Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

kız gerçekleri konuşuo çünkü. mantıklı davranıo. ne güzel sölemiş "başak'ı elemem gerekiodu mantığıma göre hareket ettim." alkisalkisalkis doğru söleyeni dokuz köyden kovarlarmış zaten..

merveye aferim bencede başak kızları satarken kimse birşey demiyordu
mantıklı yaklaşıyor diyorlardı
oğuzhanın ismini vermesi benide şaşırttı ya
iyi oldu gitmedi

Ertan Merve'ye sen başağı yaz dedin bize biz de yazdık bizi kandırdın karşısına İhsanı çıkardın diyor. Merve de evet öyle yaptım bu bir oyun diyor. Dürüstlüğü karşısında da Ertan dumura uğruyor bilmediği birşey tabi kendisinin. Ayrıca siz niye gurubunuzda olmayan bir kızı dinliyorsunuz ki buradan da zekanız belli zaten. 2. olarak zeka katsayısını ölçttüğüm durum ise; yine Ertan dün akşam "İhsan güçlü niye onu finale taşıyorsunuz diyor Merve. Nerden biliyor biz 4 kişi kalınca ilk onu eliycez belki, finale taşıycamızı nerden biliyor" dedi.. Be Allahın akıllısı Ertan hanginiz yeniceksiniz İhsan'ı da eliyceksiniz senin aklın alıyor mu? Çok güldürüyor beni bunlar yaa valla.. Allah da onları güldürsün ne diyim :uhm:

evet bu bi oyun
para için insanlığını satmak oyunumu acaba?
bir insan kendisinden, insanlığından birşeyler kaybediyorsa isterse dünyalar onun olsun
yalanla entrikayla kazanılmış bir hak felaketten öte değildir..
bu yarışmada savunduğum kimse yok..
başak ta merve de iksini de tanıyorum
aynı okuldayız..
erkeklere gidip başağı yazdırmakla ve karşısına başağın elenmesi için ihsanı çıkartması
ve bunları iyi bir şey yapmış gibi arkasında durması acınacak bir durum..
başak karşı gruba geçse bile merveye olan tavrı her zaman için belliydi..
başağında hataları var tabi ama merveye karşı değil.. yaptıkları her işten mervenin haberi vardı günler öncesinden, asla sağ gösterip sol vurmadılar..
başağı dinlemiş mantıksal davranmış..
demekki başak dinlenilmesi gereken biri..
herkes bunun bir strateji olduğunun arkasında duruyor..
yemişim böyle bir stratejiyi, bu stratejiyi adadaki herhengi biri için yapmış olsaydı belki
ama arkadaş olduğu birini sırtından bıçaklamak.. yazık!
mervenin yaptığı bir anlamda kıskançlık..
onun daha çok sevilmesi, tutulması merveye dokunmuş olsa gerek..
çünkü onun dışında başağın kendi şahsına yaptığı bir yanlışlığı olmadı..
ödül oyununu bile Merveyle beraber gitmek için can atıyodu..
hadi hepsini geç.. ada konseyinde başak konuşurken ertana dönüp dur şimdi göstericem günlerini onlara diyip kendini yeterince düşürmesi ancak merveye yakışacak bir durum olabilir..

Merve Forever :lepi:

Tam hakim olamadım ama genel olrak merve ciyiz sanırım.

Merve gitmesin ya, giderse adada kızlar kalacak sadece
:roflol::roflol:

dün gece sonunda oğuzhanı neden söylediğini anlatacaktı ihsan anlattımı ben uyuklayıp kaldım:)

bu yoruma bakılırsa babası, aydının günahları yüzünden mi öldü yani.hiç hoş değil.kimin günahı yokki.acılı bi insan için böyle yorum yapılmaz arkadaşım ne kadar kötü olursa olsun.:1no2:

başakla merve arkadaş deildi ki arkadşını sırtından bıçaklamış olsun ya da arkadaşlık açısından düşünürsek hepsi varmısın yokmusun da kankaydı adada kanlı bıçaklı düşman oldular. ozaman hepsi birbirini arkadan bıçakladı. bu yaklaşım tarzı çok yanlış. ayrıca mervenin başak'a yaptığı bişi yok ki başak'ı abileri yazdı mervede karşısına ihsanı çıkardı çünkü ihsan adadaki en güçlü rakibi. haliyle onun gitmsini isticekti. ben kimseyi tutmuorum diyip merveyi yerin dibine sokmak başak'ı da mükemmel göstermek ne kadar tarafsızlık o da tartışılır yani

vereliniortak

İhsan Oğuzhan’ı seçme sebebini açıkladı ve Oğuzhan’ın yanına gelerek “akşam beni düelloya çıkar, sizlerin yarışmayı kazanma şansınız var ama benim yok,siz devam edin, beni söyle düello için” dediğini ve bu yüzden Oğuzhan’ın adını söylediğini anlattı.

neden buymuş ama zaten ihsan istemiyrdu oğuzhanı

düelloya çıkmak isteyen oğuzhanmış,ama ihsan öyle bir konuştuki sanki adayı aydına lutfetti.aydında demezmi ne hakikatli ihsan diye.halbuki aydına gaz veriyordu mervenin karşısına çıkarmak için sen yenersin diye.birde ihsan diyorki aydından korkuyor merve .

