bence erkeklerin merveye kızma sebebi ,bütün erkeklere diz çöktürüp kandırıp yönlendirmesi ..
erkekler bunu hazmedemedi ..
oh olsun onlara ..
kadının fendi erkekleri yendi..
22 yaşında bir genç kıza yenildiler işte var mı ötesi ..
onlar merveyi suçlayacaklarına madara olduklarına yansınlar ..
çok detaylı izlemiyorum programı ..
yaşananları ayrıntılı bilmiyorum ama mervenin açıksözlülüğü beni mest ediyor ...
kız haklı ..
duygusal olmanın anlamı yok ..
ne yani orası duygusal takılma yarışması mı ,para kazanma yarışması mı ?
herkesin amacı belli kimse kimseye ajitasyon yapmasın ...
yeminmiş ne yemini yaaa ...
madem yarışmaya katılmasalardı ,arkadaş arkadaş yemin edip dursalardı hayret bir şey ..
yarışma olduğunu unutuyorlar galiba ..gerçi unutmuyorlar da öyle söylemek işlerine geliyor işlerine yarıyor ..
nasılki oğuzhanı eledilerse bundan sonra da birbirlerini eleyecek bu yeminli kutsal adamlar :))
yeişim yemini de arkadaşlığı da ..
iş paraya gelince bunları tırıs geçeceksiniz ..
gerçekçi insanları hep sevmişimdir ...
ve merveyi haklı buluyorum ..
Evet kimseyi savunmamışsınız hakkaten.
ya işte insanlar bişey yaparken düşünecek 100 kere hemde hep derim ah ediyosam birine allahım yakınlarından çıkarma diye ama bunu düşünecek kadar beyinleri varmı acaba merak ediyorum kaç kişinin ahını aldı aydın da :1no2: allah rahmet eylesin babasına nur içinde yatsın
Evet kimseyi savunmamışsınız hakkaten.
başakla merve arkadaş deildi ki arkadşını sırtından bıçaklamış olsun ya da arkadaşlık açısından düşünürsek hepsi varmısın yokmusun da kankaydı adada kanlı bıçaklı düşman oldular. ozaman hepsi birbirini arkadan bıçakladı. bu yaklaşım tarzı çok yanlış. ayrıca mervenin başak'a yaptığı bişi yok ki başak'ı abileri yazdı mervede karşısına ihsanı çıkardı çünkü ihsan adadaki en güçlü rakibi. haliyle onun gitmsini isticekti. ben kimseyi tutmuorum diyip merveyi yerin dibine sokmak başak'ı da mükemmel göstermek ne kadar tarafsızlık o da tartışılır yani
başakla merve arkadaş deildi ki arkadşını sırtından bıçaklamış olsun ya da arkadaşlık açısından düşünürsek hepsi varmısın yokmusun da kankaydı adada kanlı bıçaklı düşman oldular. ozaman hepsi birbirini arkadan bıçakladı. bu yaklaşım tarzı çok yanlış. ayrıca mervenin başak'a yaptığı bişi yok ki başak'ı abileri yazdı mervede karşısına ihsanı çıkardı çünkü ihsan adadaki en güçlü rakibi. haliyle onun gitmsini isticekti. ben kimseyi tutmuorum diyip merveyi yerin dibine sokmak başak'ı da mükemmel göstermek ne kadar tarafsızlık o da tartışılır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?