten ihsan da özür diledi bugün merveden sengözlerimebaksanab

niye oğuzhana böyle ayrıcalık yaptılar anlamadım adam için özel program yaptılar hee diğerleri son bi konuşur kapatırlardıprogramı oğuzhanın adada bütün başından geçenleri gösterdiler çok lazımdı yaa

ay iyi bişey kaçırmamışım izlememekle:hulya:

toplu hooohlamasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya şimdi bu mahşerin dört atlısı napcakmış, eleme yok artık dimi, direk final mi olcakbilmiyorumkismile

bundan sonra ne olacağını bilmiyorum
ortada sms yolu ile falan en çok oyu alan biri gelecek o da hakan olur gibisinden dedikodular var bilmiyorumkismile

bundan sonra ne olacağını bilmiyorum
ortada sms yolu ile falan en çok oyu alan biri gelecek o da hakan olur gibisinden dedikodular var bilmiyorumkismile

yok ya sanmam, diğer survivorlerde yarışmalarla olmuştu sms olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…