Bir grup kurup,çoğunluğu ilan edip kurduğu hegomonyayla herkesi eleyen bir grup var,ki oyun kazanamayn ,adada pek bir işe yaramayan insanlardan oluşuyor bu grup,oğuzhan ve ertan gibi , bugüne kadar gelmeleri mucize bu insanların,normalde adadaki ödül ve eleme oyunlarıyla gönderiyosun herkesi,ama bu şekilde yenemiyorsun (örn:Hakan),grup kurup yolluyorusn,bu sinsilik,iş çevirme,hiçbirşey yapmadan insanları harcama olmuyor bu,mervenin yaptığı harcama ,arkadan vurma mı oluyor ? Ne farkı var ikisinin,birinde adam harcıcağını yüzüne söyleyince aklamış oluyosun kendini ne güzel!!

Madem bu bir strateji,olabilir eyvallah,bunu da anlarım,mervenin ki de strateji,o neden olmuyor,söylememişmiş,söylemeyecek tabi,söyleyince bunu yapamayacaktı da ondan.Ki yine mervenin arkadan vurması değil,çok akıllı olduğunu iddia eden 4 tane sap,neden 22 yaşındaki küçücük kız dedikleri kişinin oyununa geliyorlar.Gelmesinler efendim.. Madem İhsan başağı o kadar seviyor,v bu kadar ihsanı seviyor,dinliyor grupları madem,yazdırsaydı oğuzhanın ismini,oylamadan oğuzhan çıksaydı,Merve karşısına kimi çıkarırsa çıkarsın zaten Oğuzhan gidecekti,o zaman neden öfke Merve'ye..Ayrıca en önemlisi Başak'ın karşısına Oğuzhan'ı çıkarsaydı merve onların istediği gibi gene Oğuzhan gidecekti,haftaya yine Merve elenecekti.Kurbanlık koyun gibi çoğunluğun onu elemesini bekleyeceğine,çok güzel bir taktik yaptı Merve.AA tamam canım arkadaşım başak ,ben senin karşına Oğuzhanı getireyim,sen yen,haftaya abilerin! beni elesinler mi diyecekti.

Oyun bu ya,iki taraf içinde,yok arkadan vurma falan,ha bir arkadan vurma varsa,kralını başak yapmıştır,hakettiği gibi de gitti.

Adadan geldiğinde ilk,ben Gizem'i eletmem,Hakan 'ı yazmam diyordu,ki araları çok iyiydi,Gizem Başak yüzünden gitti,Aydın Furkan'ı sattı. EE daha ne?

Başak Ertan'ı yazıcam demişti hakanların grubuna,sonra ben mantıksal dedi,yok abilerim dedi,gitti başka oy attı ve gizem gitti.Bu satmak değil mi? Bide o abileri ne zaman abileri oldu,hangi ara,canciğer kuzu sarmasıyken kızlarla,ihsan onu korduğu için büyük grubun içine attı kendini.Ayrıca düello da Oğuzhan yerine Seda yı çıkararak Merve'yi de sattı. Bide bık bık ötüyodu,Merve yi çok seviyorum son 4 eonla giricem diye,çıkar o zaman oğuzhanı yensin,bir dahaki hafta yine ele Seda yı. Merve de sedayı seviyodu,en yakını oydu,hiç gocunmadı çıkarırken,onlar da biribirlerini seviyorlardı,hakan la gizemi ayrırıken de kimse gocunmadı,Hakan ı güçsüz bırakalım diye Başak-İhsan aynı şey,, ee sorun ne?

Çıkıp delikanlı gibi de söyledi,evet sağ gösterip sol vurdum,istediğimi de yaparım,size bu şekilde oyunsa,bana da böyle diye,aferin kıza valla..

Kim ne derse desin Başak haketmiişti,o kaypak diğerlerine hiç girmiyorum bile.

Son düzenleme:

kesinlikle tarafsızım..
mervenin güçlü bir rakibini göndermek istemesi en doğal hakkı..
bunu daha etik yapabilirdi, yalanla dolanla değil, kendini basitleştirerek değil..
başak, merve değil bir başkası tarafından elenip gitmiş olsaydı zerre umrumda olmazdı, başağın adada olmaması da şuan umrumda değil... mesele başak hiç değil..
mesele şu;
başak yada bir başkasının hiç farketmez, gerçek anlamda çok güvendiği birisi tarafından adadan gönderilmesi..
yani yaşanan zavallılığa kızıyorum
mervenin şe...fsizliğine kızıyorum..

Aydın bide dün akşam diyor, bana ödül oyunlarında diğer gruptan farklı teklfilerle geldiler Oğuzhan'ı yaz ,grubunu sat diye,ben de tamam dedim,zaten ben de sevmiyorum Oğuzhan'ı ,ama yazmadım, benim yeminim var,be adam madem düzgünsün bu kadar,madem ergen oğlanlar gibi grup,grup diye inliyosun, niye demiyosun karşı gruba ,yok benm grubum var,bozmam yeminimi diye,niye kaypaklık yapıyosun?Alt tarası hayır diyeceksin. En basit bir örnek.

Ay ne dolmuşum ben de bi sakin olıyım ya,bana noluyosa,ama ertan ı elime verseler,saçını başını yolarım valla :roflol::roflol:

Bu zamana kadar adada herkes şerefsizlik yaptı o zaman neden sadece Merve suçlanıyor?Herkes sattı birbirini,herkes arkadan konuştu,tü kaka Merve,koyun gibi bekleseydi ama satmasaydı başağı,ki satmadı,satmak başağın yaptığı,mervenin ki etkiye tepki,sağ gösterip sol vurmsa kendi gidecekti,yaşamak için öldürdü,oyunsa herkese oyun,onların stratejisi kulis yapıp,büyük olup küçüğü yemek,kendi hiçbişi yapmadan,mervenin ki sağ gösterip sol vurmak,olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…